Моят приятел дерматолог ми препоръча това лечение. Чудо е – лекува разширените вени за една седмица!


Уморените крака и неприятните болезнени усещания в краката са голям проблем на жените. Според специалистите всяка четвърта жена страда от разширени вени на краката.

Причините за отичането и болка в краката са нарушено кръвообращение и венозна недостатъчност.

Факторите, които провокират развитието на тези заболявания са наследствената предразположеност, постоянно повишено натоварване на тялото, тежка физическа дейност, продължителни периоди на обездвижване в седнало или изправено положение.

Оказват влияние и промени в хормоналния статус като бременност или нарушения в обмяната на веществата.

За щастие, едно скорошно проучване разкри невероятно естествено средство срещу варикозни вени, което дерматолозите радушно препоръчват.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА СРЕЩУ ВАРИКОЗНИТЕ ВЕНИ, КОИТО ДЕРМАТОЛОЗИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ

  • ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ

За това лекарство трябва да смесим ябълков оцет с морков и малко алое вера в блендер. Разбъркайте добре, за да получите хомогенна смес. Тя трябва да има консистенцията на крем, който ще приложим в засегнатата зона. Оставете го да действа за половин час и след това го изплакнете с хладка към студена вода.

  • АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ

Гелът от алое вера е във вътрешната част на листата на растението. Той има много свойства, а най-важните са неговите успокояващи и противовъзпалителни свойства. Вземете малко от гела от Алое вера от листата, затоплете го на водна баня с топла вода и след това го нанесете върху засегнатата зона. Най-доброто време да го направите е през нощта.

  • МОРСКА СОЛ

Вземете леген или нещо, в което можете да сложите краката си. Напълнете я с достатъчно количество хладка вода, за да ги покрие и добавете морска сол и ябълков оцет.

Поставете краката си вътре и починете в продължение на двайсет минути, докато масажирате зоната внимателно. Когато изтече времето, измийте краката си с чиста вода.

  • ГИНКО БИЛОБА

Има естествени таблетки, които могат да ви помогнат да лекувате проблема с разширени вени по много ефективен начин. Трябва да консумираме три хапчета на ден, за да можем да намалим болката и неудобството.

Това са най-добрите естествени средства, които можем да ви предложим, които до голяма степен намаляват разширените вени. Разширените вени могат да бъдат много болезнени, затова дерматолозите ви препоръчват тези естествени начини, които наистина са проверени и ефективни.