Хороскоп за утре 23 юли-РИБИ Успешен, но и напрегнат ден, РАК Силен шанс за напредък –

ОВЕН
Владейте нервността си
Дори и да се чувствате потиснати и недоволни от някого или нещо запазете спокойствие и не показвайте раздразнението си. Вашият шанс за пълно разбирателство в обществените, административните деловите и приятелските среди е силен,а това означава, че лесно ще намерите общ език с околните и ще успеете с реализацията си.

Денят е хубав за преговори и договориране. Владейте нервите да не си навредите.

ТЕЛЕЦ
Пазете се от подли удари

Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Телците притежават силен късмет днес, който е гарант за реализацията на материалните им цели, за постигане на успех при провеждане на делови преговори или за спечелване на конкурс в деловия сектор. Необходимо е до сте внимателни и предпазливи. Ще се сблъскате с подли противници.

БЛИЗНАЦИ
Търсете хармонията

Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. Засилен шанс за успех, който ще постигнете чрез себевладеене, търпение и разбирателство с околните. Ако тези характеристики липсват във взаимоотношенията ви с околните, ситуацията рязко ще се промени, и ще се обърне на сто и осемдесет градуса, предвещавайки крах за реализацията ви.

РАК
Силен шанс за напредък

Работата ще ви увлича и в същото време ще търсите перспективи за новите си идеи. Сложен по развитието си ден, който е носител на значителна възможност за реализация на финансови и други – далеч по-значими цели,но и на трудности при осъществяване на намеренията. Един от много важните за успеха ви компоненти е разбирателството в деловите и обществените среди.

ЛЪВ
Облегнете се на позитивизма

По-често ще ви търсят за помощ, отколкото вие да се нуждаете от такава, но и в този случай няма да оставате разочаровани. Заложете на качествата си! Демонстрирайте удивителната си работоспособност и възможностите си да решавате трайно конфликтни въпроси. Ще реализирате целите си само при наличието на разбирателство във всекидневието. Би било добре това начало да положите без забавяне – още сега.

ДЕВА
Успешен и указателен ден

Ще успеете в начинанията си. Имате поставена цел и я следвате. Сряда е успешна за реализацията на целите ви и се оказва варен показател за развитието ви през следващите четири години. Много важно е да обърнете внимание върху факта как се движат делата ви в различните сфери. Така ще достигнете до точни изводи какви корекции да направите.

ВЕЗНИ
Устройване

Дайте преднина на силните си страни и ще постигнете очакваните резултати. Този ден ще зарадва Везните чиято готовност за разбирателство с делови и обществени партньори е подчертана, и ще съставлява съществен елемент в дневните им взаимоотношения. За някои сполуката днес ще означава устройване на ново делово място, а за други то ще е в личен план.

СКОРПИОН
Проблеми

Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. При Скорпионите ще има проблеми през този ден, и в повечето случаи те се отнасят до въпроси от финансово естество. Съмнително е,че ще запазите самообладание, защото в звездното разпределение за деня присъстват фактори, които ясно подсказват, че ще има нерви и остри кавги.

СТРЕЛЕЦ
Тежък нервен ден

Силни изяви ще имат представителите на бизнеса и на тези от вас, на които им предстои да се занимават с финансови операции. Сряда ще е много нервна и напрегната за Стрелците по въпроси от всекидневно естество, и във връзка със службата. Едновременно с въпросните проблеми се оформят нови планетни влияния, които много скоро ще ви освободят от притесненията и мъчителните събития напоследък.

КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано

Натъквате се на сериозен проблем на работното място. Не се отказвате лесно и търсите различни начини за справяне с него. Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате.

ВОДОЛЕЙ
Ярко напрежение

С реален поглед върху събитията, ще работите за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Много напрежение ще донесе сряда на Водолеите, а по-несдържаните от зодията може да си навлекат големи неприятности. Очертават се остри конфликти, които при някои ще достигнат до физическа разправа. В службата внимавайте – проблеми с началници и загуби поради непочтеност.

РИБИ
Успешен, но и напрегнат ден

Ще продължавате напред, независимо от трудностите и различното мнение на някои от периферията. Доста раздвижен ден, с добри дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират с професионалния живот. За мнозина не е изключена смяна на работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *