Таро прогноза за седмицата 28 септември-4 октомври 2020 г.-Овен-Карта Свят символ на победа, Близнаци-Карта Император за нови върхове –

Седмичната прогноза на Таро съдържа ценни съвети, от които зодиакалните знаци ще са необходими, за да постигнат важни цели и да внесат положителна промяна в живота.

Първият месец на есента приключва и през този период много хора завършват работата, която са започнали по-рано. Експертите препоръчват да се запознаете с оформлението на картите Таро, за да разберете какви събития ще се случат през седмицата от 28 септември до 4 октомври. Съветите на старшия Arcana ще ви избавят от прибързани решения и ще ви помогнат да направите правилните изводи, които ще доведат до следващата ви победа. Благодарение на навременните съвети всеки от представителите на зодиакалния кръг ще може да заобиколи съмнителни приключения и да не прави грешки при вземането на важни решения.

Овен


Картата „Свят“ символизира победата над слабостите, които се влачат и възпрепятстват развитието. Според тези Аркани Овенът ще може да се справи с всякакви трудности и да получи наградената награда в началото на седмицата.

Арканът „Йерофант“ говори за успешен резултат от предприетия бизнес, но за това е важно Овенът да спазва мярката във всичко. Възможно е помощта да дойде от мъдър човек и не трябва да я отказвате.

„Смърт“ в комбинацията е карта, която представлява промени, които могат да донесат дискомфорт. За да постигне благополучие, Овенът не трябва да се противопоставя на случващото се, защото всичко, което се случва в живота, е към по-добро.

Телец


Според картата „Кула“, Телецът в началото на седмицата ще трябва да преразгледа своите основи, за да се сбогува с илюзиите и да не се отдаде на самоизмама. Благодарение на тази работа Телецът ще може да промени живота си към по-добро.

Арканът „Съд“ казва, че Телецът ще постигне справедливост и ще може да се справи дори с най-трудните и объркващи случаи, ако спрат да се страхуват. Смелостта и способността да се отнасяте към събитията с отворен ум ще ви помогнат да постигнете успех.

Картата „Върховната жрица“ в оформлението е карта, която призовава Телеца да се вслушва в тяхната интуиция. Благодарение на вътрешните предчувствия ще бъде по-лесно да се ориентирате в бизнеса и да не пропуснете целта, когато избирате една или друга посока.

Близнаци

Арканът „Съд“ говори за освобождение и Близнаците в началото на седмицата ще могат да станат по-свободни, след като са се справили с трудна ситуация, сложили край на спорен въпрос или са скъсали токсичните връзки.

Според картата „Император“ Близнаците ще могат да достигнат нови върхове в бизнес средата, ако разчитат на най-добрите си качества и не се отдават на слабостите си. Според този Аркан самочувствието ще бъде подкрепено с помощта на могъщ човек.

На картата „Любовници“ Близнаците ще трябва да направят избор, но не бива да бързат. Когато вземате решения, е важно да разчитате на чувствата си, да слушате сърцето си, а не на мненията, наложени отвън.

Рак


Според картата „Модерация“ в началото на седмицата Раците ще трябва да умерят пламенността си и да не бързат с изводите. Ласото показва приятни перспективи, но е важно да намалите темпото, за да не пропуснете знаците, които показват пътя към щастието.

Арканът „Дявол“ предупреждава Раците, че в средата на седмицата те ще се изправят пред изкушения, които могат да отклонят целта и да създадат много неприятности. Раковите заболявания не трябва да бъдат водени от емоции, които унищожават личното щастие.

На картата Йерофант за Рак в края на седмицата ще бъде важно да се даде приоритет, за да се изпълняват само онези важни неща. Аркан говори за мъдрост и способността да се избягват неприятности, както и за помощ, която ще дойде в точния момент.

Лъв

Картата „Глупак“ отваря седмицата и според нея Лъвовете трябва да са готови да внесат промени в живота. Аркан призовава Лео да изостави стереотипното мислене и да се изслуша, за да намери верния път, водещ до нови победи.

„Йерофантът“ в оформлението е карта, призоваваща Лвов да посвети средата на седмицата на решаването на наистина важни и болезнени въпроси. Благоприятните обстоятелства ще ви позволят лесно да сортирате сложни случаи.

Картата „Умереност“ призовава Лвов да бъде внимателен. През уикендите човек не трябва да се отдаде на изкушения и да преминава от една крайност в друга, в противен случай късметът ще се обърне и финансовото състояние може да се разклати.

Дева

Картата „Глупак“ е предупреждение. Според тази карта не можете да пренебрегвате задълженията си, за да не пропуснете значими подробности. Невниманието може да доведе до трудности, включително финансови.

На картата „Въздържание“ Девите не трябва да бързат. Картата ви насърчава да запазите спокойствие и да не предприемате действия, докато ситуацията не се изясни. Бързината ще доведе до влошаване на резултатите и само отдалечаване от поставената цел.

Картата „Луна“ в комбинацията казва, че Девата има нужда от самочувствие. Картата обещава неприятности само ако Девата ще се отдаде на страховете и ще се съмнява. Оптимистичното отношение ще ви помогне да се справите с трудностите и да вземете правилното решение.

 

Везни

Арканът „Справедливост“ призовава Везните да бъдат внимателни. Според тази карта всички действия трябва да бъдат честни, в противен случай, според резултатите от работата на Везните, ще има естествен порицание и последващо отработване на извършени грешки.

С картата „Слънце“ Везните могат да бъдат сигурни, че вървят в правилната посока. Ласото обещава положително развитие на събитията и късмет във всички начинания. Съветът на картата е да се наслаждавате на всеки ден и да гледате бъдещето с увереност.

Картата „Смърт“ призовава Везните да сложат край на въпроса, който вече е готов да стане минало. Според тази карта в живота се случват промени, които няма смисъл да се съпротивляваме в името на собственото си добро.

Скорпион


Арканът „Глупак“ призовава Скорпионите да започнат седмицата с отговорни решения и да не забравят за обещанията, дадени по-рано. Небрежността в работата може да се превърне в непреодолима пречка в бъдеще.

Картата „Отшелник“ говори за възможността да си вземете почивка, за да изготвите план за действие, да определите основните задачи и да намерите отговори на вълнуващи въпроси. Според тази Аркана Скорпионите също ще могат да си почиват и да се възстановяват.

„Светът“ в оформлението е карта, показваща успеха. На него Скорпионите ще могат да намерят компромисни решения, да сключат мир с близки и колеги и също така да спечелят увереността, необходима за завършване на важни въпроси.

Стрелец

Картата „Глупак“ символизира измамна лекота и насърчава Стрелеца да се съсредоточи върху бизнеса в началото на седмицата. Небрежността и невниманието могат да доведат до финансови проблеми и загуба на репутация.

Арканът „Звезда“ казва, че Стрелецът се движи в правилната посока и по пътя им няма да има препятствия. Ласото обещава успех в бизнеса, но за това е важно

Стрелецът да спазва мярка във всичко и да не се отдаде на моментни капризи.

В края на седмицата, с картата на императрицата, Стрелец може да разчита на съдбата. Появата на тази Аркана в подреждането показва бърза развръзка и Стрелец трябва само да остави събитията да се развият.

 

Козирог

Картата „Справедливост“ призовава Козирозите да си дават сметка за техните думи и дела. Всяко действие се отразява в бъдещето и за да няма проблеми, за Козирозите е важно да бъдат честни както към себе си, така и към околната среда.

Ласото „Глупак“ описва ситуация, когато Козирозите трябва да спрат и да преоценят случващото се, за да видят недостатъците навреме и да ги коригират, преди да се превърнат в сериозни препятствия.

Картата „Колесница“ казва, че Козирозите ще могат да направят решително тире и да достигнат целта. На тази Аркана човек не може да се двоуми и да се съмнява – Козирозите притежават необходимите знания и умения, за да получат желания резултат.

 

Водолей

Картата „Обесен“ символизира временна стагнация и на Водолеите може да изглежда, че са в задънена улица. Аркан призовава да не се отчайва и да намира нови неща, които да прави, за да не губи време напразно.

Според картата „Влюбени“ Водолеят не трябва да забравя за отговорността, когато взема важни решения. Аркан призовава да се изслушате, за да изберете правилния път, водещ към просперитет.

Картата „Справедливост“ призовава Водолея да култивира най-добрите качества у себе си, разчитайки на честност и безпристрастност. На тази карта човек не може да се отдаде на слабости и да се поддаде на провокации.

Риби

Картата „Императрица“ говори за растеж и развитие и в началото на седмицата Рибите могат спокойно да изпълняват плановете си и да знаят, че в обозримо бъдеще ще бъдат успешни и заслужена награда.

„Влюбени“ в оформлението е карта, призоваваща за отговорен избор, от който ще зависи по-нататъшното развитие на събитията. Рибите не трябва да бързат и да разчитат на мнението на околната среда – само със сърцата си могат да намерят верния път.

На картата „Йерофант“ Рибите в края на седмицата могат да се срещнат със своя наставник, който ще помогне в решаването на важни въпроси и подкрепа в трудни моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *