Съдбоносният Марс влиза в огнения Овен-ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ успех във всичко, което правите

Марс, планетата на егото и действието, е доста голяма работа в астрологията. Известно е, че въздейства мощно, където и да отиде, презареждайки всичко, до което се докосне и прави каквото си поиска.

Марс навлиза в огнения Овен на 27 юни! Марс, планетата на действието, амбициите и битките ще прекара необичайно дълго време в Овен (28 юни 2020 – 7 януари 2021). Това е неговата оптимална позиция. Тук той се чувства в своята най-силна мъжка енергия.

Това астрологично събитие най-много ще разбуни огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.

Когато Марс е в Овен, вътрешният ви огън свети по-ярко. Творческият ви дух е по-жив, а умът ви е по-буден и активен от всякога. Вие сте нетърпеливи да изгорите това излишно гориво по всякакви възможни начини – спорт, тренировки, секс, танци и изкуство са чудесни начини да изразявате тази енергия. Но трябва да внимавате за конфликтите на егото с другите през следващите няколко седмици.

Овен:

Марс се връща у дома във вашия знак! Пулсът ви е по-бърз, отношението ви по-бързо и стремежът ви да правите това, което искате е по-високо от всякога. Когато вашата управляваща планета е във вашия знак, тя работи много силно, което може да работи за или срещу вас. Имате много повече физическа енергия от обичайното, което означава, че това е чудесно време за упражнения или да влезете в творчески проект. Вие също сте по-директни от обикновено, така че избягвайте да стъпвате на пръстите на другите, ако можете да помогнете.

Телец:

Марс определя зоната на мечтите на вашата диаграма и вашето подсъзнание ще пламне през следващите няколко седмици. Ярки видения, странни настроения или лошо отношение могат да ви смутят с Марс в Овен, ако имате стрес или тревожност, които трябва да се справят. Този транзит активира и зоната на изолация на вашата диаграма, което означава, че силата на Марс не работи добре, освен ако не работите сами сега.

Близнаци:

Марс в Овен отново разбужда социалния ви живот! Червената планета затопля зоната на групите от приятели и мрежите, така че можете да бъдете толкова агресивни, колкото искате сега, да се сприятелявате с всеки, който изглежда по ваш начин. Можете също така да изпъкнете с лекота в група и да поемете ролята на водач, вземайки решенията и ръководейки действието. Ако има стрес, ще избухне експлозивно с Марс тук, ако първо не се справите сами.

Рак

Мразиш колко е неточна енергията на Овен. Раците са за бавно и стабилно печелене на състезанието, но Овенът просто иска да взриви от точка А до точка Б – дори и да не знае къде е точка Б. Този вътрешен конфликт създава напрегнат период на Марс в Овен за вашия знак, но може да се свърши много работа, ако играете добре картите си. „Марс в Овен“ блести със светлина върху вашата кариера и ви изпълва с мотивация да бъдете топ изпълнител в работата. Тази мотивация може да ви помогне да изпъкнете пред шефа си.

Лъв:

По-мотивирани сте от всякога да направите нещо ново с Марс в Овен. Отидете на импровизирана ваканция, ако времето позволява. За вашия знак, особено, енергията на Марс в Овен трябва да бъде физически изразена, така че ако бързото пътуване не е опция в момента, трябва да започнете да се движите по различни начини! Нов спорт или просто ходене на разходка са особено забавни за вас сега и може да доведат до следващото ви хоби или страст.

Дева:

Когато Марс е в Овен, зоната на секса, интимността и подсъзнанието на вашата диаграма се активира. Либидото ви сега е забележимо по-високо, както и енергията на вашата основна връзка. Частта от вашата диаграма, която се активира сега, също е свързана с финансите на другите – възможни са изненадващи сметки, данъци или наследства.

Везни:

Като знак за връзки, обичате да правите неща с другите; сътрудничество и сговорчивост са вашата крепост! Марс вече е в зоната на отношенията на вашата диаграма, което означава, че енергията между вас и другите в отношенията  е по-силна сега. Физическата енергия между вас и партньора ви гори, а спалнята е много по-натоварена за следващите няколко седмици. Работата в екип е най-добрият начин за решаване на проблеми сега. Внимание: агресията е по-висока и във вашите взаимоотношения, така че избягвайте конфликтите в момента и не се притеснявайте!

Скорпион:

Огненият Марс в Овен зарежда зоната на дълг, отговорност и работа на вашата диаграма. Това насочва по-голямата част от вашата издръжливост към работата и задълженията ви. Най-добре е да използвате тази енергия, за да постигнете всичко от списъка си със задачи, включително и по време на работа, но това също може да доведе до конфликт с колегите. При Марс тук стресът може да доведе до тревожност, напрежение главоболие или други заболявания, но физическите занимания и упражненията могат да ви помогнат да облекчите нервите си.

Стрелец:

Марс в Овен е невероятно събитие за вашия знак! Следващите няколко месеца изстрелват ярки идеи като фойерверки. Зоната на творчеството на вашата диаграма вече е запалена, така че ако имате художествени възможности, можете потенциално да създадете някое от най-големите си произведения сега! Най-добрият начин да се упражнява енергията на Марс в Овен е чрез физическа активност, така че спортовете и събитията на открито също не са лоша идея. Сексът е друг чудесен изход – зоната на вашата диаграма се активира също и е свързана с романтика и секс, така че свързването обещава да бъде високо енергийно и незабравимо!

Козирог:

На вашата диаграма Марс в Овен активира това, което е известно като Четвърти дом – доста тихо място. Това е частта от вашата диаграма, свързана с домашния ви живот и семейните дела, така че очаквайте през следващите няколко седмици да се появи много активност със семейството. Енергията на Марс в Овен е експлозивна и отказва да бъде ограничена или сдържана, така че нещата могат да се объркат с тази астрология! Споровете с родителите и семейството могат да избухнат. Използвайте това астро-време в своя полза и предприемете действия у дома! Преобразувайте, ремонтирайте, оправете нещата или организирайте домашно парти! Хороскопът ви предупреждава за много действия и промяна в дома, така че защо да не бъде този, който да реши какви промени да се извършат?

Водолей:

Въпреки относителната тишина на сезона на Козирозите за вашия знак, Марс в Овен обещава да поддържа темпото високо! Той се движи около сектора на комуникация на вашата диаграма, усилва умствената дейност и ви тласка да научите. Имате възможност да четете, изучавате. Мисленето, преди да говорите, е от ключово значение за Марс в Овен, тъй като думите ви може да излязат по-агресивно, отколкото възнамерявате, и словесни спорове могат лесно да възникнат. Освен това сега сте по-прибързани и лесно се разсейвате с оптимистичния ритъм, зададен от Марс, така че внимавайте да не предизвикате инциденти!

Риби:

За щастие, сега, когато Марс е в Овен сте фокусирани върху финансите си! Марс в Овен е импулсивен, така че нивата на вашата производителност се колебаят и е трудно да останете фиксирани на една поставена цел или задача за дълго, но все пак можете да свършите много работа през следващите няколко седмици!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *