Седмичният хороскоп на Анжела Пърл: ОВЕН, привличане на финансов поток. ДЕВА, нови цели. КОЗИРОГ, скрити възможности –

Седмичен хороскоп от 19 октомври до 25 октомври 2020 г.

Овен

Финансовата сфера за Овните ще стане най-важната и то още от понеделник сутринта. Звездите и планетите ще позволят на тези хора да се включат възможно най-бързо. Ще имате възможност за отваряне на паричния канал и привличане на финансов поток . Това ще помогне на Овена да получи късмет и да го запази за много дни напред.

Втората половина на седмицата може да бъде изпълнена с кавги с близки. Звездите ще допринесат за появата на трудности в общуването, така че е по-добре да научите желанието за компромис. Астроложката също съветва да помните, че балансът е важен във всичко. Прекомерността няма да донесе на Овена нищо друго, освен нови проблеми.

Телец

Най-опасният недостатък за Телеца тази седмица е скъперничеството. Трябва да споделяте време с близки, да помагате на другите, ако е възможно. Много е полезно да подарявате подаръци и да показвате знаци на внимание към сродната душа, децата, родителите. Можете да изненадате човека, който харесвате, с необичайна среща.

Най-важното сега е да се научите да мислите позитивно , за да можете дори в трудни дни да продължите да се усмихвате и да носите доброта на света. Хората определено ще го оценят. Това също ще помогне на самите Телеци да намерят волята за победа и желанието да променят живота си към по-добро. В добро настроение може да се появят нови стремежи и нови добри цели.

Близнаци

Времето за Близнаци започва, когато проблемите с парите излизат на преден план. Тези хора ще трябва да насочат енергията си към печалби, работа и укрепване на своите позиции в бизнеса.

Малко самоувереност, отдаденост няма да навреди.

Голям успех очаква онези, които имат някаква страст, хоби, което може да се реализира. Астроложката съветва Близнаците да са в движение. Ако шефовете им предложат да отидат в командировка, важно е да не откажат. Това не е най-доброто време за безсмислени подвизи заради другите. Трябва да работите и да опитате преди всичко заради себе си.

Рак

Рак трябва да помагат на слабите и нуждаещите се, като се отдават на всички, които го заслужават. В бизнеса, работата се нуждаете от решителност, воля. Това е идеалната седмица за физическа активност. Всеки, който спортува или просто се опитва да поддържа себе си в добра форма, ще има голям късмет.

Време е да се настроите на положителна вълна и да забравите думи като „не мога“, „не мога“, „няма да успея“. По пътя към успеха е най-добре да избягвате да бъдете груби и жестоки.

Лъв

Лъвовете могат да станат по-упорити още в понеделник. Ако не дадете възможност на другите да се съгласят, можете да загубите късмета си. Астроложката съветва да запомните, че е необходимо да се срещате с хората, за да не ги провокирате към негативи. Това важи особено за зодиакалните знаци, които никога не прощават обида .

Лъв също трябва да избягва егоизма. Всеки човек по един или друг начин е склонен да мисли за себе си, но понякога това надхвърля всички допустими граници. Това може да провокира проблеми в семейството и любовта. Това поведение ще бъде изключително опасно, защото ще генерира много негативни емоции у хората около вас.

Дева

Девите започват спокойно и премерено време, в което ценностната им система може леко да се промени. Възможно е да се появят нови цели и мисли за бъдещето, да се формира някакво ново мнение за познати неща. Това означава, че ще се появят много интересни и нестандартни идеи, които могат да бъдат приложени в бъдеще.

В любовната сфера Девите очакват голям успех. Тази седмица е идеална за намиране на сродна душа и укрепване на съществуващите връзки. Можете да се срещнете с родителите на любим човек, да планирате сватба или съвместен живот.

Везни

Везните имат голям късмет на финансовата сцена. Астроложката препоръчва да използвате мъдри съвети, за да запазите парите в къщата , както и да започнете период на обучение. Звездите ще помогнат за придобиване на знания, изостряне на паметта и любопитството на Везните. В работата и бизнеса тези хора трябва да бъдат независими и самодостатъчни. Не молете никого за помощ.

В допълнение към укрепването на позициите в бизнеса и работата, на Везните се препоръчва да отделят малко време на родители, роднини, деца и сродна душа. Постиженията в бизнеса не са важни, ако няма с кого да ги споделите, ако няма кой да ги оцени. Астролозите също съветват да внимавате с тялото си. Време е да се отървете от лошите навици.

Скорпион

Скорпионите трябва да слушат по-често интуицията си. Това ще помогне да се избегнат непредвидени проблеми в любовта, финансови закъснения и нарушаване на плановете. Звездите и планетите не са в най-доброто положение, така че по пътя на живота могат да се появят различни малки препятствия.

Скорпионите ще си помислят, че има някакъв дефицит на внимание от страна на противоположния пол, но това не е така. Изключително вероятно е самотните представители на знака да имат тайни почитатели и фенове. Скорпионите, които вече имат връзка, е по-добре да прекарват повече време с любимия човек.

Стрелец

През първите няколко дни от седмицата Стрелец може да почувства липса на сила и енергия. В понеделник и вторник трябва да се пазите от изчерпване на енергията . От 21 октомври ситуацията ще започне да се променя. Звездите ще станат по-позитивни, което ще има добър ефект върху производителността на Стрелец и техния късмет.

В началото на седмицата хората от този знак ще бъдат посетени от несигурност, така че ще бъде по-трудно да се преговаря. По-добре е да отложите пазаруването и важните неща за втората половина на седмицата. Астроложката съветва да бъдете внимателни, когато вземате сериозни решения. В противен случай плановете могат да тръгнат надолу.

Козирог

Всеки от зодиакалните знаци има свои скрити възможности . Звездите и планетите ще помогнат на Козирозите да се отворят в нещо ново тази седмица. Ще бъде идеалното време за покоряване на нови върхове. Ще бъде много по-лесно да създадете нови познанства, да намерите нови хобита. Голям успех очаква представители на творческите професии.

Интуицията ще играе важна роля. Козирозите предпочитат да следват логиката, а не шестото чувство, но тази седмица трябва да вярват в силата на вътрешния си глас. Това ще им помогне да разширят границите на възможното, да увеличат авторитета си сред колегите и партньорите. Астролозите също отбелязват, че интуицията ще помогне да се намерят нови начини за решаване на проблеми.

Водолей

Водолеят е в идеалното време за решаване на правни проблеми. Това ще бъде много наситена със събития седмица и трябва да държите очите си отворени. Астроложката съветва да не се нарушават правилата. Това може да бъде опасно за вашия портфейл и здраве.

Периодът на опасностите ще приключи около 23 октомври. Краят на седмицата трябва да е по-спокоен от първата половина. Уикенда Водолей може да бъде вдъхновен и оптимистичен. Тези хора могат да имат нови стремежи и цели. Също така ще бъде полезно да се срещнете с представители на противоположния пол през уикенда.

Риби

Тази седмица Рибите трябва да прекарват повече време в мислене за утре, а не за вчера. Трябва да си поставите нови цели, да мислите по-малко за минали грешки и по-спокойно да възприемате критиката на другите.

Рибите ще се нуждаят от малко постоянство и хитрост, за да постигнат целите си. Сега трябва да се научите как да го дозирате правилно, за да не изплашите приятелите и колегите си. Важно е да запомните, че всичко се нуждае от мярка. Астроложката препоръчва много внимателен подход към бизнеса. Звездите и планетите са в положение, при което всичко трябва да е в хармония.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *