Хороскоп за утре 29 октомври-СТРЕЛЕЦ Силен личен късмет, ОВЕН Успешен ден –


ОВЕН
Успешен ден
Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена.

 

Звездите ще ви подкрепят. Сряда е малко странна за Овните, поради действащите противоречиви тенденции. Благоприятните от тях гарантират, че шансът ви за печалби е силен, а тежките влияния създават предпоставки за коварни удари от противници. В реализацията на лични и домашни цели – пълен успех.

ТЕЛЕЦ
Действайте в партньорство
Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. И при вас положителните и отрицателните планетни влияния са в драматичен сблъсък, което силно затруднява осъществяването на намеренията. Добрите възможности за ефективна и трайна реализация на целите, ясно подчертават, че такава е възможна само в условията на партньорство.

БЛИЗНАЦИ
Активизирайте се
Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Ако Близнаците не си заемат усилено с реализацията на целите си, сполуката в сряда ще е проблем. Добре е да не осланяте на мисълта, че хитрите и успешните сте вие, а останалите са „тревопасни”. Засилете активността си! У мнозина тази функция е силно затихнала поради хитруване.

РАК
Действайте стратегически
Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Ако представителите на Рак не действат стратегически за реализацията на целите си, ще се сблъскат с проблеми и пречки от страна на опонентите им. Разчитайте на себе си и бъдете настойчиви. Вероятността да постигнете значима цел е ярко подчертана.

ЛЪВ
Не пропускайте възможностите си
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Сряда е носител на много добри възможности за Лъвовете. Проблем е обаче как ще се възползвате от тях. Влезете ли в противоречия с партньор от бизнеса или с административна личност, шансът ви автоматично ще се сгромоляса. Освен това е много важно да сте настойчиви и категорични.

ДЕВА
Владейте се
Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Сряда носи много ядове на преговарящите от зодията, както и на онези Деви, които ще пътуват във връзка с деловата си реализация. Добрият вариант е да действате в партньорство, но това не винаги е възможно. Днес може да се получи ако сте в състояние да овладеете силния си гняв.

ВЕЗНИ
Не влизайте в кавги
Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Проблемен ден, характерен с нечестни взаимоотношения в обществените среди, и остри кавги в службата. Редно е да овладеете ситуацията преди да е станало прекалено късно. Дори ще е най-добре още в самото начало на словесните сблъсъци да сторите необходимото за да няма проблеми.

СКОРПИОН
Владейте се!
Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Силно напрежение и нерви се очертават за Скорпионите днес. Няма никакво съмнение, че в повечето от случаите, в които ще последват сблъсъци, причината ще е у вас. Добре е да се владеете и да не стигате до крайности, защото не е изключено нелепо допълнително изостряне на ситуацията.

СТРЕЛЕЦ
Силен личен късмет
На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Особено благоприятни възможности сряда не предоставя на Стрелците, но това, с което разполагате под формата на личен късмет, съвсем не е малко от гледна точка на парични печалби и стабилност. Овладявайте подчертаната си агресивност! Голяма е вероятността лъжа да ви вбеси.

КОЗИРОГ
Незадоволителен ден
Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. По подобие на отминалия вече ден, сряда също ще се окаже незадоволителна за Козирозите. За повечето от родените в знака се очертават лични проблеми, освобождаването от които няма да се получи преди  да сте укротили нервността си. Работете за укрепване и стабилизиране.

ВОДОЛЕЙ
Не демонстрирайте агресивност
Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. За представителите на Водолей е много важно не демонстрират агресивно настроение и негативизъм в отношението си към околните, защото несъмнено ще си навредят, и ще пропилеят хубавата възможност да се възползват от нечия подкрепа, защото няма да им бъде предоставена.

РИБИ
Бъдете много внимателни
Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Лошото звездно влияние е дублирано днес за Рибите. През този ден трябва да сте особено внимателни във всичко – от придвижване по улиците – пешком или с автомобил, до делови контакти, преговори и договориране в деловите среди. За противоречия да не ви и минава през ума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.