Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 октомври-СТРЕЛЕЦ Лична и делова сполука, СКОРПИОН Много благоприятен етап –

Седмицата, която следва открива сериозна перспектива пред по-амбициозните и отворени към новости зодиакални знаци. Етапът може да се характеризира като проспериращ, динамичен и прогресивен.

Дързоста и постоянството ще бъдат ваш съюзник. Не подценявайте проблемите, ами опитайте да намерите най-бързото решение за справяне с всеки един от тях.

ОВЕН
Начало на борбен етап
С удвоени сили ще работите, за да приключите започнатите задачи и да се подготвите за предизвикателството, което стои пред вас. Предстоящото седемдневие е начало на тримесечен борбен период, през който представителите на Овен ще насочат вниманието и усилията си към въпроси от делово естество, които са от най-голяма важност за тях.  Очертава се успех  в средите на бизнеса и при провеждане на интересуващи ви срещи в общественото пространство. Петък е доста напрегнат и неприятен. Уикендът е благополучен. В понеделник и вторник бъдете активни. Сряда е тежка, а четвъртък е хубав.

 

ТЕЛЕЦ
Успех и напредък
Нищо не е непоправимо и не бива да отивате в крайности, търсейки правилното решение. Седмичният етап е характерен с добри показатели за реализацията на вашите лични и делови цели. най-добрият начин за осъществяването на вашите професионални цели е чрез партньорство в деловите среди, а шансът ви в това отношение е изразителен. Повече напрежение е валидно в бизнеса, където коварството ще е засилено. Петък е успешен въпреки кавгите. Събота и неделя също са напрегнати. Силен успех в понеделник и вторник, а сряда е трудна. Четвъртък е хубав.

 

БЛИЗНАЦИ
Владейте емоциите
Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Напротив. Досегашните ви успехи бледнеят пред идващите. През новата седмица ще разполагате с хбави моменти за реализация на намисленото по отношение на личните и деловите цели, но етапът ще е много напрегнат, и ако не държите емоциите „под ключ”, вероятността за сполучливи действия ще намалее в пъти. Контролирайте се, за да дадете шанс на промените да се разгърнат според очакванията ви. Петък е труден. Решавате проблеми в условията на кавги. Уикендът е хубав. Делниците, без четвъртък, ще са доста напрегнати.

РАК
Засилено присъствие в обществените среди
Имате добри идеи и намерения, на които ще отделите време за анализ и размишления. За новата седмица е характерно активното ви присъствие в различни социални сфери, а последните ще предоставят добри възможности за реализиране на целите, които преследвате. В деловата сфера може да възникнат проблеми с началството. За да не се достигне до такива следва да сте изпълнителни. Обществените среди предоставят шанс за партньорство. Петък ще е доста труден, а уикендът е благоприятен. През делниците имате предимство за успех. вторник и сряда са по трудни.

ЛЪВ
Печалби, контакти и личен успех
Дистанцията, от която гледате на останалите ще ви отведе в друга посока, а не там, където трябва. Преобладаващата част от Лъвовете няма да са особено доволни от близкото всекидневто обкръжение, поради клюките, които последното ще разпространява по техен адрес. Някои дори ще преустановят приятелство. Периодът е добър за печалби, за плодотворни контакти, и за реализацията на лични и домашни цели. Петък е труден, но уикендът ще ви зарадва с успех. От делниците понеделник и четвъртък ще са благоприятни, а вторник и сряда са доста напрегнати.

 

ДЕВА
Добри постижения
С настроение и добри очаквания дух ще се съсредоточите върху финансите си, разработвайки идеи, които биха подобрили бизнеса, а от там и благосъстоянието ви. Определено може да се твърди, че седмичният етап разкрива много добри възможности за Девите. Характерни са за реализацията на лични цели, за финансови постижения и за осъществяване на ползотворни контакти. Неприятно изненадани може да останете от партньорско коварство. Онова, на което трябва да обърнете внимание е повишената нервност. Владейте се! Петък е много напрегнат. Събота е добра, а неделя е нервна. Напрежението и успеха през делниците са ръка за ръка.

 

ВЕЗНИ
Късмет, успехи, но и нерви
Запазвайки отговорността си във всеки един момент, ще продължите открито и ясно да общувате, без да робувате на нездрави интереси. Много интересен етап от гледна точка на изразителен късмет, който постоянно ще ви придружава, но това ще е така и за нервността, характерна за повечето от представителите на Везни. Борба няма да има между тях а само последователност.Ще е добре да се владеете. Петък е изпълнен с кавги. Събота е доста благоприятна, а неделя носи затруднения. Повече напрежение възниква н понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни. Като цяло делниците са успешни.

 

СКОРПИОН
Много благоприятен етап
Ще се опитат да ви натоварят със задължения, които не са само ваши. За Скорпионите започва успешно и благоприятно седемдневие, през което ше разполагате с възможности, които позволяват да разрешите вълнуващи ви въпроси, и да отстраните проблеми. На фона на тази добра тоналност, изпъква само един контрастен акорд – емоционалното неравновесие. Владейте се! Петък е позитивен, какъвто ще е и уикендът. Понеделник, сряда и четвъртък са благодатни и успешни. Проблематичен е вторник, който изисква настойчивост.

СТРЕЛЕЦ
Лична и делова сполука
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Вдъхновени и настойчиви, Стрелците ще са амбициозни, /в добрия смисъл/, за реализацията на целите си. Направленията са две – деловата сфера и личния план. Периодът е особено благоприятен за осъществяване на партньорства, както делови, така и лични. В обществените контакти бъдете по-внимателни.Тук се очертават притворство и коварство. Всички дни са твърде благоприятни и ще ви радват с успехи, но не бива да занижавате бдителността си към околните.

КОЗИРОГ
Действайте креативно
Добре е да си давате сметка за впечатлението, което оставате след себе си. Доста агресивен ще е подходът на Козирозите през настъпващото седемдневие, а това ще е валидно за почти всички направления в изявата ви. Добре ще е да овладеете емоционалното си състояние, защото, ще се превърнете в обект за подли и коварни удари от нечия страна. Чрез повишена делова активност ще регистрирате чудесни административни и професионални постижения. С изключение на вторник, останалите дни от периода са много добри за разгръщането ви.

ВОДОЛЕЙ
Работете в партньорство
Ще ви привличат нови запознанства и приятелства, пред които да се изявите. Партньорството и съвместните усилия в деловите среди, ще се превърнат във великолепен източник за реализация на вашите професионални цели и стремежи. Тъй като напрежението е повишено и наситено като цяло, е задължително да се владеете по-ефикасно, защото тази вълнà едва ли ще ви отмине. Петък разкрива хубави възможности, а уикендът ще е по-неорганизиран. Делниците понеделник и сряда са много добри, а вторник и четвъртък ще са трудни.

РИБИ
Значително повишена емоционалност
В професионален план ще вървите смело към целта, която сте си поставили. Силно напрегнат в емоционално отношение, периодът не лишава Рибите от шанс за реализация на материалните цели, но следва да се концентрирате върх тях, и да вложите енергията си за осъществяването им. С повече волеви усилия ще се получи. Контактите в обществените среди тези, на които следва да отдадете най-голямо внимание през периода. В петък ще се освободите от проблем. Събота изисква повече активност, а неделя е успешна. Делниците ще преминат трудно.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *