Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен


Всеки човек вече се интересува от това какво го очаква през предстоящата есен. Ще се сбъднат ли мечтите ви, късметът ще ви се усмихне ли и дали ще сте добре със здравето. 

 

Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Един от най-известните астролози Павел Глоба вече е готов с прогнозата си и ще отговори на тези въпроси.

Може да разберете какво ви очаква през есента, която започва още от края на септември в следващите редове. Според експерта тлъсти пачки и много щастие ще споходят представителите на няколко знака.

По думите му някои ще имат проблеми в работата, а други с половинката. Най-важно е всеки да се стреми към баланса между професионалния и личния живот. Ако не се справите с това, то може да изгубите или едното или другото.

Знаете ли коя е най-добрата зодия в хороскопа? Ето отговора

Овен
Благодарение на харизмата си представителите на този знак ще се справят дори и с най-големите трудности, които може да се появят на пътя им. Очаква ви пълна хармония в работата и у дома.

Телец

Първият месец на есента ще ви донесе допълнителни приходи и печалби. Може да ви бъдат върнати стари дългове или да получите наследство.

Близнаци

Павел Глоба казва, че Близнаците трябва да забравят за всичките си притеснения и да продължат напред. Имат ясно изготвен предварителен план за действие, който е добре да следват.

Жените от тези зодии правят пари от вятъра

Рак

Астрологът съветва Раците да си пресметнат разходите и да не се отклоняват от заложения си бюджет. През септември 2021 година представителите на този знак може да се изкушат да харчат повече отколкото трябва. Важно е да си поставите граници.

Лъв

Основната задача на Лъвовете през септември е да си подредят добре ежедневието. Може да актуализирате интериора у дома и да направите ремонт. Това би заздрави връзката ви с половинката.

Дева

Първият месец на есента може да изпревари с блуса си представителите на този знак. За да избегнете депресията, е добре да се концентрирате върху работата си. Това ще ви позволи да се справите както с текущите задачи, така и да получите повишение.

Тези зодии имат зли очи, ще съсипят живота ви за секунди

Везни

Септември ще постави Везните пред труден избор. Те ще трябва да решат за кого ще отделят по-голямата част от свободното си време – за семейството или за приятелите. Важно е да не бързате с решението на този ребус.

Скорпион

Работният ентусиазъм на Скорпионите най-после ще им даде плод. Представителите на този знак ще успеят да покажат силните си страни. В личен план обаче ги чакат проблеми.

Стрелец

Първият месец на есента ще бъде период на интересни възможности за Стрелците. Някои ги очаква ново романтично запознанство, а някои ще израснат в кариерата.

Козирог

С настъпването на есента много Козирози ще получат възможност да започнат собствен бизнес или да купуват недвижими имоти изгодно. Всички парични транзакции ще бъдат успешни и това ще се окаже отлична мотивация за постигането на нови цели.

Водолей

Личният ви живот ще заеме най-важно място през септември. Водолеите ще се отпуснат и подмладят заради любов.

Риби

Първият месец на есента ще донесе успехи на Рибите във всички сфери. Пълна идилия ще зацарува в семейството и на работното място, а дългоочакваното предложение за брак може да очаква самотните представители на знака. /jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.