Хороскоп на Анджела Пърл за декември-Много Овни ще бъдат повишени или с увеличени доходи, Телците сбъдват мечти –

Овен

Много Овни могат да бъдат повишени или увеличени доходи . Този месец ще бъде доста доходоносен във всяко едно отношение. Неочаквано съдбовно запознанство ще повлияе на визията на целта и мирогледа.

Способността да планирате ще се изплати. Ще има желание за изучаване на нови езици, блог и започване на нов бизнес. Краят на месеца ще донесе приятно пътуване.

Телец

„ Мъглите ще се разпръснат и ще започне яснота! “- обещава Анджела Пърл. Много мечти на Телец ще се сбъднат през декември. Основното нещо е да вярвате и смело да вървите напред!

Възможно е пътуване в чужбина за обучение или при приятели. Или сделка, свързана с международни организации. Много Телци може да искат да започнат да преподават. Има достатъчно пари за всичко необходимо.

Близнаци

След 2 декември много Близнаци ще почувстват прилив на вдъхновение . Статусът ще се промени: това може да е свързано с предложение за брак или развод. Във всеки случай промените ще бъдат към по-добро.

Правейки физическа активност, грижете се за себе си. През втората половина на месеца е по-добре напълно да се откажете от всякакви екстремни спортове.

Рак

Пътуването, ученето, вярата и вдъхновението са ключовите аспекти на вашето развитие през декември 2021 г. Промяната ще бъде свързана с работата или ежедневните отговорности.

За да не се развали здравето ви, спазвайте режима на сън и почивка, не забравяйте да се храните редовно. Кафето сутрин и кифличка не са най-доброто решение за закуска!

Лъв

Може би точно през този месец много Лъвове ще решат да отидат с любимия си на някакво екзотично пътешествие. Или може би, пътувайки сами, ще срещнете любовта на живота си.

Лъвът във връзка или брак също ще бъде много по-толерантен към недостатъците и странностите на своята друга половинка. Така този месец за представителите на знака може да бъде много романтичен и необичаен. Възможна новина за бременност.

Дева

Розовите очила най-накрая ще паднат. През декември 2021 г. Девите ще разберат много за средата и брака си. Те ще разберат, осъзнаят и след това ще започнат да действат според сърцата си, към истинските си мечти и желания.

Възможно преместване от роднини или смяна на местожителство, ремонт. Можете да започнете да строите къща или да продавате лятна вила, ако има такава нужда. Тайните на семейството могат да бъдат разкрити.

Везни

Много Везни ще намерят съмишленици през декември . Това ще разведри свободното ви време и дори ще ви помогне в работата.

Възможни са добри новини от семейството и приятелите. В края на месеца емоциите могат да бъдат завладяващи. Везните няма да се задоволят с това, което им се показва или това, което е на повърхността, за тях ще бъде важно да стигнат до самата същност на нещата и за това всички средства са добри.

Скорпион

Ценностната система ще се промени, което впоследствие ще се отрази на промяната в източниците на доходи. Възможно е увеличение.

По-добре е семейните Скорпиони да прекарват по-голямата част от свободното си време със семейството си, като оставят събирания с приятели за друг път. Тези представители на този знак, които в началото на декември започнаха да изграждат отношения, може да стигнат до извода, че самата съдба е повлияла на техния избор. Някои от Скорпионите ще мислят за брак и дете.

Стрелец

Много от Стрелците през декември ще бъдат заети с недвижими имоти, смяна на местожителство и ремонт. Регистрацията на документи за преместване в друга държава също ще бъде успешна.

В живота на един Стрелец ще се случи нещо много важно. Ще има положителни промени както в сферата на работата и парите, така и в сферата на отношенията. Възможни са новини за бременност.

Козирог

В началото на месеца Козирозите едва ли ще са готови да се съсредоточат върху някакви светски практически въпроси и грижи, през този период ще бъдат по-заети с някакви грандиозни планове и високи идеали, сега ще очертаете някои далечни перспективи за себе си. Недостатъкът на този период могат да бъдат пропуснати бизнес срещи или забравени споразумения.

Опитайте се да слушате повече интуицията си, тя определено няма да ви подведе! Всички действия, които Козирозите предприемат през декември, ще им донесат двойна печалба.

Водолей

Приятели и съмишленици ще бъдат добра опора за Водолея през декември. Месецът ще бъде труден, но продуктивен. Възможни са добри новини от миналото.

Краят на месеца ще бъде зает с мисли за празнуване на Нова година. Струва си да укрепите имунната система, за да не се провали здравето в навечерието на празниците!

Риби

През декември самите звезди ще подскажат правилните решения на представителите на този знак и ще ги доведат до точните хора, благодарение на което Рибите ще могат да установят надеждни бизнес връзки.

Чувствайте се свободни да давате добро на новите проекти, не се страхувайте да поемате рискове. В последния месец от годината късметът е изцяло на ваша страна. Здравето няма да ви подведе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *