Хороскоп за утре 1 август-ТЕЛЕЦ Успех и надеждно начало, ОВЕН Успех чрез партньорство –

ОВЕН
Успех чрез партньорство
Денят ви ще бъде натоварен с лични ангажименти, служебна работа и всичко, което изисква внимание и професионализъм. Нееднозначен ден, през който са възможни всякакви изкушения.

Ако не позволите на емоциите да определят поведението ви. До успешна реализация на деловите си цели ще достигнете чрез партньорство. Взаимодействието ви с някого освен, че ще е печелившо, ще ви предпази от ударите, които вашите врагове са готови да ви нанесат.

ТЕЛЕЦ
Успех и надеждно начало

Днес се освободете доколкото ви е възможно от всякакви емоции и се опитайте да дадете всичко от себе си на работното място. Всяко общуване, запознанства и колективна работа през днешния труден ден се понасят зле и могат да имат негативни последствия.  Доста благоприятен ден, който освен че е успешен, подчертава че следващите четири месеца ще плодотворни за реализация на целите ви. Пазете от хитростта на хората, с които ще имате делови ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
Действайте честно, за да успеете

Запазете тайната, която ви е споделена, за да не нараните свой близък. Днес по-добре владейте нагласата ви да осъждате чуждите грешки, без да отчитате своите, за да избегнете разочарования. Петък е плодотворен за реализация на лични цели, но като цялостно влияние ще е доста напрегнат поради липса на успех в осъществяването на целите. Опитите на мнозина от зодията за добри постижения в бизнеса ще пропаднат поради недостатъчна честност към другата страна.

РАК
Провокативни влияния

Не щадете силите си и работете по новите си проекти. Очертава се повишение на заплатата, а също и материални придобивки от допълнителна работа. Възможните затруднения през днешния ден ще създават повече напрежение около вас. Съдбовното влияние през този ден не е благоприятно за Раците и безусловно ще предизвика проблеми и неприятности на онези, които не се съобразят с обстоятелствата. Активизирайте в деловата сфера, не хитрувайте и не влизайте в конфликти.

ЛЪВ
Проявете категоричност

Справяте се добре с предизвикателствата на този ден, тези на работното място, но в личен план се чувствате неудовлетворени и в безизходица. Следвайки финансовите си цели, ще дадете ход на нов проект, с работата по който ще постигнат очакваните реализации. Препоръката към Лъвовете за днес е – проявете категоричност! Демонстрирате ли неустановеност, сменяте ли подхода за реализацията на целите си, и действате ли чрез лъжи и хитрост, едва ли ще осъществите намеренията си.

ДЕВА
Необходим ви е здрав съюз

Бъдете по-толерантни към околните, така ще може да разберете гледната им точка и да предотвратите евентуални недоразумения. С творчески идеи и практични действия ще поставите основите на нещо ново в личен и професионален план. Тъй като ситуацията в обществените среди е доста нестабилна за вас и определено създава проблеми, сега се нуждаете от надеждно съдружие, което от една страна ще действа като двигател в деловата реализация, а от друга ще бъде здрава защитна стена издигната срещу противници.

ВЕЗНИ
Разгръщат се промени

Ако имате идеи по конкретен въпрос, чието решение стои на дневен ред, не се колебайте да действате. Насочете вниманието си към самостоятелните занимания и насърчете творческата си мисъл. Много напрегнат ден, създаващ твърде неприятни усещания за Везните. Видно е, че в момента динамичното действие на много мощни сили ще парализира реализацията на целите ви. На ход са промени, които ще формират обстоятелствата по нов начин. Планирате надеждно елата си.

СКОРПИОН
Бъдете търпеливи

Осъзнали сте, че за хубавите неща трябва да се борите, не стават бързо. Много от вас днес ще продължат да работят върху професионални и други задачи, чиято срочност не търпи отлагане. И Скорпионите навлизат в етап характерен с промени.  За отбелязване е, че личните ви позиции са силни и стабилни, което не може да се каже за служебните. Последните са пострадали поради лош противников удар, паднал неочаквано върху вас. Сега е необходимо да се заредите с търпение.

СТРЕЛЕЦ
Възникват проблеми

Гледайте на случващото се философски, не драматизирайте излишно и бъдете тактични. Денят ви ще е натоварен и в много отношения ще се създават предпоставки за конфликти и недоразумения. Този ден трябва да ни донесе успех по въпроси от лично и делово естество, но е голяма вероятността да се получи тъкмо обратното поради нечие вероломство насочено срещу вас. Внимавайте и не се предоверявайте! Възможни са финансови измами и провал на уговорена среща за преговори.

КОЗИРОГ
Очертават се неприятности

С предимство ще се отнесете към бизнеса си, подготвили сте почвата и момента за жътва е дошъл. Денят е подходящ за уединение и по-спокойни занимания в семейството. Много нервен ден, който подчертава невъзможността да се освободите от неприятни и затормозяващи обстоятелства и ситуации. Ще е по-добре да се откажете за момента от подобна идея, и да съсредоточите вниманието си върху защитата от проблеми. В повечето случаи са в личен план.

ВОДОЛЕЙ
Ярки затруднения

Не се затваряйте в себе си, погледнете философски на нещата и ще откриете хубавите страни на случващото се. Овладените емоции и чувства ще ви предпазят от изкушения, конфликти и други. Труден петък, характерен с много напрежение и остри сблъсъци с противниците. Не сте напълно лишени от възможности да прокарате целите си, но това може да се получи само в условията на значителна гъвкавост от ваша страна, Демонстрацията на предимство в момент  е вредна.

РИБИ
Труден ден

Не се претоварвайте с работа, ако, разбира се, може да си го позволите. Приемайте предизвикателствата и не се страхувайте от трудностите. През този ден Рибите трябва да са внимателни във всичко! Пазете се от сладкодумници, които са специалисти по омайването. Не рискувайте, за да осъществите свое хрумване, защото може лесно да се окажете изиграни. Особено внимателни следва да бъдете във финансовите отношения.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *