Подробен хороскоп за МАРТ за всички зодии: ОВЕН, допълнителни парични постъпления! ТЕЛЕЦ, постигате признание! –


Овен

Първият месец на пролетта ще бъде успешен за Овен. Въоръжени с оптимизъм, можете да местите планини и да постигнете по-добри резултати. Трябва обаче да се пазите от измама и да обмисляте всяко решение. Този месец вашият фокус ще бъде върху увеличаването на вашите приходи. Финансовото ви състояние ще ви зарадва със стабилност, допълнителни парични постъпления – бонуси не са изключени.

В любовните въпроси свободните Овен ще могат да хванат късмета за опашката в началото на март. Едно интересно познанство може бързо да прерасне в сериозна връзка. В семейния живот ще бъде възможно да поддържате хармония и взаимно разбирателство и да укрепите връзката си.

Вниманието на Овен е насочено към кръвоносните съдове и нервната система. Избягвайте стреса и претоварването. През втората половина на месеца могат да се появят стомашни проблеми.

Телец

Началото на пролетта ще бъде успешно за Телците, както в любовен, така и във финансов план. Важно е да не пропускате детайлите и да бъдете внимателни към малките неща, които могат да скрият както нови полезни знания, така и печеливши възможности. Ще можете да укрепите финансовото си състояние, не са изключени изгодни бизнес предложения или нова позиция с голяма заплата. Първата половина на месеца ще бъде успешна за хората, свързани с науката, а творческите хора ще могат да постигнат признание.

Март ще бъде щедър на изненади в личния му живот. Свободният Телец не трябва да седи в четири стени, новите познанства и срещи ще донесат много приятни впечатления и вероятно началото на любовна история. Тези, които са във връзка, могат да мислят за по-решителни стъпки – началото на съвместен живот, среща с родителите си или дори брак.

През март Телецът може да получи срив, главоболие и да бъде по-податлив на инфекциозни заболявания. Рискът от наранявания и натъртвания се увеличава.

Близнаци

През март Близнаците ще трябва да изглаждат острите ъгли в общуването и да правят компромиси с близките. Такива отстъпки ще помогнат да се избегнат неприятности. В края на месеца трябва да се пазите от изкусителни предложения за лесни пари. В професионалните дейности не трябва да бъдете „пред останалите на планетата“.  Финансовата ситуация ще зарадва със стабилност, но трябва да се въздържате от рискови дейности, за да не загубите пари.

В любовните отношения свободният Близнаци има отворени всички врати за романтика и началото на сериозна връзка.  В живота на семейните представители на знака могат да се появят неприятни тайни. Възможно е това да е любовен триъгълник. Ревността на партньор може да наруши семейната идилия.

През първите седмици на март здравето ви ще бъде най-добро, но още в средата на месеца хроничните заболявания може да ви напомнят за себе си. Може да наруши черния дроб.

Рак

През март Раците не трябва да рискуват финансовото си състояние и да обръщат повече внимание на здравето. Фокусът е върху професионалните дейности. Трябва да подредите нещата в текущите си дела, за да избегнете объркване и да не пропуснете важни подробности. Този месец не се зацикляйте на печалбите, колкото повече мислите за парите, толкова по-бързо те напускат. Неочаквани парични постъпления могат да ви зарадват през втората половина на месеца.

Звездите са подготвили невероятна изненада за самотните Раци през март. Връзките, които започват в този период, имат всички шансове да се превърнат в силен и щастлив съюз. Вашият човек може да се окаже влиятелен човек и връзката ще се развие бързо. В семейния живот няма причини за спорове и разногласия. Възможно е да се налага по-често да посещавате роднини. Децата могат да изненадат, и то не винаги по приятен начин.

Слабостите на Раците през март са ендокринната и сърдечно-съдовата система. Могат да се появят хронични заболявания. Погрижете се за външния си вид, подредете кожата си и посетете зъболекаря.

Лъв

Март ще бъде много смесен месец за Лъв. Трябва да се вгледате по-отблизо в приятелите си и да не се доверявате твърде много на новите познати. Възможни са провали в професионалните дейности, но те могат да се разведрят от възможността за пътуване в края на месеца. Основното за вас е да поддържате баланс между работа и почивка, за да не изгорите и да не пропилеете цялата си жизненост. Рискът и вълнението ще ви доведат до големи загуби. През първата половина на месеца не трябва да правите сделки и да правите големи покупки, има голяма вероятност от измами.

Свободните Лъвове през март ще могат да срещнат своята сродна душа. И няма да е любов от пръв поглед. Може би това е човек от вашето обкръжение, на когото ще погледнете с други очи. Семейните Лъвове трябва да внимават с думите и да дават повече контрол на половинката си. Това ще помогне за изграждането на взаимоотношения и ще облекчи разногласията.

Главоболие, скокове в налягането, виене на свят – слабото звено на Лвов през март е сърдечно-съдовата система. Не пренебрегвайте годишния преглед при лекар.

Дева

В професионалната сфера Девите ще трябва да преминат през тежък месец. Не са изключени разногласия и недоразумения с колегите, неприятна ситуация, която може да стигне до ръководството. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в интриги и бъдете безупречно точни – не закъснявайте за работа и предайте всичко навреме. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, знаете как правилно да управлявате бюджета. През втората половина на месеца бъдете бдителни – вероятността от кражба се увеличава, не носете големи суми пари и ценности със себе си.

В живота на свободните Деви може да се появи влиятелен човек. Възможен е и служебен роман, който ще прерасне в сериозна връзка. Не прибързвайте обаче нещата, оставете всичко да се оправи. Семейните представители на знака не трябва да провокират кавги и умерено прекомерно подозрение.

От средата на месеца Девите са изложени на риск от настинка. Освен това увеличава риска от нараняване и повреда. Ето защо е по-добре да се въздържате от опасни спортове и тежки физически натоварвания.

Везни

През март Везните могат да разчитат на промени към по-добро. Във финансовите въпроси е важно да не пропускате изгодни възможности и оферти. Този месец трябва да привлечете подкрепата на колеги и съмишленици, те ще ви помогнат да решите дори най-трудните въпроси и да избегнете грешки. Финансовото положение ще се подобри, ще бъде възможно да се изплатят стари дългове.

През март Везните не трябва да очакват Купидон да пробие сърцето им със стрела. Не е най-добрият период за започване на сериозна връзка, но е за необвързващо забавление. В семейния живот ще кипят страсти. Не са изключени сцени на ревност и кавги, но не бива да взимате решения в разгара на момента, можете да съжалявате за тях.

Везните няма да се оплакват от проблеми със здраве през март. Все пак не се претоварвайте и претоварвайте с работа.

Скорпион

През март Скорпионите трябва бързо да се адаптират към обстоятелствата, показвайки гъвкавост. Не споделяйте плановете си дори с най-близките хора, запазете всичко за себе си. Трябва да се справите и с финансите и разходите. Изчислете приходите и разходите и помислете какво можете да откажете. В края на месеца вероятността от измами се увеличава, не се доверявайте на непознати хора със съмнителни оферти.

Любовта неволно ще слезе в живота на свободните Скорпиони. Рискувате да се влюбите и да загубите главата си. Не е нужно обаче да губите бдителност, мотивите на новия ви обожател може да не са от най-искрените. В семейния живот прекомерните разходи и ревността от страна на партньора могат да се превърнат в спънка.

Здравето ще зарадва Скорпионите през първия месец на пролетта. Въпреки това, за да възстановите енергийните резерви, имате нужда от добър сън.

Стрелец

Март ще донесе много положителни емоции и ярки впечатления в живота на Стрелец. В професионалната работа е време да покажете най-добрата си страна и да поемете отговорност.  Не се поддавайте на провокациите на враговете. През март не трябва да взимате и давате пари назаем и да се въздържате от големи покупки.

В живота на свободния Стрелец ще се появят хора от миналото, които могат да ви напомнят за минали чувства. Въпреки това, не се поддавайте на сладки илюзии, струва си да си припомните защо тази връзка приключи. Ще бъдете център на вниманието на противоположния пол, но намирането на сродна душа през март ще бъде трудно. За тези, които са в двойка, трябва да помислите за брак, те ще бъдат силни и щастливи.

В средата на месеца може да получите разстройство на червата. Освен това, бъдете по-малко нервни и прогонете негативните мисли, те могат да провокират срив и апатия.

Козирог

През март Козирозите ще бъдат по-загрижени за финансовите въпроси. Вие сте доста пестеливи и практични в управлението на бюджета си, което ви позволява да осигурите стабилност и спестявания в случай на непредвидени обстоятелства. Бизнесмените получават шанс да завържат полезни запознанства с влиятелни хора, които ще открият нови възможности. Преговорите ще бъдат успешни, ако бъдат отложени за втората декада на месеца.

Самотните сърца, за да намерят своята сродна душа, трябва често да излизат, особено в края на месеца. Интересни запознанства ще вдъхнат нови преживявания. Не отказвайте, дори ако човекът изглежда скучен, дайте му шанс да ви изненада. Пазете се от отношенията с женени хора, те ще се превърнат в главоболие.

Пазете се от течения и хипотермия, има голяма вероятност от охлаждане на бъбреците. Облечете се топло и дръжте краката си топли.

Водолей

През март Водолеите ще могат да решат дългогодишен проблем и да укрепят финансовото си състояние. По отношение на парите, за да се поддържа стабилност, е необходимо да се планират разходите и да се избягват рискови дейности. През втората половина на месеца вероятността от измама се увеличава, не трябва да носите големи суми пари със себе си. В професионалните дейности постоянството, решителността и иновативното мислене ще ви позволят да се придвижите нагоре по кариерната стълбица и да увеличите доходите.

Този месец любовта и романтиката изобщо не заемат вниманието на Водолея. Искате по-леко забавление и флирт, но феновете ви са сериозни. Не им давайте празни обещания. Семейните Водолеи ще имат домакински задължения и конфликт на битова основа. Ако е имало кавга, станете инициатор на помирение.

Психичното здраве е изложено на риск. Опитайте се да заобиколите негативната страна и да привлечете положителни събития в живота си. Има и вероятност от настинка.

Риби

През март Рибите няма да могат да се отпуснат и да заемат позицията на наблюдател. Напротив, ще трябва да запретнете ръкави и да се включите активно в работата. Отношенията в екипа могат да бъдат обтегнати. Някои от вашите колеги ще изпитат спокойствието ви. Бъдете хладни и невъзмутими във всяка ситуация. Не споделяйте плановете си, пазете всичките си цели в тайна. Финансовото състояние ще бъде стабилно, но не трябва да се очакват допълнителни парични постъпления. Можете да давате заем само на най-близките си роднини.

Свободните Риби трябва да бъдат внимателни и предпазливи с нови познанства. Опознайте човек по-добре, преди да отворите душата си за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.