Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък благоприятен ден, Телец, Дева и Козирог неочаквани ситуации –

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще благоприятства изпълнението на домашните ви ангажименти. Ще имате причина да се зарадвате на новини или събития свързани с любими хора или приятели. Здравословно може да сте нестабилни или да ви се наложи да се погрижите за здравето на друг човек. Днес не е време за разрешаване на неприятности, а за тяхното избягване. Съдебни дела и действия ще са сложни и неблагоприятни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде ден, който ще донесе повече стрес в ежедневието ви. Ще възникнат различни неочаквани ситуации свързани с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, които ще ви объркат, разочароват, натъжат или разплачат. През този ден избягвайте нови познанства, освен ако те не се случат поради възникване на неочаквани ситуации. Конфликт с човек от кръга ви приятели може да ви нарани емоционално.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неприятностите днес ще имате някаква връзка с деца или с хора извън семейството ви. Днес ще ви бъде трудно да комуникирате с хора, които са по-млади от вас или на по-ниска позиция в кариерата ви. Някои от вас ще са склонни да се влияят в действия и решения от миналото си, от детските си спомени и преживявания. Възможни са разговори, срещи или събирания свързани с дете или с млади хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък използвайте благоприятните тенденции на деня да организирате и реализирате важни за вас срещи, особено такива свързани с ваши битови или имуществени дела. През този ден ще се срещнете с интересни хора или ще увеличите кръга си от приятели. В петък ще възникнат неочаквани събития от финансов характер, чието развитие може да продължи утре и дори през следващата седмица. В работата или в бизнеса ви е възможна поява на нови хора или нови клиенти. Внимание ще изискат от

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *