Какви сте по датата ви на раждане-Доверието на Овен е като нервни клетки: на практика не се възстановява, Лъвът никога не е сам

В хороскопите можете да повярвате, но можете да не повярвате. Факт е, че хората, родени под една и съща зодия, имат много сходен характер, е трудно да се спори.

И докато Дева е на романтична почивка, Рибите си мечтаят, Водолей се забавлява с приятели, Овен крои могъщи и основни планове. Да, Овен!

Събрахме най-интересните и точни характеристики от интернет за всички зодии, в които всеки признава себе си. Право в десятката!

Интересни поговорки

ОВЕН

– Казват, че най-упоритите хора са Телец, Козирози и Скорпиони. О, някога да  сте се опитвали да спорите с Овен?

„Овен не са егоисти, те просто знаят как да живеят за себе си. Не са арогантни – просто не смятат, че е необходимо да се усмихват на всички. Не са смели – просто не обичат думата им да става на две. Не са ревниви – просто са свикнал да бъдат единствени.

– Жената Овен е книга, написана за мъж. Ако не я разбирате, то не е написана за вас! ”

„Много хора цяла седмица чакат петък,

целият месец за празника, цялото лято и целият им живот – щастие. И Овен вярва, че трябва да се наслаждавате всеки ден и да се наслаждавате на всеки момент .

“Доверието на Овен е като нервни клетки: на практика не се възстановява. ”

“Овен трябва да се прегръща, когато е тъжен, да се целува, когато му е тъпо, и се храни, когато е истеричен .”

“Удивително е как Овен все още не е умрял с неограничено доверие в хората и прекомерна честност .”

– Овен никога не е бил съвършен, от външността до характера. Но те винаги са били единствени.

 

 

ТЕЛЕЦ

“Рай за Телеца е всяко място на Земята, където няма аларми, понеделник и началници!”

– Мъжете мислят, че жените имат нужда от студени момчета с пари. Но 90% от жените Телец биха избрали мечока от приказката за Маша .

“При жените Телец човек може да комбинира чудесно едно, без което е невъзможно да се живее, и друго, с което е невъзможно да се живее …”

– Ако Телците искат шоколад, те отиват и ядат шоколад. Защото ако ядат плодове, зеленчуци, маруля или риба, те все още ще ядат шоколад .

“Щастието за Телеца – е да пътуваш много, да ядеш вкусно и да спиш с любимия си човек . ”

“Телците са толкова верни, че не гледат на ляво, дори когато пресичат пътя . ”

“Ако животът се превърне в Телец на едно място, те ще намерят красиви дантелени гащички на него . ”

– Телец – ужасни собственици. Ако нещо им принадлежи, това означава само тях и никой друг. Това, което Телците смятат за свое, те обичат повече от всичко друго . ”

БЛИЗНАЦИ

– Близнаците не са лъжица за всяка уста!

“Девизът на Близнаците: ако не можете, но наистина искате, тогава трябва!”

“Ако Близнаците решат да направят някого щастлив, тогава нищо няма да спаси човека …”

– Знаеш ли какво искат Близнаците? Те искат вятърът на промяната, който духа през лятото, топло, спиращо дъха, и отнема всички ненужни неща от живота им.”

– Близнаците могат да бъдат изненадани само с любов. Истинска, искрена, без измама и предателство. А останалите Близнаци вече са я видели .

– Близнаците обичат всеки, който ги третира много добре. Дори и Близнаците да не говорят често с вас, не мислете, че те не ви ценят . ”

– Жените-Близнаци обичат уверените мъже. Смели, надарени с разум, а не почесващите се зад врата. Мъжете, които решават, поемат отговорност, бързо мислят, не се съмняват, създават, не унищожават, мислят и водят. ”

“Никога няма да можете да разберете какво е в сърцето им, ако не го искат.” Но ако ви се доверят, знайте, че сте им истински приятел! ”

 

 

РАК

“Ракът няма време да мрази онези, които ги мразят, защото те са твърде заети да обичат онези, които ги обичат . ”

– Когато Раците са щастливи, те не могат да спрат да говорят. Когато са тъжни, няма да измъкнете нито една дума от тях .

“Раците не вземат на сърце критиките, дошли от устата на човек, който самият не е постигнал нищо в този живот . ”

“Когато дойде краят на търпението за Раците, тогава започва пълният хаос .”

– Най-хубавото е, че Раците знаят как да живят в семейство. Влагат цялата си душа в него. Изглежда, че Рак върви със семейството! ”

– Понякога в Раците се настанява 90-годишна възрастна жена. Тя мърмори и мрази всички . ”

– Ако те попитат какво би искал повече – Рак или милион евро, отговори: Рак! Защото те няма да ти дадат пари, но е уютно с Рака …

– Раците имат голяма памет! Когато Рак казва: „Не помня, те просто не искат да говорят за това . “

 

ЛЪВ

– Лъвът никога не е сам! При него постоянно идват вдъхновение, апетит, мързел, а след това…

“Силният характер на Лъв, като правило, е изграден от камъните, които са били хвърлени по него . ”

„За някои, Лъвовете са слънцето, за някои – слънчев удар! И за някои изобщо не светят … ”

„Удивително е колко малко време  му трябва на Лъвът да премине от периода “колко много се вълнувам!” във “все ми е тая!”

– Преди да играеш с Лъв, увери се, че Лъвът не си играе с теб .

– Прегръдките вероятно са една от най-страстните форми на любов към Лъв. Така те се чувстват в безопасност и близо до мъжа, чувстват, че всички скърби са изчезнали. Това е едно от най-удивителните чувства в света! ”

„Много жени са загрижени как да запазят мъжа си. Но Лъвиците знаят, че ако искате да сте наистина щастливи, не трябва да живеете с мъж, когото не обичате.

– Лъвовете не искат животът им да е като зебра. Искат да е цветен като папагал! ”

 

ДЕВА

“Дева не е съотношение на тегло и височина! Това е съотношението на интелигентност, вкус и самочувствие .

“Дева понякога просто мразят себе си, защото се взимат присърце . ”

„Мъдростта на Девите, съчетана с хитрост, дава такъв ефект, че никое висше образование не може да даде . ”

– Оценявайте Девите, които ви дават втори шанс. Това означава, че тяхната любов е толкова силна, че сърцето има достатъчно сила, за да ви даде нов опит . ”

„Когато Дева попита нещо, по-добре е да отговорите истината. Вероятно тя вече знае отговора .

– Най-добрият край на спора с Девата е да се преструвате, че сте мъртви.

– Дева никога не се притеснява от факта, че в нейната съдба има много трудности. Тя, както и всичко останало в живота си, ги използва, за да продължи напред .

„Интелигентните и педантични Деви могат сериозно да повлияят на онези, които имат потенциал с право да вземат отговорни решения. И го използват с успех . ”

 

 

ВЕЗНИ

“Всички Везни имат два живота: единият се вижда от всички около тях, другият живеят сами . ”

– Везните са невероятни хора! Те могат да намерят нещо добро във всеки човек … ”

“Няма по-тъжна история в света, отколкото историята на Везните и совите, които трябва да играят с жабите” .

– Везните много рядко се опитват да се махнат от хората. Те добре знаят, че често това не са маски, а намордници .

– Везните наистина биха искали поне да натискат бутона „да не мислят“ и просто да се радват на живота . ”

„Везните, като никой друг, се нуждаят от абсолютна увереност, че са обичани. Доверие, не само подкрепено от случая. ”

“Везните трябва да се научат да не се крият от проблемите си, а да избират някакво решение и веднага да направят това, което е решено .”

“Везните трябва периодично да се опитват да гледат на връзките си с хората от гледна точка на същите тези хора: да се представят за секунда, а те – със себе си и да мислят, дали всичко  се случва правилно и както биха искали . ”

 

 

СКОРПИОН

“99% от проблемите на Скорпион ще бъдат решени, ако се успокоят и престанат да мислят твърде дълбоко за тези проблеми . ”

“Силата на неговия характер Скорпион дължи на тези, които, вместо да им подадат ръка, когато започват да падат, също им подлагат крак. ”

“Във всеки Скорпион живеят двама души: един спокоен и мълчалив, а вторият се появява, когато обиждат първия …”

– Скорпионите рядко показват агресия веднага. Те предупреждават, намекват, дават знаци … Не чакайте, докато им свърши търпението! ”

“Скорпионът обича хора, които лесно общуват,  искрени и не прикриващи чувствата си.”

– Скорпионите могат да си дават вид, че не са забелязали че ги нараняват, но това не означава, че са забравили за тях. Да са злопаметни е в кръвта им.

“Скорпионите са тези хора, които спешно трябва да намерят баланс между спокойствие и висока степен на енергия . ”

“За Скорпионите можем да кажем, че те все още са” черните котки”: ако пресекат пътя ви, тогава нищо не може да ви помогне.”

 

СТРЕЛЕЦ

– Стрелец обича ръцете. Те трябва да ви докосват, да ви присвоят, да почувстват, да си сложат пръста отстрани или да гъделичкат. Не ги докосвайте – не обичат ” .

– Стрелците не са толкова слаби, че да търпят обиди, не толкова силни, че да им простят, но не толкова зли, че да отмъстят. Затова най-често те просто обръщат гръб на нарушителя. Завинаги .

“Много често обстоятелствата за Стрелците се формират така, че да могат да се надяват на нещо, но наистина могат да разчитат  само на себе си . ”

– Стрелците не се страхуват да признаят нищо. Те се страхуват, че техните признания ще бъдат разбрани погрешно, защото това се случва най-често . ”

“99% от Стрелците са родени така, че основната цел на тяхното съществуване по някакъв начин да стане път . ”

– Понякога приятелството просто свършва. Без предателство, без кавги и без причина – просто ставате различни и всеки си отива по свой собствен начин. През годините кръгът от приятели се стеснява. Но онези, които остават, не са просто приятели на Стрелец, а близки хора . ”

„Жените Стрелец са научили много полезни неща от мъжете: избиват клин с клин, избягват отговори, не се обаждат, избират най-доброто и се забавляват. Въпреки това, те обвиняват за всичко все същите мъже … ”

„Стрелецът обича уютните хора, без замислените и дълбоки по характер. Харесва им, когато могат да говорят с мъж за нещо без спорове и разяснения.

Такива хора стават част от живота на Стрелец и те се тревожат за тях, както за себе си . ”

 

 

КОЗИРОГ

„Истинските Козирози никога няма да се усмихнат на неприятни за тях хора. Но те ще се държат учтиво към всички – тяхното възпитание няма да позволи грубост.”

– Знаете ли защо понякога Козирозите се наричат ​​странни и „в ума си“? Защото искат да живеят както искат, а не толкова с хора, с които са свикнали.

– Ако сред близките ви хора има Козирог, тогава няма врагове и проблеми.

– Козирогът не се страхува от времето, нито от разстоянието, нито от трудностите. В края на краищата, те помагат на Козирога да реализира силата си, да стане себе си и да се уважава като личност . ”

– Повечето Козирози смятат, че има възрастова дискриминация: колкото по-възрастен Козирог, толкова повече той е дете. – Ами ако не съм на 9 години! Аз също искам да скачам на батут … “”

– Козирозите обичат странните хора .

– Козирозите не обичат да се докосват точно така: или между вас има нещо, или сте котка, или „не ме докосвай, моля“ .

“Ако искате да се харесате на Козирог, тогава бъдете искрени, не се дръжте изкуствено, говорете направо, без шикалкавене: просто, ясно и разумно и Козирог бързо ще ви разбере и хареса много . ”

 

 

ВОДОЛЕЙ

– Понякога хората мислят, че имат някаква специална власт над Водолея. Не, нямат!

– Ако Водолей се държи като дете, тогава е щастлив .

“Водолеят не е изненадан от нечии странности – те не винаги могат да обяснят собствените си.”

– Реалността на жените Водолей е следната: Не е толкова важно човек да е там, колкото е отсъствието на идиот, който изважда от теб всички жизнени сили.

“Истинският Водолей притежава някакъв вид … извънземна интелигентност!”

“Повечето хора са обидени от Водолея за това, че не могат и не искат да отговорят на личните си очаквания .”

„За Водолей послевкусът решава всичко много често. Във всичко. Всичко зависи от това, което чувствате след това. След полов акт, след целувка, след кавга, след кафе, след един поглед. Това “след” е до голяма степен решаващо.”

“Когато Водолей иска да избяга от реалността, той отива в себе си . ”

 

 

РИБИ

“Хубаво е, че никой не може да чете мислите на Рибите, иначе образът на срамежливи и стеснителни хора ще отлети далеч”

“В тихите води се крият големите хищници – става въпрос  за Рибите. ”

“Рибите не се страхуват да се чувстват, те се страхуват да се удавят в чувствата си . ”

“За Рибите един човек наистина може да се превърне в целият свят. ”

“Внезапно” е второто име на зодия Риби! Внезапно са тъжни, изведнъж са весели, внезапно скърбят …

Ако трябва да избират, вместо светско и красиво,  Рибите ще изберат икономично и тихо да вършат нещата. ”

„Рибите имат отлична памет и никога не забравят добро отношение към себе си. Лошото може да бъде простено и изхвърлено, а доброто ще топли душата им дори след една година. Рибите никога няма да забравят този, който е бил с тях в трудни моменти . ”

„Жената-Риби сериозно може да зададе въпроса:„ Защо се нуждая от този човек вкъщи, ако сама реша всичките си проблеми? ”

Съгласни ли сте с тези забавни изявления, разкриващи чертите на знаците на зодиака и обединяващи хора, родени под една звезда? Сигурни сме, че имате какво да добавите!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *