Хороскоп за днес 11 декември-ВОДОЛЕЙ Хубави възможности, ВЕЗНИ Материална сполука, ЛЪВ Сполучлива реализация –

ОВЕН
Напрегнат, но успешен ден

Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Вторник подчертава, че ще възникнат остри противоречия във взаимоотношенията ви с колеги в службата, с партньори, или в обществения сектор, които трудно ще овладеете. Очертават се хубави възможности за реализация на лични цели и за поемане на нови делови задачи или нова работа.

ТЕЛЕЦ
Сполука

Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Успешен ден за осъществяване на целите, добро решаване на проблеми, но и коварни ситуации в деловите среди, от които не е трудно да се освободите ако сте по-наблюдателни и предпазливи. В личен план ще започнат промени, които ще продължат няколко месеца. Финансова сполука. Обвързването ви със служебни ангажименти и тяхното изпълнение ще отнеме по-голямата част от деня ви.

БЛИЗНАЦИ
Материален успех

Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. В служебен план и по въпроси от материално естество, Близнаците ще регистрират успех през този ден. Във взаимоотношенията си околните е хубаво да избягвате конфронтирането, защото евентуалното изостряне ще се превърне в истински повод за продължително и тежко противодействие.

РАК
Добри постижения

Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Хубав ден, разкриващ чудесни възможности за печалби и материален успех. В делово отношение се очертава силно напрежение, чиито източник ще са противоречията и несъгласията. Внимавайте! Възможно е да настъпян усложнения, които не днес а по-късно, ще прераснат в проблеми. В тази връзка ще инициирате срещи и други полезни занимания, които могат да ви помогнат.

ЛЪВ
Сполучлива реализация

Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Вторник е сполучлив за осъществяване на лични и на делови цели, но носи и предупреждение за честност. Не си позволявайте да го пристъпите, защото силно ще си навредите. Скоро Слънцето ще навлезе в Козирог, и ще последват тежки моменти, които сега сте в състояние да предотвратите. Ще имате повече успехи, ако подсилите синхрона.

ДЕВА
Избягвайте служебните конфликти

Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. В службата възникват неприятни ситуации, които носят голямо напрежение. Действайте така, че да балансите ситуацията. През този ден ще постигнете много добри резултати в контактите и при провеждането на преговори или при осъществяване на пътувания с материални цели.

ВЕЗНИ
Материална сполука

Без да сте притискани от времето или някой друг, ще покажете умения и находчивост в изпълнение на поетите ангажименти. Превъзходните възможности на Везните за реализиране на служебните задачи и за осъществяване на финансовите и материалните си цели са ярко подчертани, но вътрешно мнозина ще останат неудовлетворени от деня поради конфликти с околните.

СКОРПИОН
Силно плодотворен ден

Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Денят ня Скорпионите е доста сполучлив за реализация на лични цели, за сполука в любовна и за парични печалби, но същото може да се каже за провеждане на преговори и за осъществяване на сделки. В службата избягвайте конфликтите. Предстои ви нова служба или допълнителна реализация.

СТРЕЛЕЦ
Успешен, но и напрегнат ден

Днес ще успеете да напреднете в професионалните си търсения. Ярко раздвижен ден, със значителни дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират професионалния живот. За мнозина не е изключена смяна на работата. Казаното днес има особен енергиен заряд и способността да се случва.

КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано

С позитивно отношение към въпросите на деня ще намерите по-бързо решение за тях. Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате.

ВОДОЛЕЙ
Хубави възможности, но не изпускайте нервите

Вторник разкрива много добри възможности за Водолеите, които са се насочили към реализацията на желана цел. Сега най-важното за вас е да овладеете стабилно нервността си, и да не се превръщате в арбитри на нечии спорове. Денят е печеливш, а за мнозина и силно емоционален в любовен план. Отношенията ви с колегите ще са спорни и често ще изпитвате желание да се доказвате.

РИБИ
Избягвайте паричните спорове

С участието си във важно събитие, ще покажете отношението си към проблемите, които се обсъждат и начините за решаването им. Благоприятен и сполучлив, вторник предоставя много добри възможности за осъществяване на стара цел, или на въпрос, по който вече действате усилено. Стабилността ви е изразителна, но днес избягвайте споровете по финансови въпроси, защото ще последствията ще са доста неприятни.