Финансовият хороскоп на Павел Глоба за 2021-Козирог-Най-щастливите хора на планетата, Стрелец-Перфектни ловци на пари –

За финансовия успех винаги е необходимо да се следват  енергийните закони на успеха . Парите обичат тези, които играят по правилата. Не забравяйте за тези закони, защото в нашия свят разпределението на късмета, парите и любовта е подчинено на тях. Всичко на този свят е предсказуемо – просто реакцията на действията не се случва веднага.

Овен

2021 г. обещава да бъде интензивна и невероятно динамична, особено за Овните. Но това няма да им навреди, защото те са много умни и помнят целите си. Най-важното през тази година е да не взимате прибързани решения и да имате предвид приоритетите. Също така, не забравяйте за  навременното възстановяване на аурата и биополето . Силната умора и изтощение могат да доведат до летаргия, обезсърчение, проблеми в работата и финансови разорения.

Телец

Телецът през 2021 г.ще бъде голям късмет във финансово отношение. Парите ще се носят в ръцете им, макар и не винаги. Най-благоприятните месеци са януари, март, април, август и септември. Ако изведнъж имате проблеми с парите, спазването на прости правила по фън шуй ще ви помогне да ги разрешите . Интуицията ще бъде много полезна, особено в края на пролетта и лятото. Телецът ще може да преобрази живота си и да стане по-богат.

Близнаци

През 2021 г. можете да правите покупки с висока стойност. Близнаците ще могат да променят средата си, като направят ремонт или отидат в друга държава на почивка. Най-важното сега е да се научим да разбираме знаците на Вселената , защото през 2021 г. ще има много от тях. Вселената и Вселената са на страната на Близнаци – звездите са в отлично положение, особено през първата половина на годината. Това е идеалният момент за действие. Необходимо е само малко внимание.

Рак

През 2021 г. на Раците може да им липсва финансов късмет, особено през пролетта и есента. Астрологът съветва да използвате най-добрите седем талисмана за късмет и пари . Те ще ви помогнат да останете по-дълго на вълната на успеха и да постигнете целите си по-бързо. През 2021 г. е препоръчително да се заобикалят приключенията и хитри хора, които са непрекъснато интригуващи и хитри. Много е лесно да се окажете измамени в годината на Вола – просто трябва да загубите охрана.

Лъв

Лъвовете трябва постоянно да прочистват дома си от негативна енергия . Това е необходимо, за да се възстановят силите по-бързо в родните стени. В условията на 2021 г. това ще бъде много важно. Също така ще бъде полезно на всеки, който работи от вкъщи. Не трябва да се допуска преумора. Трябва да намерите начини за ефективно почивка и промяна на околната среда. В началото на лятото Лъв ще може да измисли нещо много важно и да реши привидно неразрешим финансов проблем.

Дева

Девите винаги трябва да помнят, че мисълта е материална . Трябва да мислите за победите, за положителното. Да останеш оптимист може да бъде сложно, когато нещата се объркат, но това е единственият начин да запазите финансовото си състояние близо. Парите обичат самоуверените хора, а Девите са склонни да се съмняват в себе си малко повече, отколкото трябва. В началото на годината трябва да бъдете много внимателни, когато харчите средствата си. Най-доброто време за големи разходи е края на пролетта и началото на есента. Основното нещо е да не вземате заеми.

Везни

Очаква се Везните да имат наситена със събития година. Хората от този знак ще успеят да направят живота си по-добър, а доходите си – повече. Заедно с победите идват и нови недоброжелатели. Конспирациите от врагове ще помогнат да се намали вероятността от раздори. Това означава, че Везните ще имат повече време за работа. Никой не се нуждае от излишни конфликти, особено ако искате да вложите енергията и времето си в работа. 2021 е идеална година за нови знания. Енергията на планетите е идеална за учене.

Скорпион

Годината ще започне с благоприятно време. Във финансовия сектор до края на пролетта Скорпионите ще имат големи победи и много късмет. През лятото ситуацията може да се промени поради негативното преструктуриране на планетите, но много емоционални проблеми могат да бъдат решени чрез просто пренареждане на мебели според правилата на фън шуй . Също така през лятото можете да отидете на почивка, на дълго пътуване. В края на лятото и началото на есента можете да инвестирате в промяна на външния си вид, в актуализиране на гардероба си и в пълна промяна на стила.

Стрелец

Стрелците са успешни хора, но няма перфектни ловци на пари. Винаги има нещо, което блокира финансовите потоци. Можем да говорим за  пет качества, които поставят финансови блокове . Стрелецът трябва да се отърве от тях, за да стане много по-богат и щастлив. Струва си да започнете годината, като си поставите цели и планирате. До началото на лятото не трябва да започвате нови амбициозни проекти. От края на май си струва да се инвестира в развитие на бизнеса и нови идеи. Дотогава е по-добре да не рискувате.

Козирог

Козирозите в началото на годината няма да са най-щастливите хора на планетата. Но от април ситуацията ще се промени. Благоприятният период за пазаруване, работа и ново начало ще продължи до октомври. През октомври и ноември е по-добре да използвате магията на кръстовищата, за да привлечете благополучие и да се отървете от увеличения негатив. В началото на декември всичко отново ще тръгне нагоре. Това е много важна и продуктивна година за предпазливите Козирози.

Водолей

Водолеите ще имат късмет от първия ден на 2021 година. За да запазят късмета си, периодично ще трябва да се отърват от  пет неща . Известна стагнация може да настъпи само в средата на лятото и през октомври, но Водолеите ще се справят успешно с това, ако не изпаднат в паника. Годината на Вола е идеална за покупки с висока стойност. Хората от този знак могат да се потопят стремглаво в работата. Основното нещо е да не забравяме за интересите на семейството, за любовта и релаксацията.

Риби

Рибите трябва да създават благоприятна атмосфера в къщата, като почистват навреме. Това е особено важно за тези, които работят от вкъщи. В живота на Рибите трябва да има пълен ред – както в буквален, така и в преносен смисъл. Не можете да бързате от една цел към друга. Това ще направи много по-трудно постигането на финансов успех. Важно е да останете верни на мечтите и принципите си. По-добре е да заобиколите съветите и препоръките на други хора. Рибите са в състояние сами да вземат решения. Те имат достатъчно мъдрост и опит за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *