Хороскоп за утре 18 октомври-СТРЕЛЕЦ Добри печалби, ДЕВА Печалби, ЛЪВ Парична сполука –

ОВЕН
Умели действия
Следвайте намеренията си, независимо, че ще се намерят хора около вас, които да ви пречат. Не особено активни в професионалната сфера и бизнеса, Овните ще се опитат да си спестят натоварването с делови задачи през този ден.

 

ТЕЛЕЦ
Активност и печалби
Предстои ви да свършите много работа. Служебните задачи ще погълнат цялото ви време. Това определение се отнася и за ангажираните с бизнес. Ситуациите предизвикващи затруднения засягат взаимоотношенията ви с администрации, и тези в обществените среди или с външни сътрудници. Преговорите и контактите ще преминат в условията на пълно разбирателство и ще спомогнат за още по-изразителната ви стабилност.

БЛИЗНАЦИ
Освобождаване от трудности
Деловата работа изисква да сте внимателни, особено при подписване на договори. Успехът на Близнаците в събота се отнася към реализацията на цели в обществените среди и освобождаването от личности или ситуации, предизвикващи затруднения и проблеми. В деловия сектор се отчита нестабилност и неуспешни опити за многопосочни действия без конкретна активност. Ако сте по-настоятелни в исканията си, може да се достигне до някаква уговорка, но не след дълго дълбоко ще съжалявате за настойчивостта си.

РАК
Професионална сполука
Успешно ще приключите обща задача днес. Сътрудничеството ви ще се окаже сполучлив избор, както за вас, така и за партньорите ви. Засилена делова активност, добри идеи и проекти за бъдещето, но едновременно и спирачки за разширение и по-изразителен обхват. Осъществяването на дневите цели не би представлявало проблем за никой от зодията, но по отношение на новите ви цели, периодът не е благоприятен. Добра реализация се очертава в ангажиментите, свързани с дома, а някои ще направят покупка на жилище.

ЛЪВ
Парична сполука
Съдбата е благосклонна към вас. Без много усилия ще пожънете големи успехи.  Опитите на някои Лъвове да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят неуспех. Някой от околните действа целенасочено, за да проваля деловите и социалните ви инициативи. Много добра перспектива за бъдещето разкриват контактите, които ще осъществите с делова цел в обществените среди.

ДЕВА
Печалби
С делови подход ще се заемете със задачи, които ще подобрят организацията ви на работа.  Денят бележи началото на успешен едномесечен етап, през който ще имате шанса да стабилизирате позициите си, и да се ангажирате с нова делова активност. Офертите със сигурност ще са много апетитни, но безусловно са напълно измамни и коварни.

ВЕЗНИ
Успешни действия
Нищо в онова, което ви се случва не е случайно. Търсете причините в собственото си мислене и действия, не бързайте да обвинявате този или онзи. Много решителни за укрепване на позициите си, и за преодоляване на тормозещите ги проблеми, Везните ще действат успешно на широк периметър през следващите четири седмици, и ще постигнат целите си. Реалната ситуация създава условия за прекратяване на взаимоотношенията с някого.

СКОРПИОН
Важни контакти
Този ден ще е сравнително успешен за вас. Плановете ви са осъществими. Ситуацията около вас все още не е достатъчно стабилна, но този продължил няколко месеца етап е в своя край, и ще бъде заменен от ново успешно начало. Късметът ви днес е много силен. Ще проведете надеждни контакти. Твърде успешно ще преминат контактите в деловите и обществените среди и ще разкрият възможности за материални ползи.

СТРЕЛЕЦ
Добри печалби
Денят ви е изпълнен с вълнения, свързани с професионалните ви дела. Благоприятна за успешната реализация на целите, събота акцентира върху стабилните позиции на Стрелците и възможностите им да се освободят от пречещи фактори в деловото обкръжение. Днес ще демонстрирате висока активност по деловите си задачи и ще спечелите много добре. Късметът ви през този ден е силно подчертан, но за да се възползвате от него, следва да го задействате чрез лична активност и настоятелност за успеха си.

КОЗИРОГ
Владейте се
Днес най-вероятно ще бъдете доста заети, но това само допълнително ви стимулира да подредите времето си по най-удачния начин. Ентусиазираните действия в сферата на вашите интереси ще ви зарадват с добри постижения, а устремилите се към промени, ще имат шанса да направят успешна крачка към желана цел. Много важно е да владеете нервите си. Емоционалното ви състояние е във фаза на крайна дестабилизация. Изразителната активност в службата и бизнеса ще ви зарадва с много добри постижения.

ВОДОЛЕЙ
Освобождаване от проблем
С енергия и добри мисли ще ви дари близостта на любим човек. Ще изживеете приятни изненади и в добро настроение ще работите по задачите си. Благоприятен ден, през който Водолеите ще решат личен проблем или такъв от делово естество. По отношение на деловата ситуация може да се говори за известна нестабилност, но тя не е персонална. Дори е възможно да постигнете интересуваща ви цел чрез административна подкрепа. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи.

РИБИ
Навременна подкрепа
Съвместен бизнес или други колективни прояви ще изискват находчиви решения и съпровождащите ги действия от ваша страна. Денят е добър и предоставя хубави възможности за успешни преговори, за подкрепа по даден въпрос от близък човек и за активни действия с цел печалби н обществените среди. Старателно избягвайте противоречията, защото може да получите тежък неочакван удар от вашите противници. Твърде изразителен ще е успехът на преговарящите.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *