Хороскоп за утре 2 декември-КОЗИРОГ Възможности за печалби, СТРЕЛЕЦ Финансов успех –

ОВЕН
Недоволство
Този ден е благоприятен за започване на нови дела. Чувствате се уверени в силите си и сте склонни да не се спирате пред нищо.

Вашият шанс за реализация на делови цели и за постигане на парични печалби е силен в сряда и ще успеете в това отношение, но не в очаквания мащаб, което явно ще подразни мнозина. Пропуснали сте времето, когато е трябвало да заявите или да наложите конкретни условия.

ТЕЛЕЦ
Силно напрежение
Адекватни на развитията и без да се обяснявате излишно, ще работите и довеждате започнатото до край. Много напрегнат ден, който не ви лишава от шанс да осъществите намеренията си. За едни от зодията ще се получи чрез подкрепата на влиятелен човек, а други представители на Телец ще действат чрез хитрост, която обещава успех. В обществените среди се сблъсквате с пречки.

БЛИЗНАЦИ
Разчитайте на стратегията
Желанието ви да сте обективи прозира във всяко ваше действие, което се оценява от партньорите ви. Налице са твърде благоприятни възможности, предоставящи на Близнаците изразителен шанс за няколко последователни успешни действия, към осъществяването на които трябва да подходите стратегически и без принуда. Успеете ли, сполуката ще е голяма. Иначе е съмнително.

РАК
Хубави възможности
Успешен делови ден очаква Раците днес. Усилената ви работа най сетне дава своите материални резултати, които ще са задоволителни. Хубаво е да започнете деловия си ден с отстраняването на пречки и противоречия в отношенията с хората от обкръжението ви. Този подход ще ви осигури чудесни условия за осъществяване на целите. За реализиране на печалби е необходимо да се насочите към партньорство с някого.

ЛЪВ
Действайте честно
Пълноценно ще разгърнете силите си в реализацията на планиран от преди проект. Добрите условия за вашата делова и финансова реализация са силно подчертани и няма да е трудно да достигнете до целите си. Не бива да действате хитро и да си служите с измами! Ако някой възнамерява да действа така в материалната сфера ще предизвика съдбата срещу себе си.

ДЕВА
Владейте се и не влизайте в кавги!
Днес делата ви ще се развиват точно според начина, по който сте ги планирали. Благодатен ден със силни възможности за реализация на материални и финансови цели, но и с много ясно предупреждение да владеете нервите си. В противен случай ще последват остри кавги, които в много случаи ще бъдат придружени с тежки и доста коварни противникови удари.

ВЕЗНИ
Добри постижения
Ще бъдете социално активни. От много страни ще ви търсят с изгодни предложения, но само от вас ще зависи дали ще приемат условията ви. Везните ще завоюват добри материални и финансови резултати днес, защо основата, върху която са стъпили е надеждна и стабилна. Разчитайте точно на това и се пазете от заобикалящите, които са доста хитри. При необходимост са готови да действат последователно с ярко коварство.

СКОРПИОН
Успех
Мнозина от вас започват седмицата с големи амбиции, а това в случая предполага и повече усилия. Скорпионите ще имат поредната възможност да се убедят в точността на преценките си относно схващането им за хора, на които биха могли да разчитат и за такива, с които биха могли да осъществят качествено партньорство. Сряда е силен и надежден ден за реализация и печалби.

СТРЕЛЕЦ
Финансов успех
Ще работите по спешни въпроси от професионален и финансов характер. Сряда ще ви радва с финансови придобивки и с реализация на професионалните задачи. Много добри са и възможности за печалби. За някои от зодията денят ще е доста неприятен поради здравословни проблеми и неудобства, които може да продължат през следващите няколко дни.

КОЗИРОГ
Възможности за печалби
Бъдете обективни към случващото се. Не гледайте едностранчиво на нещата, още повече, че ще потърсят мнението ви. Много добър ден за реализиране  на финансови цели в бизнеса и деловите среди, както и за интересуващи ви цели чрез действията на административни инстанции. Някои Козирози обаче едва ли ще са в добро здравословно състояние, което силно ще ги ограничи.

ВОДОЛЕЙ
Проблеми
Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Липсата на активност ще се отрази доста негативно върху мнозина от Водолеите, защото ще блокира възможностите им за реализация на материални и финансови придобивки. В много случи причината е липса на ентусиазъм, която при някои е подсилена и от здравословни проблеми.

РИБИ
Не се отпускайте!
Овладейте нездравите си емоции и не позволявайте конфликти и интриги да развалят деня ви. Голяма част от Рибите се оказват недостатъчно подготвени за този ден, което в много случаи се дължи на намалена жизнена устойчивост. Не бива да се отпускате и да се успокоявате с мисълта, че наложи ли се ще се активизирате. Стегнете ли се за реализация на целите – ще успеете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *