Хороскоп за утре 5 май-РАК Материална сполука, ОВЕН Ярък материален шанс –

ОВЕН
Ярък материален шанс
За повечето от вас интересите им ще бъдат свързани с парични операции, земеделие и търговия. Основателно може да се твърди, че вашият шанс за сполука днес е значителен.

Промените нахлуват бързо в живота ви и разкриват нови възможности, каквито носи и днешният вторник. В момента става въпрос за споразумение, което бихте могли да сключите с хора от деловите среди.

ТЕЛЕЦ
Контролирайте емоциите
Ще се мобилизирате и ще работите по осъществяване на намеренията си, без да губите от очарованието, с което ви е дарила природата. Деловата стабилност на Телците е извън съмнение, а вторник увеличава възможностите ви за печалби чрез делови ангажименти. Емоционалността ви обаче е взривоопасна. Овладейте я! По-голямо внимание следва да обърнете преди всичко на партньорските взаимоотношения в бизнеса.

БЛИЗНАЦИ
Кавги и сблъсъци
Днешният ден може да се окаже много важен за професионалната ви реализация. Този ден започва добре за Близнаците. Гарантира успех и желани постижения в материалната сфера, ако насочите усилията си в тази посока. Голяма е вероятността мнозина да решат, че е настъпил мигът да се справят със свои врагове, или да решат спорове с партньорите си. Ще последват кавги.

РАК
Материална сполука
Работейки за себе си, работите и за другите, защото делата ви са продиктувани от добри намерения. Представителите на зодията ще насочат вниманието си към дела и въпроси от материалната сфера днес. Шанс за реализация на целите не липсва, но е необходимо да действате с много енергия, за да достигнете желания резултат. Другата ярка и успешна тенденция за този ден е любовната.

ЛЪВ
Владейте нервите си
Споделете намеренията си с близките ви и ги направете съпричастни на усилията си. Ако демонстрирате гнева си днес, може да очаквате катастрофални последици, които ще са за ваша сметка. Тук става въпрос за партньорските взаимоотношения – делови или лични. Другата тенденция, чиито ефект е диаметрално противоположен, говори за началото на  стабилизация.

ДЕВА
Положително развитие
Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Въпреки ясно доловимата нестабилност на ситуацията, готовността на Девите за реализация в деловата сфера е ярко подчертана, а шансът ви за успешни действия е значителен. Някои ще поемат на път, за да осъществят задачи, за които не са намерили време. Други действат по финансови дела.

ВЕЗНИ

Нови делови възможности
Ще усещате прилив на енергия, която ще е добър стимул за посрещане на новите предизвикателства. Положителните възможности, които вторник разкрива за Везните се отнасят към материалната сфера и новостите от делови тип. В професионален аспект възниква допълнителен шанс за нова ориентация, чрез която бихте могли чувствително да увеличите финансовите си приходи.

СКОРПИОН
Разочарования
Допитвайки се до независимо мнение ще промените виждането ви по проблем, който сте считали за решен. Мнозина от Скорпионите ще останат разочаровани през този ден поради несъществена цел. Обикновено става дума за очаквана делова възможност, с която за съжаление се разминавате. Водещите делови преговори през този ден следва да гледат на дискутираната тема мащабно,защото е перспективна.

СТРЕЛЕЦ
Енергични действия
Ще ви бъде по-лесно да работите с колегите, ако поддържате нормални отношения, избягвайки конфликти и недоизказани думи. Мнозина от зодията ще се сблъскат с мощни съпротивителни сили, които ще преодолеете с не по-слаба ответна мощна реакция. В случая става въпрос за неприятности без последствия. Ако въпросната ситуация се свързва със стар делови проблем, следва щателно да го обмислите отново.

КОЗИРОГ
Целеустремени и успешни
Използвайте времето за самоподготовка или насочете активността си към дома и семейството, за да е пълноценен денят ви. Стабилни в начинанията си и устремени към реализацията си, Козирозите ще постигнат деловите си цели във вторник. Има голяма вероятност да се конфронтирате с някого в службата или от средите на бизнеса, но този епизод няма да попречи на успеха ви. Бъдете настойчиви. Хубави новини.

ВОДОЛЕЙ
Силно душевно напрежение
Вашето новаторство може да не се хареса на мнозина, но затова пък ще бъде оценено подобаващо от точните хора. Личните проблеми предизвикват високо ниво на напрежение и трудно поносима душевна потиснатост у голяма част от Водолеите. На тази база днес мнозина влизат в конфликти с околните, рискуват да провалят делата си и да се лишат от успехите, които никак не трудно да завоюват.

РИБИ
Проявете решителност
Възможно е първоначалните ви планове да се променят, но въпреки това ще останете доволни от свършеното. Разрешаване на делови проблеми, множеството лични ангажименти, и работните срещи, са начало на значително раздвижване и предстоящи  промени! Така изглежда бурния вторник за преобладаващата част от Рибите. В настоящия момент шансът е в ръцете ви. Нарича се реорганизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *