Започнах да пия по 3 супени лъжици на ден за понижаване на кръвното налягане


Често не знаем, че всъщност страдаме от високи нива на холестерол, докато не си направим кръвен тест. За да поддържаме добро здраве, трябва да правим редовни прегледи.

Днес ще Ви представим и лекарство, което ще Ви помогне да направите точно това.

Това изключително ефективно лекарство ще направи чудеса за Вашето здраве, ще премахне вредните отлагания, ще изчисти тялото, ще насърчи процеса на отслабване и ще ускори метаболизма Ви.

РЕЦЕПТА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО С ЧЕСЪН

½ литър червено вино
12 скилидки чесън

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Измийте и нарежете скилидките чесън на малки парчета и ги поставете в буркан. Следващото нещо, което трябва да направите, е да изсипете виното над тях, да затворите капака и да съхранявате лекарството на слънчево място в продължение на 15 дни. Не забравяйте да разклащате буркана ежедневно.

След две седмици прецедете течността и я сипете в тъмна стъклена бутилка. Пийте по една чаена лъжичка три пъти дневно в продължение на месец и повторете терапията след 6 месеца.

ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ ОТ ЛЕЧЕБНАТА НАПИТКА С ЧЕСЪН И ВИНО:

Тази мощна напитка е пълна с антибактериални, противоракови, антибиотични и противовъзпалителни свойства. Тя осигурява следните предимства:

Помга за сърцето и кръвоносните съдове
Пречиства кръвта
Подобрява функционирането на органите
Увеличава издръжливостта
Енергизира тялото
Изгаря мазнините като луд
Подобрява метаболизма
Премахва излишната сол от организма
Елиминира токсините от тялото
Намалява нивата на холестерола
Червеното вино е снабдено с  ресвератрол , който съдържа противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Предотвратява образуването на кръвни съсиреци, които често водят до сърдечна недостатъчност и инфаркти. Това съединение също така инхибира растежа и разпространението на раковите клетки.

Чесънът подобрява здравето на мозъка и сърцето. Той предпазва мозъка от токсичност и стимулира функцията на паметта. Също така намалява високото кръвно налягане и нивата на холестерола, предотвратява бактериалните и вирусни инфекции, предпазва клетките на тялото и не на последно място е отличен съюзник в процеса на отслабване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *