Таро предсказанието на Анджела Пърл за 2021 година-Финансови потоци за Дева, Риби-Воля и възможност за победи –

С помощта на прогнозата, направена от таролога и астролог Анджела Пърл, всеки от представителите на зодиакалните съзвездия ще може да разбере какво го очаква в 2021 г. Навременните съвети ще ви помогнат да намерите правилните решения и да имате успешна година.

Гадането на картите на Анджела Пърл за всеки месец от 2021 г. ще бъде от голяма помощ както в бизнеса, така и в личния живот.

 

Препоръчваме ви да се запознаете със съветите на Таро, за да изготвите план за действие за следващите 12 месеца и лесно да постигнете целите си. Интуитивно всеки от зодиакалните знаци ще може да разбере какво съветват картите, за да се избегнат недоразумения и пропуски.

Овен

Първата карта за Овен ще бъде “Колелото на късмета”. Главният Аркан отваря годината, а Овните очакват важни промени . Събитието, което се случва през януари, ще повлияе на съдбата и Овенът трябва да бъде подготвен за факта, че животът им ще се промени. Това могат да бъдат съдбоносни срещи, командировки и пътувания, както и промяна на статуса.

 

Телец

За Телеца Арканът „Влюбени“ ще бъде значителна карта. В началото на годината ще се развият събития в областта на комуникацията, когато Телецът ще може да срещне любовта си или да се обедини с бизнес партньори, за да започне пътя към покоряването на нови върхове. Според тази Аркана Телецът има много комуникация, което означава, че трябва да се предпазите от негативно влияние .

 

Близнаци

Близнаците ще започнат годината с карта Краля на мечовете. Това означава, че за Близнаците е важно да планират предварително, за да знаят каква стъпка трябва да се направи, за да се получи достоен резултат. През януари трябва да внимавате с думи и действия, за да не се спънете и да не пропуснете печалбата си.

 

Рак

За Раците януари ще започне с карта Слънце. Картата обещава успех и отлично здраве, а Раците не могат да се съмняват, че годината ще започне положително. Картата показва пътувания, успех в кариерата, финансово благосъстояние . Раците трябва да са готови не само за почивка, но и за активна работа, която ще доведе до проспериращ живот в близко бъдеще.

 

Лъв

Януари ще бъде преходен месец за зодия Лъв, когато искате да се промените. Това може да означава промяна на работата или местоживеенето. Картата предсказва нови възможности, които не могат да бъдат отказани, а промяната в средата ще насърчи нови идеи. “Две пръчки” описва ситуация, когато за Лъв е важно да мисли за крачка напред, оставяйки миналото зад себе си .

 

Дева

Януари ще срещне Дева с „Деветте пентакли“, който обещава финансови потоци. Всеки ще има свои собствени източници на материално благополучие, но всички Деви ще могат да получат дългоочаквания резултат. Картата описва завършването на някакъв важен бизнес, като получава удовлетворение. Девите могат да се гордеят с това, което са направили и няма да останат без материално богатство .

 

Везни

Четворка купи отваря 2021 г. и тази карта обещава известно разстояние за Везни. Балансът ще се изчака преди определящия период и е важно да отделите това време за решаване на сериозни проблеми . С тази карта Везните ще могат да планират и да оставят бързането за премахване на грешки и пропуски.

 

Скорпион

Годината за Скорпионите ще започне с картата Aсо пентакли. Обещава ново начало и промени в бизнес средата. Скорпионите ще могат да намерят по-платена позиция и да  спечелят материално благосъстояние . Скорпионите не трябва да се отказват от нови знания, които ще отворят вратите към нови висоти.

 

Стрелец

„Кралицата на жезлите“ отваря 2021 г. и показва движение и желание да се направи нещо. Стрелците трябва да изразходват много енергия. В началото на годината е важно да  приведете чувствата в равновесие , за да не правите грешки и да не подминавате вратата, която отваря приятни перспективи.

 

Козирог

Козирозите ще имат страхотен старт на годината, когато ще бъдат в центъра на вниманието благодарение на постиженията си. Те ще могат да станат лидери, да водят хората към нови върхове и победи. Възможно е това да се случи поради новата длъжност, която ще наложи отговорност.

 

Водолей

„Магът“ в оформлението на Водолея в началото на годината показва обещаващи възможности. Вътрешната сила и желанието да направите нещо и да промените ще тласнат Водолея към нови успехи. За тях е важно да не се страхуват да предприемат стъпки в неизвестното, да се покажат, за да не пропуснат дадените от съдбата шансове.

 

Риби

Януари 2021 г. започва за Риби с картата “Краля на жезлите”. Това означава, че Рибите ще имат волята за победа и чрез активност ще могат да постигат нови успехи. Това състояние на нещата няма да ви позволи да седнете на едно място, а Рибите трябва да са готови да се потопят стремглаво в нови неща и да не се лишават от възможността да се развиват в съвсем нова посока.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *