Седмичен хороскоп за периода от 27 януари до 1 февруари – ако сте СКОРПИОН ви очакват напредък и постижения –

Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите нужди, липси и желания в живота си. Ще бъдем подтикнати да постигнем баланс между романтика и приятелство, както и да намерим начин да изразим себе си.

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден носи конфликти, проблеми с родители и деца и непредвидени обстоятелства, които може да ви вкарат в преразход и в здравословни неудобства.

Бъдете внимателни, пътувате само с наземен транспорт. В неделя отделете време за проучване на пазара, за събиране на информация по въпросите, които ще се разискват в понеделник. Лесно се усвояват знания. 28-и е ден, свързан с насилието и с желанието за реформи, които ще предизвикат конфликти на работното ви място и опасни рикошети у дома.

Денят се свързва с изгнанието и преследването. Ако заминете за чужбина може дълго да останете там. 29-и пробужда огромни сили и потенциали, носи обрати и желание да се прекъснат вредните връзки от миналото. Вечерта чакайте предложения и визити, а на 30-и ще постигнете цел, която гоните отдавна. В тези дни конкурентните битки се засилват, изисква се строг контрол на нужди и постъпления. Вечерта чакайте посещение на покровител или обаждане от далече, което ще донесе обещания за финансиране и протекции. На 31-и Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект. Ще ви върви в любовта, очертават се запознанства. Не си позволявайте връзки по месторабота. 1-и отслабва силата и волята. Ден на едиповите комплекси. Родените в първата декада ще свеждат глава пред високостоящите и после ще съжаляват.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се чудесен съботен ден. Пътувайте, посетете пазари и изложби, уредете си среща с приятели и близки, с евентуални спонсори и работодатели. Ден за подвизи и лични рекорди. За неделя планирайте занимания в тесен кръг. Изпитайте децата, помогнете, ако с нещо се затрудняват. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Нищо важно не планирайте и не отлагайте за понеделник, когато късметът ви ще удари дъното и може да се очакват всякакви неприятности и неволи. Луна, Слънце и Меркурий образуват тежки аспекти с вашето Слънце. 29-и е ден на прозрения и откровения, с които вероятно няма да се съобразите. В този ден е от особена важност каква база ще заложите за бъдещето. Правете всичко стабилно, без лъжи и измами, но не се знае как ще постъпи другият засегнат в ситуацията. На 30-и може да постигнете първата си важна цел за годината. За вечерта планирайте делови срещи и контакти с бъдещи съюзници и съмишленици. На 31-и е желателно да посетите капацитет за консултации и съвет. Време е да се уредят имотни и наследствени дела, както и формалностите по прехвърляне на имущество. Денят е благоприятен за първа среща. На 1-и късметът ще работи за родените в първата декада. Ще получите много изгодни оферти, особено ако притиснете с нещо тези, с които преговаряте.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота може да постигнете всичко, да уредите важен проблем, да купите и продадете на сметка и да организирате мероприятия, които ще ви рекламират и спонсорират в бъдеще. Очертават се ползотворни срещи. За неделя планирайте старт на нов учебен, оздравителен или спортен процес. Време е да се усвои нещо ново. Заведете и децата в тренировъчната зала. Всичко, което научите ще ви влезе в работа. За понеделник не планирайте важни инициативи. 28-и отваря зверските апетити, конкуренцията е убийствена и действа не по правилата. Денят е свързан с всякакви прояви на насилие, които в последствие ще донесат коренни реформи. На 29-и включете резервите на пълна мощност. Заложете основите на новото, с което ще се занимавате. Подпишете нови договори, направете нужните поръчки и заявки. Родените около 1 юни ще имат неочаквани прозрения и вдъхновение в тези дни. На 30-и Меркурий е в точен съвпад със Слънцето във Водолей. Аспектът облъчва въздушните знаци с активна творческа енергия. 30-31-и ще ви донесат противопоставяне, ще бъдете оглеждани и наблюдавани от хора на високо ниво. Може би още на 1-и ще ви се предложи нова работа или нов пост. Стойте далече от неравностойните връзки. На 31-и Луна и Венера ще ви гледат в опозиция. Вероятни са изневери, които ще ви донесат много болка и проблеми.

Рак 22 юни – 21 юли

На 26-и ще обслужвате интересите на близки и приятели. Внимавайте при пътувания, добре е да се пътува само с наземен транспорт. Не лъжете, независимо какво ще ви коства. Денят носи едно неудържимо желание за промяна и движение напред, но на първо време ще се наложи да се жертвате за интересите на близките и децата. До обед в неделя поспете, за следобед планирайте срещи и уточняващи разговори в залата за тренировки. Чудесно е да влезете в нова среда и в нов екип. Запишете се за нов квалификационен курс. На 28-и ще извлечете полза, когато другите се карат и взаимно си вредят. Ще влезе в ролята на третия, който ще спечели постове и предимства поради битките и агресията на другите. Денят е свързан и с желанието да се напусне страната. Ако заминете за чужбина или си уредите договор в този ден, дълго няма да се върнете. 29-и е ден за раволюционни промени, които залагат нова база за бъдещето. Всичко предприето да се прави здраво, да не се пестят материали, да се работи по надеждни проекти и с хора, които си разбират от работата. Стартирайте нови строителни и ремонтни дейности. На 30-и нищо ново да не се започва, а да се довърши обещаното. Получавате си и парите. На 31-и може да бъдете одобрени по проектите, за които сте кандидатствали. Очертават се срещи със спонсори. В петък ви провалят комплексите.

Лъв 22 юли – 22 август

Прекрасен съботен ден, в който е добре да пътувате, да се срещате с приятели, с бъдещи и настоящи партньори. Обменяйте опит, пазарувайте, правете огледи на терени и имоти. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Действайте активно във всички посоки на личния ви интерес. В неделя е време за учене и усвояване на нови умения. За понеделник не планирайте отговорни срещи. Още вечерта в неделя ще получите неприятно обаждане или вест, които ще ви разстроят. Така до вторник на обед умът ви ще е ангажиран с отбиване на конкурентните атаки или с неприятни занимания, които само ще ви губят времето. Бъдете внимателни на 28-и, когато скандалите не ви мърдат. Не си изпускайте нервите и не позволявайте да ви подвеждат. Със сигурност ще има такива опити да ви вадят от равновесие. Не участвайте в общи сбирки и събрания. Важното на 29-и свършете следобед. До обед тенденцията е повече към разрушение, а в следобедните часове ще се започне възраждане на отношенията и градеж на нови връзки. Ако на 30-и започнете нова дейност, със сигурност друг ще печели от нея. 31-и е ден за постигане на далечни и отдавна гонени цели. Уреждате важна работа, бизнес или поръчка. На 1-и ще са ви от полза хора с комплекси и притеснения. Всичко ще тръгне по вода. В този ден за вас целта е лесно достижима. Отвявате конкуренцията.

Дева 23 август – 22 септември

26-и е благоприятен за всякакви групови занимания, за участия в състезания, за посещения на спортни и артистични програми, за големи инвестиции и покупки. Някой ще намери мястото, което ще му донесе изцеление. Противопоказано е да се товари стомахът с тежка и недосготвена храна. В неделя намерете учител за децата. Заемете се и с личното си самообразование, търсете нови информации по въпросите важни за следващите дни. 28-и е свързан с насилието, разрушението и коренната реформа. Освобождават се хищническите инстинкти. Не очаквайте да ви направят компромиси, а вие трудно ще правите такива. На 29-и започнете с реформите. Ще се събудите с откровение за това, което е добре да изхвърлите от живота си и за това, с което бързо трябва да го замените. Предстоят рокади и в личните ви отношения. На 30-31-и Луна, Венера и Юпитер образуват пречупващи аспекти с вашето слънце и с Нептун. Очертават се любовни драми и изневери, неприятности с партньори, много лъжи и завоалирани действия. Съветът за 30-и е нищо отговорно да не се започва, а да се приключва на всички нива. Довършете си работата и изисквайте да ви се плати адекватно за труда. На 31-и няма да мине без разправии и раздели. Каквото отложите за петък ще донесе късмет и ползи, ще ви помогне да вдигнете нивото, да се уредите с нова работа и с така чаканото повишение.

Везни 23 септември – 22 октомври

26-и е ден за преместване и пътувания. Съберете си багажа, търсете по-добро място за развитие и ако децата вече са пораснали, оставете ги да се развиват сами. Днес се дава и клетва за вярност. Чудесен ден за годежи и брачни тържества. В неделя търсете нужните ви информации, подгответе се за изявите от понеделник и се опитайте да стигнете до корена на нещата, с които се занимавате, които учите или овладявате като професия, специалност и занаят. На 28-и няма прошка за лаиците и за тези, които мързелуват. Апетитите са огромни, тенденцията е да се изтикват слабите и неуверените от хранилката и поилката. Ако не защитите мястото и поста си, някой може да ви измести. Не се поддавайте на провокации, стойте далече от местата, където се събира недоволната тълпа. 29-и е ден с огромна разрушителна, но и преобразуваща сила. Ще се правят реформи и вие няма да минете без такива. Направете промените у дома и на работното място, за да избегнете конфликтите. Ден за първа копка на собствен терен. И сексуалната ви енергия се пробужда. На 30-31- Луна, Юпитер и Венера ви облъчват със стимулираща енергия. Очертават се нови запознанства. В тези дни съдбата събира сродните души. Мислете повече за себе си. На 1-и преградите са на всяка крачка, особено ако не можете да преодолеете комплексите си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

26-и е ден за напредък и постижения, за сближаване, за съвместни делови и творчески инициативи, за пътувания и огледи на места и терени. Ще направите изгодна сделка, ще намерите майстори за ремонтите. Всичко предприето ще носи ползи. Ще се реализира и полуготовата ви продукция или ще купите такава на сметка. Ден и за изцеление. Може да намерите лечебно място. В неделя се заемете с учене и овладяване на нови умения. Запишете се в нова група по интереси. От действията ви в момента може да произлезе нова или допълнителна работа в бъдеще. В понеделник никой с никого не може да се разбере. Да не се водят преговори по имотни и наследствени делби. До 29-и на обед абортите са противопоказани. Може да ви се обадят с предложение от чужбина. Някой вече купува еднопосочен билет. Ден на невъзвръщенците. 30-и задава нова програма, изисква промени и нововъведения, които не могат да се избегнат. Сега е моментът да се заложи нова основа за бъдещето с нови договори и партньорски споразумения. Вечерта си уредете среща с евентуален спонсор и благодетел, а ако нещата не се получат опитайте и на 31-и. В този ден и сексът ще е на ниво. Луна и Венера се целуват в звездното небе. На 1-и всичко тръгва като по вода, но само за тези, които си знаят цената, не се свиват и ограничават и са преборили комплексите си.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и е благоприятен за пътувания и гостуване, за посещение на лечебни места и за създаване на нови връзки. Нека нищо не ви спира да опитате нещо ново, да потърсите лек за душата и самотата. В неделя е време да се залегне над уроците, да се проучи изоснови въпросът, с който ще се занимавате професионално в следващите дни. В понеделник е денят на крокодила. Силните игнорират и изместват грубо слабите. Не очаквайте толерантност и отстъпки, особено ако не сте в час с изискванията на шефовете и на момента. Очертават се съкращения, печелят най-силните. На 29-и на всички нива текат реформи и нови назначения. Сега е моментът да се внедрите в нова среда и да заемете овакантено в предните дни място. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Юпитер и Венера. За 30-и планирайте съвместни инициативи. Опитайте да влезете в нов екип или да създадете свой. Благоприятно е да се търсят спонсори, да се кандидатства по европейски проекти и да се правят постъпки за ползване под наем или под аренда на имоти и терени. На 31-и и любовта е до вас. Вероятни са запознанства и някакво особено привличане, което може и да ви ожени в бъдеще. Денят е благоприятен за зачеване. Тази вечер е съвпадът на Луна и Венера във вашия знак. Пътувайте към любовта. На 1-и всяка инициатива ще потръгне и ще донесе ползи.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота децата са извън контрол, а и възрастните си позволяват действия, с които ще застрашат здравето и личния си бюджет. Старайте се да разпределяте честно наличности, средства и внимание. Не оставайте без надзор тези, които още не могат да се справят с нещата от живота или тези, които вече не са в час. Не се препоръчва в този уикенд да поемате странична работа и ангажименти извън семейството. В неделя е време за учене, старайте се да стигнете до основата на нещата, които трябва да се усвоят. Не претупвайте уроците. На 28-и всеки е тръгнал с голямата кошница и няма намерение да отстъпва от позицията си или от цената на стоки и услуги. Вероятно е да влезете в конфликти. 29-и дава възможност да влезете в нова пазарна ниша и да заложите основите на нова работа и производствен цикъл. Предстоят рокади, които на първо време може неприятно да ви засегнат. 30-и е денят на гения глупак. Не споделяйте идеите си, преди да ги патентовате или да сключите договорите, които да ги обезпечат. На 31-и не е време за общи събрания. Ако искате да вземете важно решение, обсъждайте нещата и се договаряйте на четири очи. 1-и дава шанс да се стартира нова програма. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, ако забравите за комплексите, ако не позволявате да ви притискат и покажете, че си знаете цената и си гоните целта.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Прекрасен съботен ден. Не стойте у дома, пътувайте, организирайте посещения на концерти и изложби, купете домашен любимец, участвайте в състезания и конкурси и дайте воля на стремежа да покажете и изявите себе си и талантите си. Ден за огледи и покупки на обзавеждане. Съберете се с приятели, обмислете нови съвместни начинания. В неделя залегнете над книгите, подгответе се добре за предстоящите изяви, защото този понеделник ще се окаже тежък и проблемен за вас. На 28-29 не правете аборти. Не се занимавайте с имотни и наследствени дела и заемете повече защитна, отколкото нападателна позиция. Може да се очакват атаки и неприятни разправии на работното място. Контролирайте се максимално, особено в понеделник, когато нервите ви ще бъдат поставени на изпитание. 29-и е ден, в който не бива да се опитвате да задържате статуквото, то вече не ви дава сигурност. Ще се наложат промени и нововъведения. Колкото по-бързо влезете в час с изискванията на момента, толкова по-добре. На 30-и не бързайте, бавно и полека ще стигнете висок връх и вечерта може да получите нещо отдавна желано и мечтано. 31-и може да ви срещне с любовта. В тези дни съдбата работи във ваш интерес и ви помага да срещнете точните хора. На 1-и се сблъскваме със страховете си, а може би тези, от които се страхувате, се страхуват от вас.

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден за пътуване и гостуване, за приятелски срещи и участия в съвместни инициативи, състезания и конкурси. Ден за подвизи и лични рекорди, но това е и денят на доброволната жертва и решението да се прехвърли имот на децата, да се финансират техни дейности и учебни процеси. Душите ни се пречистват, кръвта се обновява, мислите текат гладко. В неделя лесно се усвояват знания и умения. Препоръчителни са срещи с учители и треньори. 23-и се свързва с коренната реформа, срещу която ще се опълчат засегнатите в ситуацията. Упорствайте за постигане на целите си на 28-29-и. Заложете здрава основа на бъдещите си дейности и занимания. 29-и ще ви донесе заслужени награди за добре свършената работа. Вероятно е повишение. Подпишете нови договори и търсете начин да се внедрите в нова среда. На 30-и не започвайте нова работа. Приключете поетите ангажименти. Родените във втората декада ще водят тежки разговори в четвъртък, когато Луна, Юпитер и Венера ще ги гледат в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Не е изключено някой да се опита да ви измести от хранилката и поилката. Вървите към изневери и непредвидени обрати в любовта. Старото си отива, а новото напира да го измести. 1-и дава сила за големи дела. Преградите няма да ви спрат, една ще заобиколите, друга ще подкопаете и ще продължите към целта.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *