АСТРОПРОГНОЗАТА от 2 до 8 ноември: ТЕЛЕЦ, настройте се за успех! РАК, мощна подкрепа от звездите! ВЕЗНИ, невероятни възможности! –

Овен

Овен в началото на ноември, благодарение на подкрепата на звездите и планетите, ще могат да работят активно и да постигат нови цели. Тази седмица ще предостави огромни възможности за онези, които могат да ги видят и няма да се отвърне от обещаващите случаи. За активните Овни няма да е трудно да насочат енергията си към решаване на важни проблеми и да получат заслужена награда през уикенда. Самочувствието им ще бъде най-доброто, което означава, че трябва да се включат в работата от първия ден на седмицата и  да не се страхуват от трудности .

Телец

В началото на седмицата астролозите препоръчват на Телец да приведат чувствата в хармония , за да не губят време за недоволство. След като се настроите за успех, ще бъде възможно не само да изпълнявате планираните задачи, но и да се наслаждавате на взаимни чувства, да намирате време да се отпуснете в компанията на приятели или сами, като отделите няколко часа на любимото си хоби. Възстановяването на енергията ще ви помогне да прекарате седмицата в позитивно настроение и да решите проблемите с лекота.

Близнаци

Астролозите предричат ​​романтични приключения за Близнаци тази седмица. Личният живот ще им бъде на първо място. Близнаците ще могат да използват съпричастността си, за да разберат чувствата на другите, както и да се появят във възможно най-добрата светлина, както пред нови познати, така и пред семейството си. Работата също ще бъде важна, но енергията на звездите и планетите ще помогне на Близнаци за завършване на текущите дела.

Рак

Раците могат да се справят добре тази седмица, като обърнат внимание на силните си страни. Смелостта и постоянството няма да позволят на манипулаторите да надделеят, но си струва да се защитавате срещу тях, за да не губите енергия за неприятна комуникация. Освен това тази седмица е добра за завършване на дългосрочни проекти. Подкрепата на звездите и планетите ще ви помогне да се съсредоточите и да предотвратите досадни гафове, което означава, че трябва да действате, без да забавяте работата.

Лъв

Лъв ще почувстват подкрепата на планетите и звездите от първите дни на седмицата. За Лъв е важно да насочат своята активност и енергия към решаване на неотложни проблеми, за да се освободят от рутината ден след ден, приближавайки се към нови цели и успехи. В началото на тази седмица ще бъде възможно да се сложи край на текущите дела, а втората  половина ще бъде идеална за романтични връзки и намиране на хармония в семейството .

Дева

За Дева тази седмица астролозите препоръчват да се обръща внимание на дома и семейството. Подкрепата на близките ще бъде незаменима помощ, поради което е толкова важно да обръщате внимание на близките и да помагате на приятели. В бъдеще самите Деви ще могат да поискат подкрепа, да получат ценни съвети и да преодолеят трудностите благодарение на силно рамо и добри думи. В края на седмицата самотните сърца могат да намерят любов, ако спрат да се гмуркат стремглаво в работата.

Везни

За Везни първата седмица на ноември ще представи невероятни възможности. От 2 до 8 ноември енергията на звездите и планетите ще помогне във всякакви начинания, което означава, че можете безопасно да се заемете с всяка работа и да не се страхувате от грешки. Ще се справите с трудностите и лесно ще покорите нови върхове. Астролозите препоръчват да започнете всеки ден с усмивка, така че малките проблеми да не причиняват тъга.

Скорпион

Скорпионите намират спокойствие и постигат нов успех с подкрепата на близките си. Укрепването на семейните връзки и подреждането на уютен кът ще ви помогнат да попълните енергийните си резерви и да се отпуснете  в стените на дома си . Тази седмица звездите и планетите ще бъдат в хармония, което означава, че няма причина за безпокойство. Важно правило за Скорпионите е да оставят работата извън прага, за да се отпуснат напълно и да се насладят на комфорта.

Стрелец

Тази седмица  Стрелци ще получат подкрепа от звездите и планетите. Седмицата ще бъде благоприятна за решаване на всякакви проблеми, но астролозите препоръчват започването на понеделник не с активни действия, а с планиране. Организирането на нещата и ясен график ще ви позволят лесно да завършите започнатото, както и да освободите време за пазаруване , романтични срещи и всички онези малки неща, които правят хората щастливи.

Козирог

Астролозите препоръчват на този знак да започнат седмицата с независими решения. Действайки по повод провокатори или манипулатори, Козирозите няма да постигнат възложените задачи, а само ще отбележат времето без възможност да реализират таланта си и да получат това, от което се нуждаят от живота. Само като отделят работата си от другите и своите желания и принципи от наложеното мнение, Козирозите ще могат успешно да завършат седмицата и да привлекат положителна промяна .

Водолей

Водолей тази седмица ще бъдат подпомогнати не толкова от звездите и планетите, колкото от осъзнаването на собствената им стойност. Самочувствието, оптимизмът и нежеланието да предадете победата си на външни лица ще ви помогнат да се справите с всяка задача. Способността да разпознават токсичните хора навреме , комуникацията с които не им позволява да се развиват, кара ги да се чувстват недоволни от себе си и фалшиво чувство за вина, също ще помогне за постигане на комфорт .

Риби

Началото на седмицата ще бъде по-просто и разбираемо за Риби от втората половина. От понеделник до четвъртък астролозите препоръчват поемане на сложни задачи, за да напуснат позната и проста работа в края на седмицата. От 5 ноември, поради дисонанса на планетите, може да възникнат недоразумения с колегите и семейството, които да повлияят на настроението и представянето.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *