Таро прогноза за декември-Върховна жрица за Рак обещава успех, Карта Колесница за Лъв обещава окончателна победа и щастие –

Годината е към своя край, а до дългоочакваните празници остава много малко време. Съветите на старшия Arcana ще ви помогнат да прекарате декември успешно и хитро да заобиколите проблемите. Прогнозата за декември ще позволи на зодиакалните знаци да знаят предварително за предстоящите събития, за да не пропуснат късмета си.

Оформленията на карти Таро помагат да се предвиждат събитията и да им се влияе, поради което прогнозите, направени с помощта на главните аркани, са толкова популярни. Експертите на уебсайта dailyhoro.ru препоръчват да изберете спокойно време, за да прегледате прогнозата си за декември без бързина, да изготвите план за действие и лесно да завършите годината с положителна нотка.

Овен

В началото на декември Овенът не може да сбърка с картата „Справедливост“. Небрежността в бизнеса и опитите за заблуда на съдбата ще доведат само до неприятности. Честността ще ви се отплати и ще донесе късмет във всичките ви начинания.

Според картата „Съждение“ в средата на месеца Овенът ще трябва да се бори за своето благосъстояние. Активността и способността да защитават правата си ще помогнат на Овена да остави след себе си всичко, което пречело на развитието и  щастливия живот .

Арканът „Умереност“ насърчава Овните да завършат месеца с положителна нотка и без да бързат. Неприятните ситуации, които могат да възникнат малко преди новата година, ще бъдат разрешени, ако не бързате с нещата.

Телец

Картата „Влюбени“ призовава Телеца за отговорност преди решителния скок напред. Картата показва необходимостта от избор на стратегия, която бързо ще доведе до успех и ще завърши 2020 г. с положителна нотка.

Според картата „Колелото на късмета“ Телецът в средата на декември очаква събития, които не могат да бъдат повлияни. Съветът на Аркан е да ги оставите да се случат, за да осъзнаят ролята си и след това да се захванат за работа.

Световната карта показва положителен край на годината. Според нея Телецът ще може да намери своето място на слънце, да разрешава трудни ситуации и да се радва на безусловна победа над ограничаващи обстоятелства

Близнаци

С картата „Сила“, Близнаците ще могат да започнат декември с увереност. Картата обещава преодоляване на трудности и завършване на неуспехи. Важно е да действате отговорно по него, за да не пропуснете нищо важно, което в бъдеще може да спре пътя към целта.

Картата „Слънце“ говори за красивата среда на първия зимен месец. Според него от 10 до 20 декември Близнаците ще имат добри новини и  късмет по въпроси, свързани с финансите. Картата обещава успех, така че не можете да се двоумите, като се съмнявате в способностите си.

Според картата „Глупак“ в края на месеца, Близнаците не трябва да губят бдителността си. Вниманието към детайлите ще ви помогне да зададете правилната посока и бързо да намерите успех. Небрежността е изпълнена с проблеми, включително финансови.

Рак

Според картата „Влюбени“, Раците в началото на месеца трябва да вземат решение за посоката на пътя. Картата обещава положителни промени, но за това трябва да опитате. Отмяната на решението няма да даде резултат и Раковете трябва да подхождат възможно най-отговорно към разрешаването на проблемите.

В средата на месеца, на картата „Съд“, Раците ще могат да защитят доброто си име и да  сложат край на неуспехите си . Арканът говори за готовност за битка, поради което е толкова важно да се съберете, да направите последния скок и да се освободите от всичко, което пречи на щастието.

Според картата „Върховна жрица“ Рците трябва да разчитат на интуицията в края на месеца. Картата обещава успех, ако забележите детайлите и действате не по повод околната среда, а като слушате сърцето си.

Лъв

Aрканът „Maгьосник“ насърчава Лъв да започне активно месеца и да не забравя, че талантите и уменията могат да се използват тук и сега. Споделяне на творчество ще ви помогне да завършите важни неща с лекота, както и да започнете нещо ново, което ще донесе допълнителни доходи.

Картата „Свят“ обещава на Лъв постигането на целта в средата на месеца и края на неприятностите. На тази карта идват спокойни дни, когато можете да се радвате на успех, да събирате сили и да използвате спокойното време, за да се развивате и да придобивате нови знания.

Картата „Колесница“ говори за необходимостта да се съберат сили за решително и последно тире. Изпадайки в края на декември, Арканът обещава окончателна победа при ограничителни обстоятелства и  придобиване на щастие .

Дева

Според картата „Глупак“ Девите не трябва да забравят за задълженията си. В началото на декември ще се изисква отговорност, за да се изключат неприятностите. Картата обещава положителни промени за тези, които знаят, че дори по време на затишие може да избухне буря и трябва да сте подготвени за нея.

Картата „Колелото на късмета“ символизира събития, които не могат да бъдат взети под контрол веднага. Съветът на картата е да разберете същността на случващото се в живота, за да знаете точно какви действия ще доведат до успех. Бързината няма да доведе Девата до щастие.

Картата „Звезда“ обещава спокоен край на месеца. Според тази карта Девите могат да разчитат на своите ангели-пазители и не забравяйте да се вслушат в интуицията, за да не пропуснат даровете на съдбата.

Везни

Картата „Върховната жрица“ призовава Везните да разчитат на вътрешния си глас и да не се притесняват, ако събитията не са бързи. Подобна пауза ще бъде голяма помощ за тези, които все още не са решили дадена цел.

„Свят“ в комбинацията карти е Аркан, обещаващ завършването на труден път и получаване на заслужена награда. За това Арканът успява да постигне хармония с близките си, както и да намери компромисни решения в бизнес средата.

На картата „Звезда“ събитията се развиват и Везните няма за какво да се притесняват. Наградата няма да отмине, както и положителни събития. Важно е само да вярвате в себе си, за да не останете в сянката на конкурентите.

Скорпион

Седемнадесети Aркан „Звезда“ насърчава Скорпионите да слушат интуицията, за да вземат мъдри решения. На тази карта предчувствията не могат да бъдат пренебрегнати, в противен случай съществува риск от срутване в задънена улица.

Според картата „Дявол“, Скорпионите не трябва да се отдават на слабостите и изкушенията, които ще възникнат по пътя. Това поведение е изпълнено с проблеми и проблеми. Самочувствието и борбата за благополучие няма да позволят черната линия да дойде.

В края на декември Скорпионите ще имат нужда от внимание на картата на умереността. Аркан обещава положителни промени за тези, които знаят как да чакат, не бързат да вземат решения и не забравят за разумна предпазливост.

Стрелец

Арканът „Звезда“ е една от най-положителните карти и на него Стрелец може да бъде сигурен, че финансовото им  състояние скоро ще се подобри. Това може да отнеме много усилия, но усилията ще бъдат възнаградени.

Според картата „Съд“ Стрелцов чака дългоочакваната развръзка и освобождение от нещо потискащо и не позволява развитие. На този Аркан не можете да седите със скръстени ръце, иначе късметът ще ви заобиколи.

На картата събитията „Свят“ се развиват по план и вече няма фактори, които да помрачат живота. Ласото обещава помирение с близки, развръзка и проспериращ край, както и подаръци на съдбата за онези, които не са се отдавали на слабости.

Козирог

Арканът „Звезда“ – карта на светли перспективи и изпълнение на желанията. Картичката символизира увереност в бъдещето и оптимизъм. Изпадайки в началото на месеца, той обещава на Козирозите страхотен старт и късмет.

Картата „Съд“ предвещава освобождаването на Козирозите от притеснения и ограничаващи обстоятелства. Според тази Аркана периодът на свободното време се заменя с активност, когато за кратко време може да се постигне много.

Според картата „Дявол“ е важно Козирозите да изоставят  лошите навици  и да работят върху себе си, така че отрицателните черти на характера да не създават много проблеми. В края на годината дискретността и бдителността са важни, за да се изключат неприятностите.

Водолей

Картата „Звезда“ обещава чудесно начало за Водолея. По него няма препятствия по пътя към щастието и Водолеите, благодарение на придобитите преди това умения, ще могат да достигнат дългоочакваната цел и да получат контрол над обстоятелствата.

Арканът „Глупак“ предупреждава Водолей. Според тази карта необмислените действия и прибързаните решения могат да застрашат плановете за първия зимен месец, поради което е толкова важно да се откажете от бързането и да следите какво се случва.

Според картата „Отшелник“ Водолеите ще могат за известно време да оставят притесненията си, да се отпуснат след упорита работа и да решат в каква посока ще работят, за да завършат годината с положителна нотка.

Риби

Картата „Отшелник“ символизира търсенето на духовни ценности и задълбочаването във вътрешния свят на човека. Arcanum призовава Рибите да бъдат внимателни и дискретни. Липсата на бързина ще ви помогне да заобиколите трудностите .

Седмият Aркан „Карета“ означава скок напред и пробив в бизнеса. Рибите в тази Аркана ще имат активна работа, която ще даде плод в края на месеца. Важно е да оставите съмнения, за да получите това, което по право се дължи на Рибите.

Ласото „Обесен“ символизира периода, когато в живота на Рибите настъпва повратна точка: време е да решите в каква посока да продължите. Картата не предвещава нищо добро, ако не бързате, вземайки сериозни решения.

През декември много представители на зодиакалните съзвездия ще могат да вземат съдбата в свои ръце. Разберете кой астролозите са нарекли най-късметлия , за да не пропуснете късмета, който сам ще отиде във вашите ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *