Те вярват безрезервно в невидимата сила на доброто! 10 причини защо трябва да познавате поне един ОВЕН –


Хората, родени под знака на Овена, вярват безрезервно в невидимата сила на доброто и винаги са готови да помогнат.

Овенът иска нещо и го получава. Също като детето, той се интересува от заобикалящия го свят само доколкото този свят е свързан с него.

 

Но това съвсем не означава, че Овенът е егоист. Готов е да ви обсипе с хиляди благодарности, с целувки и милувки, загдето сте откликнали на нуждите му. И по този начин ви обезоръжава с наивността си.

10 причини защо “Овните” са най-добрите хора и защо би трябвало да се запознаете най-малко с един “Овен”:

1. Те са авантюристи
Просто се обадете на Овен и той ще предложи нещо ново, лудо и авантюристично. Овенът и приключенията винаги вървят заедно. Те са в състояние да направят луда забава от обикновен семеен празник.

2. Излъчват положителна енергия
Овните по природа са позитивни. Тази енергия им помага лесно да преминат през най-трудните житейски ситуации и когато нещо не върви по план, те обикновено критикуват себе си.

3. Оптимисти са
Повечето Овни знаят как да балансират между окуражаващ и преувеличен оптимизъм. Тази тяхна способност помага на приятелите им, когато се нуждаят от подкрепа и искрица надежда в най-лошите ситуации.

4. Верни са
Овните никога няма да предадат свой приятел или да разкрият тайната му. Те са много верни, така че в тяхната компания, никога не говорете против приятели, защото това няма да свърши добре.

5. Те са искрени
Овните никога не лъжат, поради простата причина – защото не знаят как! Те не казват истината, единствено в ситуации, когато не искат да обидят другия човек, защото знаят, че е възможно да го наранят.

6. Независими
Те са напълно независими и знаят как да се грижат сами за себе си. Те никога няма да потърсят помощ от вас, дори и в най-необходимите моменти.

7. Те искат равенство
Овните подразбираат, че техните любовници и приятели ще се отнасят с тях така, както и те с тях.

8. Щедри
Овните са предпазливи с парите и пестят добре. Те се чувстват по-добре, когато дават подарък, отколкото когато го получат. Овните никога не мислят за парите, когато трябва да ги похарчат за своите близки, но когато трябва да купят нещо за себе си, премислят два пъти.

9. Амбициозни са
Като се има предвид, че Овните винаги искат повече, тяхната интуиция може да стане заразна. Те винаги се движат и вървят напред.

10. Овните представляват комбинация от горе написаните качества
Когато свържете всички тези качества, ще осъзнаете, че Овенът е приятел за цял живот. След като веднъж Овенът “влезе под кожата ви”, ще остане завинаги там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *