Хороскоп за утре, 08 февруари: СКОРПИОН, хубави делови възможности! КОЗИРОГ, благодатен период! РИБИ, разкрива се ведър хоризонт! –

ОВЕН
Овните действат толерантно
Днешната ви работоспособност е завидна. Справяте се безупречно със задълженията си.

Неделя притеснява с проблеми от страна на онези, с които ще имате някакви взаимоотношения. Мнозина от Овните ще са достатъчно толерантни и в началото, но когато партньорите им прекалят – ще нанесат тежък удар. Част от родените в знака ще са здравословно неразположени.

ТЕЛЕЦ
Засилена нервност
Един нестандартен ден. Ще имате шанс, бизнеса ви изисква да работите с държавни учреждения. Ситуацията при Телците е ярко благоприятна и обещава много добри постижения в сферите, свързани с вашите интереси. Проблем за мнозина може да се окаже засилената нервност, която ще предизвика мнозина да се държат рязко и заповеднически, но този стил не е във ваша полза.

БЛИЗНАЦИ
Овладейте се!
Днес сте блестящи във всичко, с което се захванете. Справяте се безупречно със служебните си задължения, и това ви носи допълнителна печалба. Ярка нервност е обхванала днес Близнаците, а вероятността да се укротите и да потърсите истинските причини за състоянието си е почти невъзможна, защото гневът ви е неуправляем. В момента само личната упоритост може да ви възпре, за да не достигнете до крайности. Внимавайте!

РАК
Нервен, но многообещаващ ден
Днес ще ви вълнува не толкова работата ви(която ще върви по план), колкото сърдечни въпроси. Състоянието на Раците не се различава по своята интензивност от валидното за предния Зодиакален знак. Задължително е да се овладеете и да насочите вниманието си към реализация на целите, които ви вълнуват. Неделя бележи началото на четири седмичен ползотворен етап за всичко.

ЛЪВ
Емоционално напрегнати
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. За голяма част от Лъвовете е характерно емоционалното напрежение. Много трудно е да се установи каква точно е причината, тъй като тук се смесват различни настроения и стремежи – от такива за материална стабилност и сигурност, до ярки многопосочни емоционални желания.

ДЕВА
Напрежението се стопява
Искрената похвала успява там, където критиката и подигравките не действат. Твърде напрегнати и нестабилни, представителите на зодията ще имат съществена причина за радост през този ден. Ходът на събитията неочаквано ще се промени във ваша полза и мъчителните проблеми ще намерят бързо разрешение. Това е най-важното за този неделен ден.

ВЕЗНИ
Душевно напрегнати
Случайността ще ви потопи в ситуации, в които ще проличи умението ви адекватно да вземате решения и да действате. Везните са предразположени към негативно мислене или са притеснени от предчувствия, макар че реалната ситуация не дава информация за подобно развитие. Някои от зодията ще разрешават проблеми от лично естество – любовни или здравословни.За други проблемите са с роднини.

СКОРПИОН
Хубави делови възможности
Отнесете се с такт и търпение към проблемите на околните. Доверете им намеренията си, но не ги притеснявайте с изискванията си. Този ден е благоприятен и печеливш за Скорпионите, които са ангажирани в сферата на бизнеса. Много важно е да сте концентрирани и да владеете емоциите си. Говорим за двата вида – негативни и позитивни. Първите може да предизвикат разпри, а вторите ще доведат до разсейване и пропуски.

СТРЕЛЕЦ
Пред нови възможности
Ежедневието на мнозина от вас напоследък е доста натоварено и днешният ден няма да е много по-различен в това отношение. Хубаво известие ще зарадва Стрелците и ще извади мнозина от зодията от мрачното настроение, в което са потънали. Последното е плод на специфични ситуации, чрез които е възможно решаването на проблеми от делови тип. Денят създава условия за кавги и сблъсъци. Владейте се!

КОЗИРОГ
В благодатен период
Известие, свързано с делата ви ще подобри самочувствието ви. Късметът е с вас, възползвайте се. Неделя визира началото на благодатен период от вашето развитие, разгръщането на който ще представлява нов етап на стабилизация в професионален план. Тъй като тук говорим за делови напредък, който има отношение и към бизнесмените, следва да се подчертае и техният шанс.

ВОДОЛЕЙ
Неделя е благодатна
Ще се вълнувате от срещи и отношенията ви с хората, с които общувате. Не избързвайте с оценките си, преди да ги коментирате се уверете, че не грешите. Неделя е благоприятна и предоставя достатъчно условия за душевна пълнота, удоволствие от заемането с нещо, а вероятно и пътуване до близко място. С голям успех ще преминат определените за деня срещи от делови тип, на които всички от тази група разчитат за стабилизация.

РИБИ
Разкрива се ведър хоризонт
Ще приключите задача, която ви е струвала повече нерви и време. Но не приключвайте отношенията си с човек, който ви е наранил. Неделя е благоприятна за контакти в обществените среди с приятели и с хора, от които очаквате да ви помогнат при разрешаването на дадени въпроси, както и за кратки пътувания с делови или лични цели. В момента Рибите са скептични, че онова към което се стремят ще се осъществи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.