Прочутият астролог Гал Сасон с обнадеждаваща прогноза за България за 2020: без страх, решаваме проблемите си!


Гал Сасон е един от водещите астролози в света и специалист по мистичното учение Кабала. Астрологът, който е тясно свързан с родината ни, направи прогнозата си за България за 2020-та година, която е повече от обнадеждаваща.

2020-та ще е добра за страната ни, разкрива той пред 365 Новини.

Предстои много интензивна година за Козирозите. А България е Телец с асцендент Козирог. Луната и Юпитер също са є в Козирог. В това ни уверява астрологът Гал Сасон, който е свързан с България. Освен това за първи път от 250 години Сатурн и Юпитер ще се съберат в Козирог през 2020 г., което със сигурност ще се отрази на страната и хората. Какво още ни очаква, нека видим в прогнозата на Сасон.

През 2020 г. са събрани максималното количество затъмнения за една година. Те винаги ускоряват процесите и тласкат събитията към завършек. Това значи, че ще ни се налага да натиснем газта – да решаваме по-бързо проблемите си. По време на тези периоди е много важно да сме центрирани, да дишаме дълбоко, да наблюдаваме синхроничностите. Най-мощното затъмнение ни очаква на 21 юни в деня на лятното слънцестоене, когато трябва да бъдем особено внимателни как общуваме със своите партньори, приятели и висшестоящи.

Що се отнася до зодиите, най-големите промени са за Козирога – ще се наложи представителите на този знак да изменят на вродената си вярност към статуквото.

Но нека не се плашат от промяната, а да я прегърнат. Телец и Овен ще трябва да се съсредоточат върху ученето и да се приготвят за голяма промяна в кариерата – пред тях се откриват нови хоризонти и признание за усилената им работа. Близнаците ще берат плодовете на добрите си дела от последните години, а Стрелците ги очаква нова любов или съживяване на старата.

Водолеят ще бъде поставен в ситуации, които да го научат да казва „не“ на нещата, които го блокират, а фокусът при представителите на Скорпиона пада върху комуникациите и общуването. Везните ги очаква да решават проблеми, свързани с темите за детството и семейството, ще трябва да се вгледат в дома и в емоционалния си живот.

В нумерологията 2020 се свежда до 22. А когато го редуцираме, получаваме 4 (2+0+2+0). Какво се крие зад тези числа? Всъщност четири е число, което в китайската астрология се асоциира със смърт. На Изток смятат, че това не е добър знак. А всъщност дори и на Запад е по подобен начин – числото 13, което също се редуцира до 4, се приема за фатално и бива свързвано със страха.

Истината е, че през 2020 г. много хора ще имат усещането за смърт, но тя се тълкува като трансформация. Тук вече идва 22, което се нарича господарско число, а в някои среди се свързва с идеята за двойния пламък. Известно е още като Майстор строител, което означава, че ние можем да съградим нещо от тази смърт, сякаш разрушаваме стара сграда, старите модели, които сме имали, за да създадем нови и по-добри. Освен това според кабала числото 2 се свързва с мъдростта и самопознанието.

„А заради нулите в числото смея да кажа, че мантрата за годината е: „Без страх“. Всичко това ни подтиква да направим скок на вярата – сякаш да полетим над дадена пропаст, да повярваме и да се хвърлим в неизвестното“, казва още Гал Сасон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *