Хороскоп за утре 3 февруари-КОЗИРОГ Успех и печалби, ТЕЛЕЦ Доказана мощ –

ОВЕН
Успех
Нищо не може да ви се опре днес, с творческо въображение и делови подход ще се справите с всичко. Благодатен за реализацията на желани цели, вторник способства разгръщането на вашите възможности в деловия и финансовия сектори. В обществените среди и в професионалният периметър бъдете предпазливи във взаимоотношенията с околните.

Избягвайте евентуалните сблъсъци.

ТЕЛЕЦ
Доказана мощ
Ще свалите товар от гърба си, ако си отговорите какво точно очаквате, за да не изпадате в излишни заблуди по отношение на връзката си. Телците ще сее сблъскат с трудности днес, но успехът, който им предстои да завоюват, многократно надхвърля очертаващите се несгоди. Действайте енергично и наблегнете на честната конкуренция. Чрез последната освен, че ще докажете мощта си, ще укрепите  допълнително позициите си.

БЛИЗНАЦИ
Активизирайте идеите си
Отпуснете се, момента е подходящ за това. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви днес. Денят не е лош, но голям процент от родените в зодията са с понижено настроение,а други трудно крият обзелата ги агресия. Ориентирайте се към положителния сектор, и работете за прокарването на ваша стара идея, която както е стара, така е и твърде актуална поради позитивизма си.

РАК
Поддържайте разбирателство
Има от какво да сте доволни днес. Откриват ви се немалко нови възможности. Ако сте в състояние да поддържате разбирателство с околните на оптимално ниво, вторник ще е доста успешен за реализирането на деловите и финансовите ви цели. В противен случай трудно ще достигнете до успех, защото ще възникнат кавги и разправии с хора от деловите среди.

ЛЪВ
Разкриват се чудесни възможности
Възможни са промени от професионален характер. За някои това означава, че ще търсите мястото си другаде и в тази връзка ще приемете делово предложение. Реализацията на желани цели е най-малкото, което Лъвовете биха могли да осъществят днес. Започват много важни и хубави промени,които явноще стартират устройването ви на ново място в социалната действителност. Раним сектор в  момента е домът. Избягвайте семейни конфликти.

ДЕВА
Владейте нервите
Бъдете по-деликатни в отношенията си, възможно е да нараните някой. Затруднителен ден, през който преобладаващият процент от Девите ще се заемат с отстраняването на текущи проблеми. Положителни резултати ще последват след много усилия. За онези, които няма да успеят да овладеят нервното си напрежение ще възникнат конфликти и сблъсъци.

ВЕЗНИ
Мобилизирайте се
С творческо настроение ще пристъпите към решаване на поредните професионални и лични въпроси. Две са основните причини за проблемите на Везните във вторник – повишена  нервност и явна липса на стабилност. Много важно е да се освободите от тези негативни характеристики за деня,който бележи началото на четири седмичен етап за вашия личен, делови и финансов напредък.

СКОРПИОН
Засилено напрежение
Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Много високо нервно напрежение отбелязва този вторник за Скорпионите, а причината за появата му най-често е тежък удар от високостояща личност. Причиненият проблем ще е временен, тъй че ще е добре да не реагирате остро, за да не усложнявате ситуацията. Проблем с контактите.

СТРЕЛЕЦ
Повишена емоционалност
Имате много отложени задачи, заемете се с тях. Намерете време и за почивка, от която все се лишавате. Засилените  и бързо преходни емоции за характерни във вторник за Стрелците, което едва ли може да се определи като негативен белег, но като ниво на нестабилност относно категоричен избор – да. Днес,и през следващите делници от седмицата ще се освободите от тежести и проблеми.

КОЗИРОГ
Успех и печалби
Възможно е днес да се тревожите за прекалено много неща, но в крайна сметка да се окаже, че всичко се подрежда според желанията ви и притесненията ви са били излишни.Повишете активността, действайте по стратегическите си цели, и разчитайте за реализацията си предимно на себе си! За мнозина отКозирозите се очертава вероятност за временно влошаване на здравословното състояние, но не става въпрос за нещо сериозно. Денят носи добри печалби.

ВОДОЛЕЙ
Здравословни колебания
Принципната ви позиция в един спор може да ви донесе преднина, но не отивайте в крайности. Проблематичен ден, характерен със здравословни или финансови неприятности. Повечето от зодията ще бъдат засегнати в здравословен план. Силният ви шанс се свързва с делово партньорство или по-продължително сътрудничество в деловите среди. Много добър ден за споразумения.

РИБИ
Силен шанс
Ще черпите полезна информация от многото срещи и осъществени контакти днес. Нищо не е случайно, ще ги търсите съзнателно и ще вървите в тази посока. Вторник е много благоприятен и подчертава, че всички от зодията разполагат със силен шанс за реализация на лични и финансови цели. Мнозина от Рибите трудно  владеят нервите си, което е лошо, особено ако решат, че биха спечелили при сблъсък с административни служители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *