Месечен хороскоп от Анджела Пърл за декември-Рибите да придобият увереност, Овен намира благополучие

Навременните съвети на Анджела Пърл ще вдъхнат увереност и ще помогнат за оформянето на пътната карта за положителен край на 2021 г.

Овен

Нептун ще се разгърне в право движение на 2-ри. Това събитие ще позволи на Овена да излезе от изолацията, да завърши бизнеса и да  намери благополучие .

На 4 декември слънчево затъмнение в 9 дом на хороскопа ще повлияе на събитията и Овенът ще може да се обяви, да вземе решение за това, което досега изглеждаше невъзможно. Смелостта и разумната грижа ще бъдат спътници на успеха на представителите на Знака.

Телец

Ретрограден Нептун се разгръща в директно движение в 11 дом на хороскопа. За Телец това събитие ще бъде положително: ще има яснота и разбиране какво трябва да се направи по-нататък, как да изградите живота си, за да постигнете просперитет . Слънчевото затъмнение на 4 декември също ще донесе промяна. Телецът ще може да се справя с финансови въпроси и да събира пари.

Близнаци

Ретрограден Нептун излиза от ретрограден на 2 декември, а Близнаците ще могат да вдигнат нещата в кариерата и финансите. Вдъхновение и енергия ще се появят за покоряване на нови висоти. Слънчевото затъмнение на 4 декември ще се случи в 7 дом на хороскопа. Това събитие ще ви помогне да определите по-нататъшните цели във връзката, да завършите необходимото и да сложите край на вълнуващите проблеми.

Рак

Месецът ще започне с обръщане на Нептун, а на 2-ри той ще престане да бъде ретрограден. Раците ще могат да придобият увереност, да изпълнят заветните си мечти , а също и да намерят нов източник на знания и вдъхновение за себе си. Следва слънчево затъмнение, което ще се случи на 4 декември в 6 дом на хороскопа. Неговото влияние ще помогне на Раците да преразгледат плановете си за работа, да намерят добра позиция и да развият бизнеса си.

Лъв

В началото на месеца Нептун ще се върне към директно движение. Той ще се разгърне на 2 декември в 8-ми дом на финансите, което означава, че въпросите, свързани с парите, ще се преместят от точката на измерване. За Лъвовете ще стане по-лесно да привличат финансово благополучие и да  изплащат дългове . На 4 декември ще се случи слънчево затъмнение в 5 дом на хороскопа. Неговото влияние ще засегне сферите на любовта и по-младото поколение, а Лъвовете ще могат да установят отношения с близки.

Дева

Нептун, след 5 месеца ретрограден, ще се разгърне в 7-ми дом на връзките и партньорствата. Това събитие ще помогне на Девата да изясни отношенията, да намери общ език с околната среда, а също и да сложи край на токсичните отношения. На 4 декември ще има слънчево затъмнение. Неговото влияние ще засегне сектора на недвижимите имоти и Девите ще могат да определят мястото си на пребиваване, както и да решават жилищни въпроси .

Везни

Важно събитие за Везните ще бъде обратният завой на Нептун на 2 декември. Събитието ще се проведе в 6-ти дом на работа, а Везните ще могат да завършат важни проекти, да изяснят ситуацията и да разберат в каква посока да се движат. Слънчевото затъмнение на 4 декември ще се случи в 3-ти дом на хороскопа, затваряйки цикъла и указвайки на Везните възможността да попаднат в нова роля чрез комуникация и развитие.

Скорпион

Първото значимо събитие ще бъде обръщането на Нептун в изправено положение. 5-ти дом на хороскопа, в който се разгръща планетата, показва изясняване на ситуацията, придобиване на увереност и решителни действия по отношение на взаимоотношенията. На 4 декември във 2-ри дом на хороскопа ще се случи слънчево затъмнение, чието влияние ще помогне за привличане на паричен късмет и вземане на решения, които ще помогнат за постигане на финансово благополучие.

Стрелец

На 2 декември ще се случи важно събитие: Нептун ще се превърне в директно движение в 4-ти дом на хороскопа, който отговаря за недвижимите имоти и местожителството. Това означава, че през декември Стрелецът ще решава въпроси, свързани с тези области. Второто значимо събитие ще бъде слънчево затъмнение. Той ще се проведе на 4 декември в знака на Скорпион, което ще даде сила за решителни действия и ще помогне за определяне на целите .

Козирог

На 2 декември Козирозите очакват обръщане на Нептун в 3-ти дом на хороскопа и това събитие ще ви помогне бързо да преговаряте с околната среда, да изместите решението на проблемите и да придобиете увереност. На 4 декември слънчево затъмнение в 12 дом на хороскопа показва на Козирозите възможността да реализират планове, да получат награда за труда си, а също и да намерят себе си и своето място под слънцето.

Водолей

След 5 месеца ретроградност, Нептун се разгръща във 2-ри дом на финансите, което ще има положителен ефект върху делата на Водолея и ще ги изясни. Работата ще бъде по-лесна, ако поставите приоритет и проявите разумна грижа. На 4 декември ще има слънчево затъмнение в 11 дом на хороскопа. Това означава, че Водолеите ще могат да намерят съмишленици, да се справят със задачите си и да  придобият увереност .

Риби

Първото събитие през декември ще бъде обръщане на Нептун в движение напред. Планетата ще се разгърне в 1-ви дом на хороскопа, което ще помогне на Рибите да придобият увереност, да изяснят събитията и да се възстановят от планираното си пътуване. Слънчевото затъмнение на 4 декември ще се случи в сектора на кариерата, което значително ще промени живота на Рибите. Представителите на Знака ще могат да намерят себе си в нов бизнес, да подобрят финансовото си състояние и да привлекат късмет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.