Хората, родени на тези три дати имат специална душа! –


Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-и ден от месеца, душата е с число 5.

Според науката за нумерологията такива хора са активни, спокойни и с лек характер. Те мразят да седят на едно място и винаги се нуждаят от нова информация.

Вашите цветове са зелено, тюркоазено, светло кафяво, сиво и бяло.

 

Хубаво е да носите перли, защото те ще Ви дадат защита срещу лошите вибрации и ще защитят семейството Ви.

Ето защо хората, родени на тази дата са специални:

Числото 5 се свързва с енергията на планетата Меркурий. Пъргав ум, силна интуиция и непрестанно желание за нови знания. Силна логика и добри ораторски умения.

  • Също така хората, родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти ден са абсолютни ​​новатори. Те лесно боравят с точните науки и са велики анализатори. Може да се интересуват от банковия бизнес, лесно да получават материални ползи. Сред основните им хобита е всичко, свързано с мистицизма и психологията. Такива хора са способни да говорят красиво и се считат за отлични говорители. Те са много общителни, имат много приятели, но поради непостоянството си често ги губят.
  • Могат лесно да се адаптира към новите обстоятелства. Емоционални и бързи, но това не им пречи да вземат важни решения. Въпреки това, родените на 5, 14 и 23-ти се характеризират с такива черти като уязвимост и чувствителност.  Те обичат да мислят, така че е трудно да ги заблудите.
  • Хората с число на душата 5 се стремят към нови приключения, любовно изкуство и щастливи празници. Дълго остават млади тяло и душа. Заедно с лекотата на характера, те могат да бъдат упорити и е много трудно да бъдат убедени. Винаги стоят здраво на земята.
  • Родените на 5, 14 и 23 числа, нумеролозите съветват да развият в себе си такива качества като търпение и постоянство. Не бързайте да правите изводи, да следвате изречените думи, за да избегнете нервни ситуации. Можете да започнете да се занимавате с някои занаяти, които спомагат за успокояване на ума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *