Аларма, дами! Бягайте от тях като дявол от тамян! Освен, че ще ви изкръшкат, мъжете от тези зодии ще ви изкарат виновна накрая!


Някои мъже са способни да живеят само с една жена цял живот. За други обаче това е просто невъзможно. Оказва се, че верността на мъжа е пряко свързана с неговата зодия. Вижте дали той е склонен да тича след всяка или ще остане завинаги до вас:

Овен – Той е верен, докато е доволен от жената до себе си. Спре ли тя да отговаря на очакванията и изискванията му, той си намира любовница. Това може да продължи с години. Открие ли истинската любов в лицето на друга обаче, той веднага се развежда и съгражда ново семейство с нея.

 

Телец – Толкова ги мързи, че за да изневерят, е нужно нещо кардинално да се промени в живота им. Въпреки това са крайно податливи на дами, които ги свалят безсрамно и агресивно. Без много да мисли Телецът се отдава на страстта. Ако му хареса много, може и да склони да напусне приятелката си и дори – съпругата си. В повечето случаи обаче скоро след това се връща с наведена глава. За Телецът е важно жената да го разбира, да го приема обратно след всяко прегрешение и да му осигури място, в което да се чувства желан и очакван. Често остават сами, защото малко жени могат да изтърпят този им характер.

 

Близнаци – Тези мъже са едно от най-вятърничавите, които можете да срещате някога. Те са убедени, че са манна небесна за всяка една жена, затова са склонни да ощастливяват колкото се може повече представителки на нежния пол. Те са крайно неверни и дори да се оженят, разводът ще е скоро. Най-честата причина по подразбиране е изневярата. В същото време колкото по-неверен е на жената до себе си, толкова по-голяма е ревността му към нея.

 

Рак – Според звездите представителите на този знак са едни от най-верните. Всяко правило обаче винаги си има изключения. Ако решат да си хванат любовница, то тя ще е една, а връзката му с нея ще продължи с години. Тя винаги е пълна противоположност на съпругата му и му гарантира различен вид усещания. Единствения вариант да го задържите само за себе си, е да му осигурявате от всичко – щури купони, спокойствие, забавления и почивка.

Лъв – Въпреки достолепието и самочувствието, което излъчват, и противно на очакванията мъжете зодия Лъв рядко изневеряват. Ако го направят, то това е само за една вечер – без сериозно обвързване. Лъвовете просто не могат да поддържат паралелна връзка. Излишните усложнения са им чужди. Предпочитат да напусне съпругата си, защото го натоварва, вместо да търсят утеха при друга.

 

Дева – Мъжът Дева също може да бъде определен като сравнително верен. Те са крайно гнусливи и чистоплътни и случайният секс за тях е противопоказен. Биха си хванали любовница само в краен случай, ако осъзнаят, че не са открили идеалната любима в лицето на жената до себе си. Разводите при тях също са редки, а ако все пак се случи да разтрогнат брака си, то трудно започват нова връзка след това. Просто знаят как да се наслаждават на свободата си.

Везни – Мъжете, представители на тази зодия, изневеряват често. Те правят това с размах. Последствията са в зависимост от това дали са се влюбили или просто са се позабавлявали. Ако е направил това за спорта, той ще направи всичко, за да го прикрие. Когато обаче се възродят истински чувства, той веднага прекратява досегашната връзка и се хвърля презглава в новата. Всичко това спира, когато намери точната жена за себе си. Това търсене обаче често се превръща в смисъл на живота им и пречи на цялостното им развитие.

 

Скорпион – Мъжете от тази зодия се славят като много сексуални. Не всички обаче са луди по креватните изпълнения. Скорпионите са ценители на плътските удоволствия в дома повече от безразборните връзки. Ако дамата до тях ги задоволява в интимен план, те никога не биха погледнали друга. Не понасят изневери и отказ в леглото. Ако искате да ги задържите само за себе си, то се превърнете в майсторка на секса.

 

Стрелец – Мимолетните връзки са тяхна запазена мярка. Половинките им рядко разбират за техните весели приключения. Случайният секс ги развлича, вдъхновява и искрено забавлява. С времето тази мания утихва. Жената до тях трябва да е доста толерантна. Ако успее да изтърпи всичките му играчки, след време той неминуемо ще се кротне. Дамата до мъжа Стрелец само трябва да изчака момента, в който мъжът Стрелец ще осъзнае, че най-доброто място, на което може да бъде, е до нея.

Козирог – Той толкова трудно избира половинката си, че смята за немислимо да ѝ изневери. Стават наистина верни след сватбата. За да стигне до нея обаче, през леглото му минава цяла върволица от дами, които сякаш са на кастинг за длъжността идеалната жена. След като я открие и се ожени за нея, този поток спира. Интересното е, че мъжете Козирог стават толкова скучни домошари, че половинките им често прибягват до изневери, за са избягат от рутината, пише Пик.

 

Водолей – Изневерите на мъжа Водолей са по-често морални, отколкото физически. Той не спира да сравнява настоящата си партньорка с бившите си и то в нейно присъствие. Партньорките му са поставени в неравностойно положение. Те трябва да се конкурират както с предполагаемите любовници, така и с всички бивши партньорки. Когато намери истинската любов в лицето на друга, Водолеят просто си тръгва, без да дава излишни обяснения. Разделите им са внезапни и неаргументирани.

 

Риби – Мъжете от този знак имат собствено мнение за верността и връзките. Те са убедени, че не само им е позволено да изневеряват, но и това укрепва основната им връзка. В същото време не са толерантни и не търпят половинката до тях да има партньор различен от тях. Въпреки всичко успяват да запазят баланса. Между жена си и семейството и любовницата, винаги ще изберат първото.