Хороскоп на Анджела Пърл за декември-Телецът трябва да е подготвен за промяна, Дева много възможности –

Декември обещава да бъде богат месец с много перспективи. Навременните препоръки на известния астролог Анджела Пърл ще ви помогнат да не пропуснете шанса си за по-добър живот.

В последния месец на есента подкрепата на планетите ще се усети от мнозина, а през декември финансите ще бъдат една от основните теми. Експертите препоръчват да се вслушате в съвета на астролог да прекарате декември на вълната на успеха и да ударите джакпота, със сигурност заслужен за упорита работа.

Овен
Анджела Пърл отбелязва, че декември ще е богат на събития, а Овенът може да не се притеснява от недостига на емоции. Този месец енергията на Марс едновременно ще помогне и ще навреди, така че представителите на този знак ще трябва да се контролират и да се отказват от необмислени решения. Тази тактика ще ви позволи да постигнете нови успехи, особено що се отнася до парите.

Телец
Телецът трябва да е подготвен за промяна. Активността и способността да се приспособяват към различни събития ще помогнат на Телеца да излезе от сенките, да се обяви и да не се страхува от новостите. Личният живот ще бъде важна област, но Телецът не трябва да се двоуми и да се страхува от собствените си чувства. Искреното признание ще внесе яснота и ще позволи по-нататъшни стъпки.

Близнаци
Близнаците ще почувстват подкрепата на Меркурий, която ще се превърне в директно движение в началото на месеца. Това събитие ще ви подтикне към решителни действия, когато не можете да се двоумите и да се съмнявате в себе си. Увереността, малко късмет и способността да се адаптирате към обстоятелствата ще ви позволят бързо да стигнете до желаните резултати, както и да подобрите финансовото си състояние.

Рак
Раците през декември ще усетят вятъра на промяната и благодарение на подкрепата на планетите ще се справят с много трудности. Меркурий от 3-ти и Марс от 14-ти ще се обърнат в пряко движение и ще осигурят подкрепа. Астрологът препоръчва на Раците да наблюдават емоционалния фон, който трябва да бъде положителен. Тъгата и копнежът не са най-добрите спътници за успех и положителни резултати в бизнеса.

Лъв
Дългоочакваният пробив очаква Лъвовете през декември. Обръщането на Марс и Меркурий в пряко движение разрушава бариерите и ще има много повече възможности за самореализация. Основната тема на месеца ще бъдат парите, а Лъвовете ще могат да реализират първата си печалба до средата на декември. Възможно е Лъвовете да успеят да се обогатят чрез успешното закупуване на лотарийни билети.

Дева
Декември няма да позволи на Девите да стоят без работа: този месец ще има достатъчно възможности за успех в бизнеса. Влиянието на планетите ще бъде почти изцяло фокусирано върху финансовата страна на живота и Девата не трябва да пропуска примамливи предложения. Няма да мине без късмет. Девите могат да забогатеят, ако вярват в себе си и привличат пари.

Везни
Декември ще бъде водоразделен месец, когато планетите се върнат в пряко движение. За Везните астрологът препоръчва попълване на запаса от сила предварително, за да улови планираното и да не пропусне обещаващи възможности. Този месец ще има много събития, които ще ви подтикнат към действие, което означава, че вниманието и отговорността ще станат основните спътници на успеха.

Скорпион
Декември ще бъде водоразделен месец, когато планетите се измъкнат от ретроградно движение, позволявайки движение напред без ограничения. Енергията на Марс, Меркурий и Нептун ще ви позволи да се развиете в избраната посока и да не се страхувате, че нещата отново ще спрат. В допълнение, съвпадението на Плутон с Юпитер на 13-ти ще помогне на Скорпионите да привлекат пари.

Стрелец
Стрелецът през декември трябва да е готов месецът да започне активно. Планетите се разгръщат в права позиция, призовавайки и принуждавайки вниманието към тези случаи, които са били на пауза. Този месец Стрелецът ще може да привлече материален просперитет, ако следват знаците на съдбата и не отказват предлаганите възможности.

Козирог
Декември ще бъде активен месец, когато Козирозите могат да получат подкрепа от три планети наведнъж: Марс, Меркурий и Нептун. В последния месец на есента трябва да сте готови за действие, пътуване и запознанства. Енергията за придвижване напред ще ви позволи бързо да завършите стартирания по-рано бизнес, както и да се стремите към нови висоти.

Водолей
Водолеите трябва да бъдат подготвени да бъдат активни през декември. Този месец късметът ще съпътства всичко, което означава, че не можете да се двоумите с решения и да се съмнявате в способностите си. Положителното отношение, волята за победа и способността да привлекат късмет в живота ще помогнат на Водолеите да постигнат успех във всички области на живота.

Риби
През декември Рибите ще получат подкрепа от три планети наведнъж, които излизат от ретроградно движение: Марс, Меркурий и Нептун. Този месец ще бъде възможно да достигнете нови висоти и да постигнете материално благосъстояние, ако не се колебаете и не се страхувате от отговорност. Шепотът за късмет ще ви помогне да се справите с трудностите.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *