Три от зодиите са под специална защита от ангели-пазители

Астролозите считат, че от 12-те зодии могат да се разграничат три специални.

Те са тези, които имат ангелипазители.

Трите знака на зодиака, които са под специална защита и покровителство, са:

Близнаци

Хората казват за тях: „Това е интуиция“, „Както винаги късмет!“, „Как го правят?“ Наречете го какво искате, но Близнакът е почти винаги щастлив.

Близнаците винаги са на правилното място.

Всяко ново запознаство за тях е съдбоносно. Късметът буквално скача в ръцете им. Основната задача на Близнаците – да улови момента и да забележи белезите на съдбата. Ангелът-пазителка обича благодарни хора, които с радост приемат подаръци.

 

Дева

Девите искрено вярват, че те получават всичко добро благодарение на техните усилия и упорита работа. Отчасти това е вярно, но не забравяйте, че този зодиакален знак е под мощната защита на ангел-пазител.

Сърцето на Девите интуитивно чувства къде можа да успее и къде е по-добре да не се намесва. Ангелът-пазител дава остър ум на този зодиакален знак, способността да вижда напред и необичаен инстинкт.

Стрелец

Вече казахме, че ангелите-пазители обичат онези, които знаят как да търсят радост във всеки ден. Стрелец – невероятно положителни, оптимистични и благодарни хора. Без значение какво се случва, те винаги вярват в най-доброто и това се случва!

Нищо чудно, че те казват, че с доброто се стига до още по-добро. Стрелецът е отворен към всичко ново, те приличат на малки деца, които живеят в очакване на Коледа. Ангелът-пазител щедро ги представя с различни удобства.

Не забравяйте да благодарите на Вселената дори за малки подаръци, не осъждайте, не критикувайте и помагайте на другите.

Всяко сторено добро ще се върне при вас в двоен обем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *