Хороскоп за утре, 2 декември: БЛИЗНАЦИ, ще решите проблемите си! РАК, действайте смело! –

ОВЕН
Внимавайте
Разнообразен ден. Денят е изпълнен с илюзии, заблуди и лъжи.

Ако се почувствате в плен на страхове, тревоги и мрачни мисли, погледнете по-ведро на нещата и пазете здравето си.  Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа. Има и негативни влияния, предизвикващи напрежение.

ТЕЛЕЦ
Трудности и сполуки
Повечето от вас днес ще предпочетат да прекарат този ден вкъщи, занимавайки се с нещо приятно и далеч от професионалните задължения. Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за неделя, но е възможно да възникне конфронтация.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте лошите емоции
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Неблагоприятната енергетика на деня налага да ограничите общуването, по-добре да контролирате мислите и емоциите си, и да простите на хората, които са ви обидили. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин да действат злотворно.

РАК
Действайте смело
През днешния ден бъдете достатъчно внимателни, не говорете неща, които можете да премълчите. Днес ще избегнете нежелани развръзки, ако не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, неделя обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех.

ЛЪВ
Силни емоции
Изпитвате необходимост от някаква промяна, но точно сега не е момента за радикални решения. Днес не се задълбочавайте върху несъществените неща и се опитайте да анализирате случващото се, като се стараете да запазите силите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина.

ДЕВА
Бъдете активни
Отпуснете се и се възстановете напълно през почивните дни. Отпуснете се и се възстановете напълно през почивните дни. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си, бъдете толерантни и покажете доброто. Неделя ще е успешна, но и не малко напрегната за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха.

ВЕЗНИ
Изразителен ден
Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Денят е труден за всички, за това се старайте да поддържате нормални взаимоотношения и не изяснявайте прекалено обстоятелствено чувствата си. Безспорно хубава и успешена, неделя поставя началото на благодатен делови период, който освен, че ще е печеливш, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.

СКОРПИОН
Пред ново начало
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Ще останете защитени от атаките на деня, ако потърсите в обкръжението ви онези, с които може да споделяте културни, спортни, духовни, творчески, професионални или лични интереси. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.

СТРЕЛЕЦ
Пазете се
Крайно време е да изясните взаимоотношенията си с човека до вас. В отношения си през днешния ден се старайте да сте по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания.

КОЗИРОГ
Забавяне в действията
С подкрепата на хората, които ви обичат ще ви бъде по-лесно да се справите с многото си задължения и възникващите проблеми. Днес има много причини, заради които може да се почувствате преуморени и депресирани, излъгани и разочаровани. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите.

ВОДОЛЕЙ
Финансов напредък
Имате амбицията да наложите възгледите си на хора, на които държите, но е възможно те от своя страна да ви разубедят от идеите ви. Ако ви преследват затруднения и установите нечие неблагоразположение към вас, не изпадайте в раздразнение и гняв. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения.

РИБИ
Внимавайте с лъжите
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. По-лесно ще се противопоставите на възможните затруднения през днешния ден, ако сте изпълнени с добри мисли и не споделяте личните си преживявания. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *