Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби-неочаквани емоции –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате повече ангажименти свързани със семейството. Събитие в семейството на ваши приятели, ще бъде повод за оживени разговори с тях. Този ден ще бъде благоприятен за реализирането на ваши планове. Не игнорирайте значението на нито една информация. Денят вещае интересни отношения с хора представители на огнените зодиакалните знаци. Днес може да получите покана за важно семейно събиране в близко бъдеще.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате причина да се зарадвате на развитието на вашите парични дела. Разбира се, всичко ще зависи от вашите предварителни очаквания и доколко сте реалисти. Това няма да бъде ден на чудесата, а на реално реализуеми събития. В петък ще очаквате потвърждение на ваше предложение или покана. Това е ден, в който силата ви ще бъде в любовта и във финансовите ви дела. Днес може да получите важни новини свързани с работата ви или с институция, с която имате някакви взаимоотношения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани с роднина или със съседи. Като цяло петък носи някаква промяна в работата или в дома, в който живеете. С каквото и да бъде свързана тази промяна тя няма да подлежи на корекции. Предстои ви разговор или преживяване свързано с дете или с млад човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Днес може да се върнете към ваша стара идея или план, които не са проработили в миналото поради някаква причина.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да правите планове свързани с пътуване, с различни срещи или други забавления. Този ден ще е много по-спокоен от сряда, но ще своите отговорности и задачи. Днес внимание може да изиска здравето на дете или на роднина. Денят може да се запомни с неочаквани емоции свързани с флирт или с ново приятелство чрез сайт за запознанства. Младите жени ще имат ден, в който ще трябва да вземат важно решение или ще преживеят събитие, което ще промени живота им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *