Хороскоп за утре 2 август-ВОДОЛЕЙ Шанс за сполука, СКОРПИОН Реален успех –

ОВЕН
Внимавайте с делата си
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Денят символизира избора на цел, вярност на принципите, трансформацията и усвояване на храна.

Критичен ден преди пълнолуние, за това прибързаността и нетърпението могат да ви създадат главоболия. Събота може да бъде доста плодотворна за реализацията ви в личен план, но е носител на специфични ситуации, които може да ви блокират.

ТЕЛЕЦ
Бързи промени

Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си. Насърчете творческата си активност и търсете нестандартни решения, но останете верни на принципите си и не отстъпвайте от убежденията си. Погрижете се за себе си така, както го правите за близките си. Телците са стабилни и са облагодетелствани от силен късмет, но това не е достатъчно за успеха ви.

БЛИЗНАЦИ
Особен успех

Предстои ви да свършите нещо важно днес, но то е свързано с доста притеснения и колебания от ваша страна. Бъдете справедливи по отношение на себе си и на околните. Днес не е препоръчително да се впускате в нови и рисковани начинания, както и да се изкушавате от съблазните, които живота предлага. Този ден разкрива чудесни възможности за успех в материалната сфера. Не става въпрос само за действащите на работното си място, но и за онези, които са в процес за намиране на работа.

РАК
Финансови успехи

Влагайки повече старание в работата си, ще се представите по-добре в професионалните си изяви днес. Интуитивно ще търсите и намирате решения на неотложни, важни, интересни и други въпроси, свързани с добри каузи. Колкото и претоварени да сте с работа и странични ангажименти, най-важно е да запазите спокойствие и присъствие на духа. Събота ще е много нервна и неприятна за Раците. За мнозина от зодията проблемите се свързват с неприятни финансови ситуации.

ЛЪВ
Действайте смело

Напрежението на работното място ви пречи да се съсредоточите и да бъдете полезни с труда си. Обновявайки програмата си, ще постигнете по-голяма свобода в реализация на целите си, каквито са и стремежите ви. С работата си върху семейни, професионални и бизнес задачи ще осигурите напредък в делата си през днешния ден. За вас този ден е с двойно значение – ярко напрежение и шанс за пълна реализация на намисленото.

ДЕВА
Не изпускайте контрола

Служебните проблеми ще продължат да ви занимават, работата ви ще е натоварена и това ще доведе до напрежение и преумора. Ден без излишна суета и ненужни обяснения ще определяте и следвате целите си. Днес по никакъв повод не прибързвайте в работата и решенията си, за да не си създадете проблеми. За Девите е характерна изключителна строгост през този ден, а последната явно базирана върху взривоопасната ви емоционалност, и може бързо да се трансформира в мощен скандал.

ВЕЗНИ
Работете усилено

По конкретен въпрос ще заемете не търпяща възражения позиция, с което ще изключите всяка нежелана намеса в работата ви. Работете върху дългосрочни програми и цели, отстоявайте позиции и защитавайте интересите си. С добре контролирани емоции, отсъствие на конфликти и работа върху важните и текущи задачи ще преминете без загуби на пари и време през днешния ден. Макар и не много спокойна, защото нервното ви напрежение е високо, събота е носител на добри възможности за успех.

СКОРПИОН
Реален успех

Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към работата, за да не се конфронтирате с колегите. Краткосрочни и дългосрочни задачи ще определят активността ви през днешния и следващите дни. Ще имате успех в занимания, които ви носят удоволствие и не изискват голям разход на енергия. Основната характеристика за вашия ден е силна активност и сполука в личната сфера. Имате пълната възможност да определите в кое от тези направления да ориентирате предпочитанията си.

СТРЕЛЕЦ
Въздържайте се от емоции

Днес сте в непрекъснато движение, тъй като ви се налага да се занимавате с много неща наведнъж, при това самостоятелно. Всякакво обучение, започнато през този ден ще бъде успешно. Правейки равносметка и оценка на делата си, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки. Енергични и с всеобхватна интензивност, Стрелците  не крият и наличието на агресивност в подхода им към съответните цели.

КОЗИРОГ
Проявете сдържаност

Ангажиментите ви днес ще ви правят удовлетворени не само от добре свършената работа, но и от добрите ви взаимоотношения с партньорите. Лични и творчески предложения ще направят деня на много от вас интересен и направят по-активни в изпълнението им. Грижите за семейството днес са от първостепенна важност за повечето от вас. Тази събота носи затруднения, защото се налага да сте много настойчиви при осъществяване на професионалните си задачи.

ВОДОЛЕЙ
Шанс за сполука

Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Ще преодолеете съпътстващите ви неудачи, ако се осовобдите от всичко ненужно, което отнема от енергията ви. През този ден не се препоръчва да започвате важни дела, но трябва да се защитите, да практикувате различни форми на аскетизъм и да останете чисти пред съвестта си. Много силен е късметът на Водолеите днес, а вероятността да не може да се възползвате от него.

РИБИ
Труден момент

Нямате причини за безпокойство, гледайте по-ведро на живота си, ако искате да сте пълноценни в работата и удоволствията. Творчески ден, в който прекрасно се усвояват знания. По вътрешно убеждение ще продължите работата си в обществената и социалната сфера, оставайки отговорни и към професионалните си и семейни ангажименти. За Рибите събота се оформя като много заета. При повечето от знака причините са силната им нервност, превърнала се в причина за остри кавги със заобикалящите.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *