Седмичен хороскоп на Алена-Телец-Положителна седмица, предизвикателства за Лъв

Новата седмица е бъде гореща във всяко едно отношение-Както по отношение на времето, така и във връзката, а също така и в работата, за онези които още на са излезли в отпуска.Ще има нажежаване на отношенията в приятелския кръг, които може да са в две посоки, както позитивни, така и негативни и обтегнати. Имате късмет, че лятото е в разгара си и ще можете да си отдъъхнете от цялото напрежение, което се е акумулирало досега и това ще се случи в края на седмицата.

Вижте какво предвещават звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в.„Уикенд“

Овен
Вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми, ще мислите малко повече за себе си и ще изпитвате потребност да правите това, което душата ви иска. Продължавайте в този дух – дошъл е моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате.

Телец
Прогнозата за вас за първата августовска седмица е изцяло положителна. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. Ще получите това, което искате, без да срещате кой знае какви спънки. Ще имате възможност да се изявите – в работата или в някаква област, в която сте добри.

Близнаци
Ако през идната седмица престанете да разчитате на сигурното и залагате на новото, дори на неизвестното, ще си помогнете сами и ще направите всекидневието си по-интересно. Ако искате да пробвате нещо различно, направете го – ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание. Събитията ще ви подтикнат да останете верни на себе си.

Рак
Добрата новина за вас е, че по-лесно ще правите избор. Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета. Повече вярвайте на интуицията си, а не слушайте хората. Вместо да претегляте за и против – просто бъдете искрени – и със себе си, и с околните.

Лъв
Седмицата за някои от вас ще е изпълнена с повече предизвикателства. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо. Просто събитията ще са непредвидими и ще трябва да променяте плановете си съобразно с тях. Възможно е това да ви докара малко повече стрес. Не си правете стриктни планове и най-вече не се ядосвайте, ако нещата не се случват, както се решили.

Дева
Първата седмица на август ще е изпълнена с проятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила. От колкото повече възможности за удоволствия и забавления се възползвате, толкова по-добре ще се чувствате. Периодът е много подходящ за установяване на нови контакти и запознанства.

Везни
В началото на месеца ще сте подтикнати да погледнете от различен ъгъл на някои скорошни или по-отдавнашни събития. Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, а това ще ви помогне да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред. Осъзнаването и разкритията, до които ще стигнете, ще ви озадачат.

Скорпион
Ще успеете да се насладите на спокойствието и на приятните преживявания. Изобщо няма нужда да се напрягате – каквото има да става, ще се случва лесно. В професионалния живот акцентът ще е поставен върху срещите, установяването на нови контакти и комуникацията. Периодът е много подходящ за организиране на събития.

Стрелец
Препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможността да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водят битка със себе си. Подобна борба винаги е трудна, но точно сега астрологичните влияния ще ви дадат възможност да разберете накъде ви тегли сърцето и да направите крачка напред.

Козирог
Много от вас ще усетят порив за приключения. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избягвате по всякакъв начин – това ще важи както за работата, така и за свободното ви време. Вероятно ще пътувате, ще водите активен социален живот или ще си намерите ново забавление. Вие сте от хората, които слушат най-вече вътрешния си глас.

Водолей
През идната седмица ще може да си позволите повече развлечения и приятни занимания. Ако сте си взели отпуска точно сега, улучили сте подходящия период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. Вероятно и ще харчите повече, но по принцип сте достатъчно разумни, така че няма да се отрази зле на бюджета ви.

Риби
По-интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло периодът е чудесен за взаимоотношенията ви – и личните, и деловите, тъй като ще сте много добре разположени към околните и ще се стремите към близост и разбирателство. Тези от вас, които са свикнали да правят повече компромиси, нека имат едно наум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *