Ако сте Рак, Скорпион, Риби в сряда благоприятно време за финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей приятен ден –

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще се сблъскате с опърничавия характер на човек от собствения ви зодиакален знак. Ако се опитате да хитрувате за нещо, ще ви бъде отвърнато с още по-голяма хитрост. Надлъгването днес няма да е игра и няма да бъде приятно. Разговор с жена ще ви въздейства емоционално, но това не означава, че трябва да прибързвате с решенията или действията си.

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде приятен ден за вас, особено ако се съхраните от прояви на раздразнение спрямо думи и действия на хора от семейството си. Днес не натоварвайте личните си отношения с искания, за които предварително знаете, че другата страна няма готовност или желание. Този ден може да ви зарадва с неочакван шанс, късмет или печалба. Бъдете търпеливи и изчакайте развитието на събитията.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, днес ще имате благоприятно време за ангажирането ви с финансови дела за семейството ви: плащане на сметки, застраховка, данъци, наем и др. Ще ви зарадва новина свързана с пари или новина, която ви носи информация за придобивка, облага, която ще получите. Днешните събития може да имат по-дълъг период на развитие до успешното им приключване (около 3 дни).