Хороскоп за утре 30 октомври-КОЗИРОГ Сполука в обществените среди, РАК Личен успех –

ОВЕН
Големи трудности
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви.

В бизнес взаимоотношенията, и тези с вашите партньори, възникват остри противоречия, които едва ли ще отстраните сега, включително и чрез помощта на влиятелен човек. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето. Всичко започнато днес ще бъде успешно.

ТЕЛЕЦ
Много напрегнат ден
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Силно напрегнат ден поради остри противоречия в бизнеса и службата. Възмони са не само тежки конфликти, но и нещастни случай с непредсказуеми последици. Просто трябва да сте много внимателни. За преобладаващата част от знака предстои тежък период. Възможни са здравословни проблеми. Поддържайте позитивна нагласа към новите и вече познати неща в живота ви.

БЛИЗНАЦИ
Острота и несъгласие
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Много острота и ярко противоборство са характерни за вашия четвъртък. В деловата се дейност ще сте спокойни и уравновесени, но същото не може да се каже за контактите в деловите среди и тези с влиятелни хора, които в един или друг аспект са свързани с бизнеса и бъдещите ви цели. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички.

РАК
Личен успех
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Повишена емоционалност и успешна реализация на лични цели определят този ден за вас. Контактите в обществените среди също ще преминат ползотворно. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка.

ЛЪВ
Към възстановяване
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви Този ден е по-благоприятен от отминалия, защото здравословното ви състояние навлиза в етап за възстановяване. Към този факт може да се прибави и едно друго събитие от всекидневието, а именно, че възниква шанс да се освободите и от затормозяващи ситуации от делови тип. От вас зависи да направите деня си спокоен, ползотворен и приятен.

ДЕВА
Междуличностни проблеми
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Доста неприятен ден от гледна точка на проблеми с човек от вашето делово обкръжение. Ако в момента нямате такива ще е добре да избягвате противоречията по финансови и материални въпросни, защото със сигурност ще станете жертва на коварни удари от доста зъл егоистичен човек. Възобновените ви контакти ще ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също.

ВЕЗНИ
Успех и отстраняване на проблеми
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Доста благоприятен, четвъртък подчертава успешните действия на Везните при отстраняване на проблеми или в решаването на спорове. Ще име и напрежение поради необходимостта от вземане на непопулярни решения, но като цяло денят е доста оптимистичен, защото бележи ново начало. Загрижени за здравословните си неразположения, ще търсите и алтернативни методи за лечение, но днес е препоръчително да ограничите приема на течности.

СКОРПИОН
Служебни промени
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. Благодатен за финансова реализация,но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници. В служебно отношение ситуацията не е добра. Не участвайте в конфликти, да са не се случи нещо неочаквано. Предстои етап за промени службата. Във възможностите ви е да покажете силата си в различни сфери, стига да сте с подходящата за това нагласа.

СТРЕЛЕЦ
Действайте умерено
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Голяма част от Стрелците ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си. Преценете много добре възможностите си преди да действате. Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Ако се вгледате по-добре в себе си, ще откриете слабостите си.

КОЗИРОГ
Сполука в обществените среди
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Четвъртък е много благоприятен за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Онези, които имат проблеми в службата си, да не се опитват да ги разрешават сега, защото ще се сблъскат с административни пречки.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на себе си
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Добри резултати в деловата си дейност ще постигнат онези Водолеи, които стриктно ще реализират предварително планираните цели. При това е задължително да разчитате предимно на себе си. Денят е лош за контакти в обществените среди, за сделки, както и за провеждане на преговори. Всичко, започнато сега ще бъде свършено навреме и с очакваните резултати.

РИБИ
Сполука в делови ангажименти
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ако сте решили да действате по вече изготвен план за реализация на финансова цел, вероятността да успеете е съмнителна. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели, и в разговорите с влиятелни хора. Силен е и шансът ви за служебни промени. Съзидателната ви работа, нови проекти и  дейност, която започвате сега ще бъдат успешни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *