Хороскоп за утре 4 май-РИБИ Изразителен късмет, ВОДОЛЕЙ Решителни дела –

ОВЕН

Спокойни и уверени
Приемайте съдбата си такава, каквато е и не се оплаквайте, защото всичко изречено се осъществява. Благоприятен ден, който дава яснота и увереност в собствените ви сили да обедините усилията си с тези на други хора, за да осъществите целите и намеренията си в пълнота. Този акт на делова решимост ще ви тласне към нови, по-високи нива на развитие, откъдето възможностите ви за самостоятелно разгръщане на способностите ще блеснат ярко.

ТЕЛЕЦ

Ползотворна понеделник
В различна степен интелектуалната работа и духовните ви търсения днес ще ви обогатят с информация и ще ви се разкрият истини. Понеделник е положителен ден и разкрива чудесни възможности за реализиране на материалните цели.

Мнозина от знака ще проведат важни срещи с партньори от бизнеса. Обстойният анализ на ситуацията ще ви тласне към вземане на дръзки решения. Не е препоръчително да се поддавате на емоционални мисли.

БЛИЗНАЦИ

Хармоничен ден
Уверенеността ви е на лице, но е добре да овладеете емоциите и не се поддавате на ласкателства. Значителна част от Близнаците ще се ангажират с реализацията на лични задачи, а една голяма група ще се насочи към осъществяване на любовните си цели и желания. Денят е чудесен за ориентиране към контакти в деловите среди. Огромна е вероятността да проведете срещи и разговори с хора от тях, които ще се превърнат в начало на стабилно перспективно развитие в съвместна дейност.

РАК

Хващайте пътя
Бъдете инициативни и делата ви ще потръгнат, оценката за вас е висока, а бъдещето обещаващо. Доста ентусиазирани за деловата си изява, Раците и днес ще действат решително и отговорно по задачите и целите си. Удовлетворителните постижения са сигурни, но някои може да се разминат с успехите поради постоянна промяна в заетостта, захващайки се с едно, продължавайки с друго и накрая делата остават незавършени.

ЛЪВ

Безспорен успех
Повече вярвайте на себе си и не обръщайте голямо внимание на ласкателите, каквито не липсват в обкръжението ви. Това е ден на безспорен успех, за постигането на който едва ли ще употребите много усилия. При някои не е изключено да се явят известни неудобства, но няма да е трудно да ги преодолеете, а резултатите напълно ще ви задоволят. Особено ползотворни ще бъдат усилията на онези, които съзнателно се обединяват с някого в името на обща цел.

ДЕВА

Пари и партньори
Дълго пазени тайни и истини днес излизат на светло и ще внесат повече яснота по интересуващите ви въпроси. Материални ангажименти, партньорско взаимодействие, финансова реализация и засилени обществени контакти или запланувани пътувания са предвидените ангажименти на голяма част от Девите в понеделник. Най-изразителната тенденция за деня комуникира с изграждането на стабилната основа за реализация на плановете ви.

ВЕЗНИ

Без ядове
Денят е предназначен за почивка, но изпълнение на рутинни задачи и разработване на нови ще го направят по-динамичен и ползотворен. За Везните се очертава по-напрегнат и нервен ден, причина за което се оказват хулите и сплетните на недоброжелатели, чиито ожесточени словесни атаки се засилват напоследък. Не обръщайте особено внимание на подобни неща и не нарушавайте спокойствието си през почивния ден.

СКОРПИОН

Преломен момент
Следвайки деловите си и семейни задължения, няма да пренебрегнете и по-приятната страна на живота си. Преломен ден, през който събитията ще подчертаят верните ви заключения за следващи решителни действия. На основата на желязна логика ще преодолеете съмненията и ще си изясните сложните обстоятелства, които ви притискат в момента. Целенасочените ви усилия ще се укрепят върху реални фактори.

СТРЕЛЕЦ

Чудесни възможности
Различни въпроси, сред които професионални, финансови, политически и обществени днес ще изискват опит и умения. Особено благоприятен ден, благодатен за материална реализация, за парични печалби и за осъществяване на лични цели и желания. Трудно може да се определи към любовни контакти или финансови дела ще се насочите, защото шансът ви за реализация в тези сфери е значителен, но в крайна сметка всеки ще определи за себе си.

КОЗИРОГ

Удивителни постижения
Толерантното ви поведение и търпеливото решаване на чужди въпроси и проблеми днес ще ви носи предимства, които в голяма степен ще обогатяват опита и информираността ви. Вашите възможности в понеделник не са по-малко значителни от тези на останалите знаци. Събитията, делови или лични, ще се движат благоприятно, а при някои и удивително. Достигате до пълен успех по делата и задачите, с които ще се заемете днес.

ВОДОЛЕЙ

Решителни дела
Бъдете щедри на внимание и подкрепа според възможностите си и не търсете причини за недоволство от съдбата си. При осъществяване на деловите или личните си ангажименти днес Водолеите ще действат твърдо и авторитетно до пълна реализация на целите си. Вероятни са спорове и несъгласия с партньори от бизнеса, трудно осъществяване на запланувани контакти и дори нетолерантност от страна на някого, но ще преодолеете упорството им.

РИБИ

Изразителен късмет
Нови знания и детайли от бита ще ви помогнат да откриете истини, от които да се възползвате. Всички представители на Риби притежават изразителен късмет за осъществяване на целите си и по всяка вероятност няма да го пропуснат. Насочилите се към делова реализация ще се радват на ярки постижения в понеделник. Мнозина имат шанса да осъществят контакти в деловите сфери, които ще им донесат значителни приходи през следващите месеци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *