Хороскоп за утре 5 януари-СКОРПИОН Късметът ви е силен, БЛИЗНАЦИ Надежда за успех –

ОВЕН
Позиция между гнева и благоразположението
Най-вероятно повечето от вас днес ще прекарат този ден у дома почивайки. От самото начало на деня е подчертана изразителната готовност на Овните да демонстрират сговорчивост и добро настроение, но личи и категоричната готовност да защитават енергично периметъра си.

 

Важно условие за сполуката ви през годината е да се владеете качествено.

ТЕЛЕЦ
Мобилизирайте се за активни действия
Спокойствието действа много благотворно на близките ви. Деня се очертава като безоблачен и много приятен. При Телците положението не е „розово” още преди настъпването първият работен ден, за преобладаващата част от родените в зодията се оформя тенденция за промени, които в повечето случаи засягат професионалните ангажименти и бизнеса. Необходимо е да действате с по-голяма енергичност.

БЛИЗНАЦИ
Надежда за успех
Не се лишавайте от удоволствията, които ви предлага деня. Близнаците започват деня с надежди за успешни действия в обществените среди, с очакването да им предоставят достатъчно възможности за осъществяване на намисленото. Ако сте стъпили на здрава основа – ще постигнете целите си! Ако обаче тя не е стабилна – ще е доста трудно!

РАК
Бъдете толерантни
В чудесно настроение са всички представители на знака днес. Предстоящият ден е специфичен за представителите на Рак, а развитието й – положително или отрицателно, ще зависи от практическата ви изява. Действате ли честно и толерантно, същото отношение ще имат и околните към вас – лъжете ли и спекулирате ли – ще е тежко!

ЛЪВ
Заложете на активността
Част от вас днес са насочили усилията си към разрешаването на личен проблем. През този ден Лъвовете задължително да заложат на активността и да не занижават усилията си при реализацията на целите си. Условията за вас през годината не са достатъчно стабилни, а това ще се компенсира само чрез ярка активност. За съжаление Лъвът не е образец за такава.

ДЕВА
Вашата стратегия е основа на успеха ви
Някои от вас са големи късметлии. Ще имате възможността да попаднете на място, което ви кара да се чувствате чудесно. Девите отново ще заложат на уменията си за стратегия и планиране и няма да сгрешат. Като прибавим и първоначално заложените ви точен усет и прецизна ориентация към физическите и менталните ситуации в обкръжението, безусловно картината добива нужната пълнота и завършеност.

ВЕЗНИ
Действайте честно
Семейни ангажименти може да ви отвлекат за кратко от забавленията, с които е свързан днешният ви ден. И за Везните е особено важна честността във взаимоотношенията с хората от деловото и общественото им обкръжение. Това ще бъде вашата несъкрушима основа за осезаем делови напредък през целият ден. Характерна особеност ще бъде  доброто ви здравословно състояние.

СКОРПИОН
Късметът ви е силен
Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Успехът ще съпътства Скорпионите през всичките месеци на предстоящият ден, защото сега Съдбата е решила да ви дари със силен късмет за реализация в личен и делови план, който ще  ви облагодетелства и здравословно. Честността в действията ви ще е гарант за растежа на късмета.

СТРЕЛЕЦ
Важно е да се владеете
Различия в мисленето с хора около вас ще ви създадат напрежение и това ще се отрази на настроението и общуването ви днес. Планетата Сатурн влезе в съзвездие Стрелец и през предстоящият ден. Ще действа масирано върху представителите на знака, създавайки неудобства и затруднения. За деловия ви напредък е особено важно да осъществявате в пълнота планираното и умела да владеете гнева си.

КОЗИРОГ
Затруднения
Настроението на повечето от представителите на знака днес е чудесно. За Козирозите започва ден, изпълнен с повече затруднения, през която трябва да засилите търпението си, въпреки че като количество то съвсем не е малко. Няма съмнение че ще действате сполучливо и успешно, но за сметка на силно нервно натоварване и физически утежнения.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на себе си
Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Денят ще силен от към страна на надеждите за новости и щастие. Ще ги има, но не в пълнота. Проблемите ще обхванат най-вече ситуациите, които зависят от различните външни фактори. Постарайте се да сте по-малко зависими от външните явления, защото ще се окажете блокирани за действия.

РИБИ
Провокации
Бъдете ясни в претенциите си и говорете точно за очакванията си. От самото начало на деня ще усетите шанса за успех, Рибите ще бъдат провокирани от дяволските ретроградни сили и фактори да действат подмолно и лукаво. Вероятно мнозина ще се подадат на изкушението за бързо и лесно натрупване на материални блага. Ще има и не малко проблеми.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *