ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ: ТЕЛЕЦ, доверете се на вътрешния си глас! РАК, път към щастието!

Прогнозата Таро на Анжела Пърл за септември 2020 г. ще отвори завесата на мистерията за всеки Знак на Зодиака. Тя отразява основните събития, благодарение на които всеки може да избегне неприятности и да избере правилния път, водещ до просперитет.

Овен

В началото на месеца Овен очакват изпитания, които е важно да преминат с чест. Съдейки по картата на „Висшия жрец“, са възможни интриги,  което означава, че представителите на този знак ще се нуждаят от издръжливост и контрол върху емоциите.

Също така с тази карта Овенът ще трябва да се върне към нерешените въпроси или въпроси от миналото, чието решение ще им позволи да тръгнат към целта си без колебание.

Краят на месеца, ще бъде активен. Арканата посочва необходимостта да се вземат решения незабавно, да не се отлагат нещата на заден план и да се придвижва бързо към целта, въпреки малките трудности.

Телец

В началото на месеца Телецът ще срещне трудности.

С картата “Обесения” проблемите най-често възникват от небрежност, което поражда пропуски, които са важни за коригиране. Телецът ще може да се отдалечи от делата си за известно време, да определи целите си, така че в бъдеще да не губят време и енергия. Тази карта символизира успеха в далечното бъдеще, но за да успее, Телецът ще трябва да взема независими решения. Според тази Аркана интуицията ще помогне да се избегнат грешки и грешни решения, което означава, че е важно да се научим да се доверяваме на вътрешния глас .

Близнаци

Въз основа на картата “Звездата”, Близнаците в началото на месеца могат да бъдат сигурни, че се движат в правилната посока. Трудностите по пътя ще бъдат решени бързо и за да постигнат целта, Близнаците трябва да вярват само в себе си и да не спират дотук. Близнаците в средата на месеца не трябва да допускат непознати в плановете си, за да избегнат неприятности. Според тази карта е важно Близнаците да разберат, че повечето страхове са неоснователни и е важно да ги победят, за да постигнат дългоочаквания резултат.

Aрканата показва завършването на трудностите и освобождаването от проблемите. С тази карта Близнаците ще могат да заемат лидерски позиции, да защитават мнението си и да се  освободят от влиянието на манипулаторите .

Рак

Според Арканата „Отшелникът“ Раците ще трябва да търсят духовни ценности, както и интроспекция, която ще помогне да се намерят отговори на належащи въпроси. В началото на месеца Раците трябва да са сами известно време, за да приведат в ред мислите си, да оставят в миналото всичко, което пречи на развитието, и да започнат пътя към своята цел.

В средата на месеца за Рака е важно да забележите събития, които на пръв поглед изглеждат случайни. Благодарение на вниманието, Раците няма да пропуснат шанса да намерят благополучие и да намерят правилния път към щастието.

Пътят, избран от Раците, със сигурност ще доведе до желаната цел, но за да я постигнете, е важно да не завивате от пътя и да не бързате с нещата.

Лъв

Арканата ” Магьосникът” посочва на Лъв отлична възможност да станат лидери в избраната област, да водят хора и да спечелят победата с общи усилия. Лъв трябва да взема отговорни решения въз основа на разума, а не на емоцията. Тази стратегия ще избегне неприятностите, свързани с разногласията в екипа.

В живота на Лъв ще се случат както положителни промени, така и неприятности. Картата показва, че Лъв в средата на месеца ще отговаря за действията на миналото, а тези, които са действали според съвестта си, няма от какво да се страхуват. Лъвовете, които се опитаха да се заблудят с благополучие, очакват изпитания и възмездие за собствената си недалновидност.

Дева

Съдейки по картата „Смъртта“, Девите в началото на месеца ще трябва да преминат в нов етап от живота, оставяйки миналото зад себе си. Картата предвещава промените в живота. Старото си тръгва, оставяйки място за нещо ново, което ще доведе Дева до друг успех, ако престанат да се съпротивляват и се придържат към миналото.

Девите ще трябва да се справят с належащи въпроси и евентуално, да работят върху грешките. Благодарение на подобни действия, Девите ще могат да се отърват от всичко, което им пречи по пътя към по-добър живот.

Според тази карта, бързането може да доведе до задънена улица, което означава, че трябва да покорите емоциите, така че те да не пречат на старателната работа.

Везни

Според картата “Слънце” в началото на месеца Везните ще могат да въведат в живота смели идеи и да постигнат успех. Картата показва възможността да постигнете примирие или да намерите компромис с близките си, да се справите с малки неприятности и да оставите след себе си тревогите, които ви пречат да вземете правилни решения .

Но картата предупреждава Везните, че прибързаните решения ще ги отдалечат от целта им, което означава, че в средата на месеца всяко решение трябва да бъде внимателно обмислено. Арканата посочва, че по-рано Везните са правили грешки, които са важни за премахване тук и сега, за да не губят ценно време в бъдеще.

Скорпион

Картата „Слънцето“ показва на Скорпиона победа, което означава, че в началото на месеца си струва да работим усилено, да не се разсейваме от второстепенните въпроси. Активността и увереността в победата със сигурност ще доведат до успех, а Скорпионите ще получат заслужена награда.

Но Скорпионите не трябва да насилват събития. Прибързаността ще доведе до неочаквани резултати, които Скорпионите може да не харесат. Вниманието към детайлите и упоритата работа ще бъдат ключът към успеха.

Скорпионите ще трябва да се справят с въпроси или въпроси от миналото. Те пречат на по-нататъшното развитие, което означава, че е дошъл моментът да сложи край, за да се въведат нови идеи и да се  постигне успех .

Стрелец

Според картата “Мирът”, Стрелец ще получи заслужена награда в началото на месеца. Арканата посочва благоприятно време, когато не можете да се съмнявате в силните си страни и уверено се придвижвате към целта си.

Съветът на картата  е да проявите постоянство и сила на волята, за да не се поддавате на временни трудности и възможно най-скоро да стигне до желания резултат. Вътрешен глас ще ви помогне да избегнете капаните на съдбата, които Стрелецът трябва да слуша.

Според тази карта прибързаните решения или действия ще се отдалечат само от целта, което означава, че трябва да внимавате и да не се поддавате на провокации.

Козирог

Картата “Глупака” казва, че Козирозите ще трябва да се откажат от консерватизма и да намерят нови решения, които ще помогнат за постигане на желания резултат. Остарелите методи могат да доведат до проблеми в работата и финансите, което означава, че Козирозите трябва да използват прогресивни методи, а не стратегията от миналия век.

Според картата „Дяволът“ Козирозите ще имат вътрешна борба с личните слабости, което може да доведе до спиране на бизнеса и дори проблеми в бъдеще. Желанието да се отложи решението на важни въпроси в името на забавлението ще доведе до задънена улица, което означава, че е време да тренирате силата на волята .

Картата призовава Козирозите към искреност. Честността и безпристрастната преценка ще ви помогне да постигнете целите си и да коригирате грешки в бъдеще.

Водолей

Арканата “Глупакът” показва на Водолея, че в началото на месеца необмислените действия могат да доведат до задънена улица. Според тази карта емоциите ще станат главна пречка за щастието, което означава, че е важно да ги държите под контрол и да се ръководите от гласа на разума.

Животът се променя, вземайки със себе си това, което е остаряло и вече не играе важна роля. След като шокът отмине, Водолеите ще разберат, че пред тях се отвориха нови перспективи, благодарение на които те могат да намерят път към успеха .

Риба

Според картата за Риби „Страшният съд“, освобождението или спасението се очаква, ако те могат да проявят сдържаност и да действат, разчитайки на вътрешен глас. Интуицията ще ви помогне да избегнете неприятности и ще съкрати пътя към целта.

В средата на месеца Риби ще трябва да вземат важно решение, което ще помогне да променят живота си към по-добро. Възможно е Риби да трябва да пожертват нещо за това.

Безразсъдните действия няма да доведат до успех, което означава, че е важно те да мислят над всяка стъпка. Подобна тактика ще ви помогне да избегнете неприятни грешки, които ще ви отдалечат от дългоочаквания резултат.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *