Хороскоп за утре, 2 ноември: ТЕЛЕЦ Личен и материален успех. БЛИЗНАЦИ Силен късмет. СТРЕЛЕЦ Успешна реализация –


ОВЕН
Добри възможности
Нуждаете се от глътка въздух и спокойствие, за това не се колебайте да оставите работата и да си починете днес. През този ден се очертават трудности и проблеми, с които повечето от Овните ще се сблъскат н обществените среди.

 

Шансът за хубави постижения е много силен, и ако действате разумно, ще го реализирате. Не изправяйте хората от обкръжението ви пред свършен факт, защото ще ви отмъстят.

ТЕЛЕЦ
Личен и материален успех
През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Силен ден за материална реализация, който обещава пълен успех при осъществяване на материални и лични цели. От особена важност за всички Телци е детайлно да преценят важните компоненти, действащи и формиращи обстоятелствата, защото ролята им тепърва ще нараства в обществото.

БЛИЗНАЦИ
Силен късмет
Пренебрегвате нещо планирано днес, за да успеете да изпълните друг свой ангажименти и това ще внесе объркване в предварителните ви планове. За Близнаците е настъпило време за промени, които вече са напълно оформени, и ще се разгърнат в условията на нервни и недостатъчно коректни обстоятелства. Днес е препоръчително да действате по целите си без да се притеснявате от евентуален провал. Неделя ви носи силен късмет.

РАК
Тежък ден
Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Проблематичен ден, който предизвиква затруднения в партньорските взаимоотношения, и в тези от обществен порядък. Последните ще са далеч по-неприятни поради лоши удари целящи да ви причинят загуби и вреди, или да преградят пътя  ви за реализацията на интересуваща ви цел.

ЛЪВ
Активизирайте се
Времето няма да ви стигне за всичко, което предвиждате да свършите днес. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Със затруднения се сблъскват и Лъвовете, които в  едни случаи са плод на раздвояване, а при други от зодията ще липсва категоричност за постигане на цел. За този ден влиянията за реализация са благоприятни, но ако не сте активни, сполуката ще се окаже предварително обречена на неуспех.

ДЕВА
Овладейте нервите
Пътуванията са добра възможност да изчистите мислите и се заредите с нови впечатления. Денят е благоприятен за ангажименти от делово естество, но голяма част от Девите са под въздействието на повишена нервност, която ги тласка към кавги с околните. Овладейте се и се ориентирайте към реализация на целите си. Професионалните среди ще ви зарадват с новости.

ВЕЗНИ
Нестабилни обстоятелства
В чудесна форма сте. Няма причини да се отказвате от кратко пътуване или някаква друга промяна. Личната мощ на Везните е достатъчно изразителна, за да постигат успехите си в непрекъсваема последователност, но обществената ситуация, и тази в деловите среди е изключително нестабилна, и ви лишава от възможността за правилна прогноза. Днес е много важно да не влизате в кавги!

СКОРПИОН
Ярка нервност
Днес като че ли ще обръщате внимание единствено на грешките и на недостатъците на околните. Неделя ще е много напрегната за Скорпионите поради неправомерни действия от нечия страна. Без съмнение, последните със сигурност ще се превърнат в причина за мощен скандал, който ще приключите с нанасяне на тежък удар върху противника ви. Разбира се, че не говорим за физически.

СТРЕЛЕЦ
Успешна реализация
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Навън ви очакват интересни събития и разнообразие, за което отдавна копнеете. Този ден е доста благоприятен за реализация на лични и делови цели. Независимо от външната ситуация, характерна с нестабилност, неделя предоставя чудесни възможности за успех в избраното направление. С пречки и затруднения може да се сблъскат онези от зодията, които ще пътуват с делова цел.

КОЗИРОГ
Емоционален дисбаланс
Мнозина от вас ще се занимават с интересна дейност. Въпросите, които не са ви ясни оставете за идващите дни. Вътрешното напрежение при Козирозите е твърде високо, и въпреки, че късметът не ви е обърнал гръб, денят ще е твърде напрегнат и неудобен. Ако успеете да достигнете до емоционален баланс, ситуацията със сигурност ще се обърне във ваша полза, но това не е сигурно за мнозина.

ВОДОЛЕЙ
Успехи чрез партньорство
Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Добре планираната работа в партньорство ще удовлетвори очакванията ви за прилични финансови постъпления. Характеристиката е хубава, но събитията през деня е ви намекнат, че нестабилността е изразителна, а наличието на надеждна програмо за бъдещето ще е гарант за напредък.

РИБИ
Избягвайте разправиите
Душата ви жадува за разнообразие и днес може би ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Като съдбовно влияние, неделя е благоприятна за успеха ви, но картината на сполуката едва ли ще изглежда в завършен вид ако се конфронтирате с хората около вас. Ще последват остри разправии, които ще завършат със скандал, а последният едва ли ще ви ползва. Денят е чудесен за преговори.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *