Мощно Кърваво пълнолуние на 20 октомври: ако сте Рак, Риби, Скорпион ще започнат да се изпълняват най-съкровените ви желания! –

Пълнолунието ще започне на 20 октомври и ще създаде основата за напрегнати и конфликтни ситуации. На емоционален фон тя ще изглежда като изригване на вулкан, но именно по това време натрупаните проблеми ще бъдат разрешени

Овенът ще изпитва най -силни емоции на пълнолуние . Те ще бъдат преследвани от чувството, че почти целият свят е вдигнал оръжие срещу тях. Не се поддавайте на характера си.

Спокойната атмосфера на пълнолуние ще смути  Телците , които са свикнали с изненади по пътя си. От 20 октомври започва времето за почивка и спокойна работа. По това време е по -добре да завършите всички натрупани дела.

Близнаците  трябва да хванат късмета, докато той сам отива в техните ръце. На пълнолуние нещата за този знак най -накрая трябва да се подобрят. Ако проблемите не бъдат разрешени, тогава Близнаците ще получат отговор на много вълнуващи въпроси.

За Раците  е по -добре да изчакат пълнолунието някъде в спокойна атмосфера. Идеалният вариант би бил пътуване извън града.

Лъвовете  не трябва да се притесняват за ефектите от пълнолунието. Общото вълнение ще се окаже добро за тях.

Дева, тихо си вършете работата и на пълнолуние ще бъде Богородица . Най -накрая могат да завършат започнатото.

Везните  трябва да изчакат малко, докато негативните събития престанат да ги преследват – можете да си поемете дъх на пълнолуние.

Тази фаза на Луната ще бъде отдих за Скорпионите:  почивка преди период на кипящи събития и емоции.

Страстта ще се събуди в  Стрелец , който дори може да пламне по отношение на бивш партньор.

Пълнолуние Козирозите трябва да бъдат особено внимателни и да се въздържат от конфликти, особено родените между 16 и 22 януари. Съдбата ги изпитва за издръжливост.

За  Водолея  с настъпването на пълнолуние всичко ще започне да се подобрява.

За Рибите започва период на спокойствие. Те имат време да мечтаят и да изпълнят мечтите си

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *